Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:36, 2. 3. 2021.

| Sport

Radnički gostuje Proleteru, Gaćinović očekuje reakciju ekipe

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
FK Radnički
Trener Nišlija očekuje reakciju svoje ekipe protiv Proletera; foto: FK Radnički

Nakon što su u prvih pet utakmica prolećenog dela prvenstva zabeležili samo jednu pobedu, fudbaleri Radničkog će u okviru 25. kola gostovati ekipi Proletera. Utakmica u Zrenjaninu igra se od 16:05 u sredu, 3. marta.

U duel dve ekipe, koje na tabeli odvajaju samo dva boda, oba tima ulaze posle poraza u prošlom kolu. Nišlije su na "Čairu" poražani od Spartaka rezultatom 1:0, dok se Proleter nije baš lepo proveo na "Marakani", gde je ubedljivo poražen od Crvene zvezde rezultatom 4:0.

Radnički je u prvom delu sezone savladao ekipu iz Novog Sada rezultatom 2:0, ali je taj meč kasnije registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist niškog tima, jer su Novosađani napravili veliki propust i izvršili nedozvoljenih šest izmena na utakmici.

Šef strućnog štaba Radničkog Vladimir Gaćinović se posle utakmice sa Spartakom izvinio sportskoj javnosti Niša, a pred gostovanje Proleteru on očekuje reakciju svoje ekipe.

Svesni smo činjenice da smo puno toga zabrljali u prolećnom delu prvenstva i ne bežimo od toga. Sami smo za to krivi i na nama je sada da to ispravimo dobrim rezultatima. Prioritet je pronaći dobitnu kombinaciju i operemo fleke koje smo napravili u poslednje vreme. Potrebno je da pogledamo istini u oči i da pokažemo pravu reakciju- rekao je Gaćinović.

Strateg Nišlija već dugo radi u srpskom fudbalu pa dobro poznaje i respektuje svog rivala.

To je čvrsta i izuzetno disciplinovana ekipa. Njihovi mečevi uglavnom ne donose puno golova i pred nama je izuzetno zahtevan meč. Moramo biti na maksimumu svih 90 minuta, dobro smo ih analizirali i znamo šta nam je činiti- zaključio je Gaćinović.

Problem za "Real sa Nišave" biće i nedostatak levog beka Nikole Stankovića, koji se povredio protiv Spartaka, ali se u tim vraćaju Todor Petrović i Filip Kasalica.

Duel na stadionu "Karađorđe" u sredu 3. marta počinje u 16:05, a utakmica će biti direktno prenošena u multiprenosu televizije Arenasport.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Boban zubni

    17:30 // 3. 3. 2021.

    Na dobrom ste putu što se reakcije tiče,za sada Proleter vodi sa 2:0,da se ne zabrlja više od ovoga biće ok.

  • Mara

    04:43 // 3. 3. 2021.

    reakcije??????

  • Gari

    00:34 // 3. 3. 2021.

    Reakcija ekipe će biti takva, da ne prime više od 3 gola!!!!. Izgubite li, nemojte ni da se vraćate u Niš, nego pravo na neku "gazdinu" gradjevinu!!! Jer on zapošljava obične ŠLOSERE!!!!!!!

    • Razbibriga

      19:54 // 3. 3. 2021.

      Ne vredjaj slosere, od njih ima fajda !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: