Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:12, 31. 8. 2018.

| Sport

Radnički gostuje Čukaričkom na Banovom brdu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
radnicki
Radnički zauzima drugu poziciju u Superligi, a Čukarički četvrtu; foto: JV/Vanja Keser

Svega dva boda i dve pozicije dele Radnički i Čukarički uoči međusobnog okršaja u 7. kolu Superlige, zakazanog za subotu, 1. septembar. Iako je niški sastav taj koji je bolje pozicioniran, zbog domaćeg terena trener Nenad Lalatović ulogu favorita prepušta rivalu sa Banovog brda.

Veće šanse za uspeh imaće onaj koji bolje otpočne meč u Beogradu, smatra Lalatović, koji je u Niš došao upravo iz Čukaričkog, pa je i tek kako svestan kvaliteta rivala. Ipak, kaže i da verujem svojim igračima, te je ubeđen da će pružiti dobru partiju i da će se u Niš vratiti neporaženi.

Čeka nas još jedan duel sa direktim konkurentom za vrh tabele. Ja sam u Čukaričkom proveo predivan period, to je ekipa koju jako cenim i poštujem i mislim da su oni klub koji po svemu zaslužuje da igra na evropskoj sceni, tako da se nadam da će oni uz Radnički sledeće sezone izaći na međunarodnu scenu - priča Lalatović.

Protiv “brđana” mladi stručnjak neće moći da računa na prva dva golmana, Mladena Živkovića i Ivana Bulajića, koji se i dalje oporavljaju, kao i na Sašu Stojanovića, zbog crvenog kartona. Ipak, lepa vest za “meraklije” je da će se nakon duge pauze Siniša Babić ponovo naći među prvih 18.

Sudeći po izjavi štopera Radovana Pankova, među niškim fudbalerima i dalje je živo sećanje na prošlonedeljni remi sa Napretkom, koji je prekinuo seriju od tri pobede zaredom.

Biće nam neugodno tamo. Oni su dobra ekipa, imaće sigurno veliku želju da nas pobede, ali i mi imamo svoje adute. Želimo da se posle loše partije protiv Napretka vratimo na pobednički kolosek, dobro smo izanalizirali protivnika i nadamo se pozitivnom ishodu - kaže Pankov.

Utakmica između Čukaričkog i Radničkog zakazana je za 18 sati na Banovom brdu uz, sudeći po sajtu Superlige, direktan prenos na kanalu Arena 1. Nakon ovog kola sledi dvonedeljna pauza u Superligi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: