Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:54, 16. 2. 2021.

| Sport

Radnički gostuje Novom Pazaru, pobeda imperativ

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
radnički, početak zimskih priprema, 4 januar 2020, foto fk radnicki nis 2
Nišlije se nadaju pobedi na gostovanju; Ilustracija; foto: FK Radnički Niš

Nakon poraza od Crvene zvezde na Čairu, fudbaleri niškog Radničkog u sredu, 17. februara, gostuju u Novom Pazaru u 21. kolu Linglong Superlige. Utakmica počinje u 16 sati.

Ekipa Vladimra Gaćinovića u dva kola osvojila je samo jedan bod, pa će gostovanje ekipi sa za sada najlošijom odbranom u prvenstvu poslužiti da se zabeleži pobeda. Tim sa Čaira je u jesenjem duelu slavio na svom terenu rezultatom 2:1, a upravo tadašnji trener Radničkog Radoslav Batak sada je na klupi Novog Pazara.

Pred nama je teška utakmica, a čeka nas okršaj sa jednom pravom ratničkom ekipom. Mislim da smo u dva prethodna kola zaslužili više od jednog osvojenog boda, ali verujemo da će nam se to u nastavku prvenstva vratiti. Dobro smo se pripremili, gledamo sebe i verujemo u pobedu. Kolega Batak je vodio ovu ekipu i dobro poznaje sve naše igrače - rekao je Gaćinović.

Nišlijama u prilog ne ide ni statistika iz koje se može videti da u na neugodnom gostovanju nisu slavili poslednjih 10 godina, iako su međusobni susreti ovih rivala bili česti.

I njima su bodovi neophodni baš kao i nama. Tamo je uvek "vruć“ teren za igru, ali mi idemo na pobedu - dodao je trener Nišlija.

Radnički ni na ovoj utakmici neće biti kompletan, jer su i dalje povređeni štoper Žarko Marković i vezista Aleksandar Kovačević, koji su bitni "šrafovi“ ove ekipe.

Novi Pazar je u prva dva kola prolećnog dela doživeo dva očekivana poraza od Crvene zvezde i Partizana i trenutno se nalaze na 14. mestu, ali sa samo jednim bodom više od Rada koji se nalazi u opasnoj zoni. Radnički se trenutno nalazi na deobi 7. mesta sa ekipom TSC-a.

Utakmica u Novom Pazaru počinje u 16 sati, uz multiprenos na televiziji Arena sport.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Razbibriga

    21:50 // 19. 2. 2021.

    Ovaj Batak, ko da je Gvardiola, pa moze da nanese stetu, jer je (neuspesno) trenirao Radnicki ! Da moze klupa Radnickog, da se okrene naopako, sedese na njoj Nenkovic, Duvandzic, Golac, Visnjevac i legenda cica Ivko... Do kakvih je doslo, strasno !

  • Mara

    20:28 // 16. 2. 2021.

    Biće dobro samo hrabro

  • Razbibriga

    18:41 // 16. 2. 2021.

    Ceka se Kokezina odluka .Kako on kaze,bice !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: