Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:51, 3. 5. 2019.

| Sport

Radnički i Dinamo igraju kod kuće, Radnik gostuje

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
dinamo
Dinamo i Radnički igraju važne mečeve; foto: JV / Vanja Keser

U 35. kolu fudbalske Superlige niški Radnički i vranjski Dinamo čekaju važne utakmice. Nišlije grabe ka vrhu tabele i nadaju se kiksu Crvene zvezde u naredne 3 utakmice, dok Vranjanci imaju isto toliko mečeva da izbore opstanak. Na “Čair” stiže Vojvodina, a Dinamo će ugostiti Zemun. Surdlički Radnik igra protiv Spartaka u Subotici.

Svi mečevi igraju se u nedelju 5. maja, a niški derbi počinje u 18 sati. Vojvodina na Čair stiže “ranjena” nakon ubedljivog poraza od Zvezde i prethodnom kolu (5:0).

Očekuje se da Novosađani, i pored pomenutog poraza, igraju rasterećeno, jer su sigurni na sredini ukupne tabele, a poslednji na tabeli plej-ofa. Bez ikakvih su šansi za napredovanje ka mestu koje vodi u neko evropsko takmičenje.

Sa druge strane, Nišlije su druge i zaostaju 6 bodova za crveno-belima, pa im svaki kiks Crvene zvezde, uz pobede u svojim utakmicama, uliva nadu da mogu i do titule.

Radnik Radnik rasterećeno; foto: Vanja KeserSat vremena ranije počeće utakmica u Subotici gde će domaći Spartak dočekati surdulički Radnik u okviru takmičenja u plej-autu. Oba tima su sigurni učesnici Superlige i naredne sezone, pa meč nema poseban rezultatski značaj.

Zato se dobra borba očekuje u Vranju gde poslednjeplasirani Dinamo igra protiv pretposlednjeg Zemuna. Pobeda bi Vranjancima dala nadu da mogu da opstanu u Superligi, jer do kraja imaju još 3 utakmice, a na svega su 4 boda od “sigurne zone”.

Ovaj meč počinje u 16 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: