Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:37, 30. 3. 2018.

| Sport

Radnički dočekuje Vojvodinu sa novim kapitenom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Mrkic Radnicki
21-godišnji kapiten ove sezone igra lošije nego prošle; foto: Vanja Keser

Tradicionalno nezgodna, ali trenutno posrnula Vojvodina biće protivnik Radničkom u pretposlednjem kolu osnovnog dela Superlige. Utakmica je na programu u subotu, 31. marta od 15 sati na “Čairu”, a sem što će na klupi Nišlija debitovati trener Dragan Antić, Radnički ima i novog kapitena - Marka Mrkića.

U klubu je rečeno samo da je zamena Aleksandra Jovanovića za Marka Mrkića odluka trenera. 32-godišnje vezista kapitensku traku nosio je od 2013. godine, kada ga je na tu poziciju postavio tadašnji šef struke Dragoljub Bekvalac.

Što se tiče predstojeće utakmice, novi trener Nišlija Dragan Antić, koji je na “Čair” stigao pre dve nedelje, kaže da očekuje tešku borbu. Ipak, on smatra da je njegov tim spreman i da ima kvaliteta da nadigra, ne samo Vojvodinu, već svaki tim na “Čairu”.

Mislim da je Vojvodina jedna od tri, četiri najbolje ekipe u Srbiji po kvalitetu igrača, a i po samoj igri. Gledao sam ih više puta, mislim da ćemo sutra da imamo vrlo tešku utakmicu i ako ne pruže igrači svoj maksimum biće teško. Nadam se da moji momci znaju značaj ove utakmice, jer nas pobeda približava našem cilju igranju u Evropi - priča Antić.

On smatra da će im i publika mnogo značiti, pa poziva “meraklije” da dođu u što vrećem broju i podrže ih u ovoj teškoj utakmici.

Radnički se nalazi na trećoj poziciji Superlige, sa 49 bodova, dok su Novosađani osmi, sa devet bodova manje. Nakon nesvakidašnje serije od 10 utakmica bez poraza, Nišlije su poslednja dva meča izgubile, pa duel sa "Vošom" vide kao šansu za popravljanje utiska.

Ulaznice se mogu nabaviti na dan odigravanja utakmice na biletarnici hale “Čair” od 10 do 15 sati, a na biletarnici stadiona od 14 sati do početka meča. Cena je standardna - 150 dinara za jug, 300 dinara za istok i zapad i 1.500 za ložu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gari

    00:52 // 31. 3. 2018.

    Samo POBEDA DOLAZI U OBZIR !!!!!!!!!!! Hoću da vas vidim da "ginete" za loptu i pobedu , nema opuštanja !!!!!! "Evropa nema alternativu" :) , kad ste već ispali u kupu, na redu su kvalifikacije za Ligu Evrope !!!!!! NEMA ZEZANJA !!!!!!!

    • ja

      19:01 // 31. 3. 2018.

      IMA ZAZANJA (igrač više skoro celo drugo poluvreme + promašen penal !!!!!!), još je i dobro izvučen bod !!!!!
      Od evrope nema ni "E" ...

  • Numamcia

    21:37 // 30. 3. 2018.

    Dobro je,zna dva padeza!

  • Strašno

    17:53 // 30. 3. 2018.

    Kakav bre Mrkić!? Pa ovog trenera će narod da najuri...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: