Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:15, 11. 9. 2020.

| Sport

Radnički gostuje TSC-u: Da prvi damo gol i odvedemo meč na našu stranu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički
Prenos utakmice koja se igra u Senti najavljen je na televiziji Arena sport 3; foto: Vanja Keser

Najveće iznenađenje prošle sezone, a sada tim koji u domaćem šampionatu pruža slabije partije, ali se "drži" u Evropi, jeste TCS, koji će u subotu, 12. septembra dočekati Radnički, u meču 7. kola Superlige. Trener Nišlija Radoslav Batak imao je samo reči hvale za rivala, a ključ uspeha vidi u tome da njegov tim prvi postigne gol i tako "odvede meč na svoju stranu".

Ekipa iz Bačke Topole, koja je domaćin u Senti, ove sezone ima šarene rezultate - po dve pobede, poraza i remija, što je smestilo na 9. poziciju Superlige. Pre tri nedelje doživeli su Vojvođani prvi poraz na svom terenu od kada se takmiče u Superligi, ali Batak smatra da će zbog toga biti još motivisaniji.

Čeka nas meč protiv jedne kompaktne i kvalitetne ekipe. Oni igraju zajedno dve godine, sve vreme imaju istog trenera i prikazuju partije na zavidnom nivou. Zasluženo su u Evropi, a videli smo da su i tamo uspešni. Imaju ubitačan napadački tandem, igraju ofanzivno i na gol više i zaista imam maksimalno poštovanje prema TSC-u- priča Batak.

Ipak, smatra da je došlo vreme da konačno njegov tim upiše prvu pobedu ove sezone u gostima, s obzirom na to da ima sve pobede kod kuće (4), ali i sve poraze u gostima (2).

Dobro smo se pripremili, nadigravaćemo se sa njima i očekujemo da odigramo utakmicu na visokom nivou i da se u Niš vratimo zadovoljni. Moramo da budemo koncentrisani, ne smemo da ponavljamo greške sa prethodnih gostovanja i očekujem da ćemo sada realizovati šanse koje, do sada, u gostima nismo pretvarali u pogotke. To nam je glavni putokaz. Treba da pokušamo da prvi postignemo gol i da meč odvedemo na našu stranu- rekao je Batak.

U predstojećem duelu Batak neće moći da računa na povređene Dušana Pantelića i Nenada Šljivića, ali je najavio da postoji mogućnost da će šansu dobiti novajlije - Uroš Đuranović i Marko Momčilović.

Utakmica se igra od 17 sati, a direktan prenos najavljen je na televiziji Arena sport 3.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • MILE u MRAKU

    09:44 // 12. 9. 2020.

    Ovaj batak živi sa svojim sp.dir.u svom svetu koji je nepoznat drugim ljudima.

  • Vasa S. Tajčić

    22:05 // 11. 9. 2020.

    Sve osim pobede domaćina biće iznenađenje.

  • Mara

    19:44 // 11. 9. 2020.

    kakvo samopouzdanje:)))

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: