Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:36, 13. 4. 2013.

Radnički i Donji Srem odigrali nerešeno

ivan-dragicevic-radnicki.jpg Ivan Dragićević

U 23. kolu Superlige fudbaleri Radničkog odigrali su nerešeno sa Donjim Sremom 1:1 (0:1). Ovo je drugi remi Radničkog ove polusezone, a sa 31 bodom nakon ovog kola je 7. na tabeli.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Svemir

    22:13 // 13. 4. 2013.

    Predlazem da igraci izdaju opet neko saopstenje za javnost. Mozda ce bolje da igraju. Mucenici.

  • milan

    23:14 // 14. 4. 2013.

    Dragan Djordjevic u centralnoj lozi, novo pojacanje Radnickog?

    • Jovan Jovanovic

      00:07 // 15. 4. 2013.

      Milane, Dragan Djordjevic je kandidat za predsednika Radnickog, mislim da na 90-i rodjendan Radnicki nije zasluzio da ovakav lik bude kandidat za predsednika, pa ni da udje u UO

    • milan

      09:42 // 15. 4. 2013.

      Vidim, strasno sta se radi od kluba, bio je na pravom putu, a sada...

  • Ludak

    21:15 // 14. 4. 2013.

    Da je imo koga da pusti sa klupe izvršio bi izmene i ranije. Mnogo ima povređenih, da je imao nekog boljeg na klupi od onih na terenu - nije. Da je taj neko bolji bio bih u startnih 11. I da li je moguće da niko ne pominje Pejčića kao ubedljivo najslabijeg igrača Radničkog !?

    • Jovan Jovanovic

      00:05 // 15. 4. 2013.

      Imao je na klupi naprimer Lukica. Sto nije pravio izmene, nije zato sto je on sef strucnog staba a ne ja i ti i sto on odgovara za rezultat a ne ja i ti. Bilo bi lepo da mi sastavljamo tim i upravu a oni da odgovaraju za rad i rezultate.

  • Svemir

    13:25 // 15. 4. 2013.

    Ne mogu da verujem sta sve citam. Svi poznajete fudbal izgleda. Dajete sebi zapravo da pricate o igri? Loptu niste videli osim kada ste se igrali izmedju dve vatre na fizickom. Svi ste treneri i znate ko je odigrao dobro, ko je trebalo da bude zamenjen.
    Pustite trenera neka radi svoj posao. I ovako sada krece gubljenje bodova.

  • Babakaj

    22:42 // 13. 4. 2013.

    Nislije, stidite se! Svi! Grad 300000 stanovnika, kukanje za superligom, sad vas nema nigde!

  • fc bulevarac

    21:05 // 13. 4. 2013.

    Gradonacelnik gledao utakmicu! Znaci bice para, super, ali ne mora vise da dolazi posto je veliki baksuz. Onakve ne iskoriscene sanse mora da se vrate protiv titovog omladinca(ofk), pa sa 3-0 da proslavimo 90 RODJENDAN!!!

    • localloyal

      10:09 // 15. 4. 2013.

      Bezveze je da vredjas jedan od najstarijih klubova sa ovih prostora,koji je osvajao titule prvaka i pobednika kupa i da ih poistovecujes sa zvezdom/partizanom!
      Steta za propustene sanse u drugom poluvremenu,mogli smo pobedom da resimo sve probleme oko opstanka,pred serijom malo tezih utakmica u zavrsnici prvenstva...
      RADNICKI I NISTA VISE!!!

    • fc bulevarac

      18:29 // 15. 4. 2013.

      Novemra '57 glavesine UDBE preuzimaju nizerazrednu fk sumadiju i menjaju joj ime u OFK BEOGRAD! Predratni BSK nema nikakve veze sa njima (oni bi zeleli BSK-ovu istoriju ali nema nista od toga). Sledeci put se malo bolje pripremi za cas istorije! KO NE VOLI SVOJ GRAD, MARS U BEOGRAD!

  • Nislija

    20:33 // 13. 4. 2013.

    Svaka cast nasem Radnickom, sjajna igra, nesrecan gol primljen, idemo dalje momci glavu gore!

    E sad, dokle vise da igramo sa igracem manje? Ili je Stefanovic ili je Ladovina Jovanovic... I Mrko, care, jesi cuo za izmenu?! Ja mislim da je prirodno da se napravi izmena kad neko vise ne moze da potrci...

    Inace, Kolarevic je zmaj od igraca. Zadrzati njega i Acu Jovanovica za sledecu sezonu kako znamo i umemo, svaka cast svim momcima na borbi, ali Kolarevic i Aca Jovanovic GINU i KIDAJU na terenu...

    • Marko Vuckovic

      10:58 // 15. 4. 2013.

      slazem se u potpunosti... onaj jovanovic nije za sredinu to se vidi.... on je napadac.... lukic bolje da igra.... a kolarevic i jovanovic su sjajni... dragicevic isto a milos petrovic je definitivno bio covek meca.....

  • gaja

    13:38 // 15. 4. 2013.

    trazili ste smenu...i sad nekukajte...Djordjevic se sad pita i bice sta ce biti...ja razumem da mi smenjujemo ali i da postavljamo...a mi smenjujemo da bi oni postavljali...i opet punili dzepove...ovde su umesani jaci ljudi koji su hteli u klub...a trener i igraci su posluzili svrsi...igraci ce opet biti bez para...zivi bili pa videli

  • nislija

    20:53 // 13. 4. 2013.

    Uz svo postovanje IGRACIMA koji se bez para bore za dres svog kluba, ne treba biti sentimentalan kada je njihov "posao" u pitanju, npr. igrac br. 15 (ne znam mu ime) je prvo poluvreme bio najagilniji na terenu, ali zato zadnjih 20 minuta se "vuce" po terenu, nema snage (igramo sa 10 igraca), zasto ga Mrka ne menja to samo on zna, (Hicfild mrtav ladan menja Riberija na poluvremenu:)

  • Svemir

    22:21 // 13. 4. 2013.

    Ma jok bre nisu odigrali nereseno. Razbili su Donji Srem. Opasno su odigrali.

  • kost

    10:02 // 14. 4. 2013.

    sta je ovo...kako predsednik dade ostavku.nema komentara

  • 018

    21:51 // 13. 4. 2013.

    svaka cast momci, nije ovo nista strasno... ovo je fenomenalno, vi ste ponos grada! Greske su sastavni deo igre i to je sasvim normalno. Samo napred nislije su uz vas!

  • Jovan Jovanovic

    22:49 // 13. 4. 2013.

    Cestitke igracima na prikazanoj igri, posebno u drugom poluvremenu. U lozi je sedeo gradonacelnik (prvi put odkako je na toj funkciji) u drustvu sa verovatno buducim kandidatima za predsednika kluba Darkom Bulatovicem i Draganom Djordjevicem. Ko ovde koga manipulise. 90% igraca se oseca izigrano. Meraklije gde ste, i vi ste ovakvim razvojem dogadjaja izmanipulisani.

  • Juznjak

    00:01 // 14. 4. 2013.

    Dobro je bilo momci !!!
    Samo napred !

    AJMO SPONZORI STA CEKATE VISE???????

  • bojan

    21:37 // 14. 4. 2013.

    nema komentara...videli da su izmanipulisani

  • Vladimir Lazarevic

    07:52 // 15. 4. 2013.

    jel istina da je u loži bio i rambo petković? što se tiče utakmice, prvo poluvreme očaj živi, drugo je bilo dobro, prvih pola sata, kasnije su igrači stali, i čuvali bod. sve u svemu vidi se da igrači mogu odlično da igraju kad hoće, to znači da je problem druge ne fudbalske prirode...

  • sasa mladenovic

    13:15 // 15. 4. 2013.

    svaka cast mrkicu na ostvarenim rezultatima..ali ovo sto radi Lukicu nije u redu...ili ga nepusta ili mu da do desetak minuta...na kraju sezone decko bolje da ide gde ce igrati...a verujem da ce vise igrati bilo gde da ode od ovog sto mu daje Mrka

  • Meraklija iz centar

    21:47 // 14. 4. 2013.

    utakmica je bila dobra,mada smo mogli i da je dobijemo.ali,sta je,tu je.ni nereseno nije lose,vazno da se ne gubi.a za nislije,velika sramota.nemozemo,ovoliki grad,da napunimo stadion od 15ak hiljada mesta?!bar,da nas bude 10ak hiljada!zato,nislije,meraklije,red je da na 90togodisnjicu naseg kluba,u sledecoj utakmici dodjemo u sto vecem broju,kako bi podrzali radnicki.takodje,sledeca utakmica ovde je protiv ofk-a,tako da bi bilo pozeljno da nas bude dosta,kako bi beogradjani videli za koga navija i zivi nis!

  • Marko

    21:41 // 13. 4. 2013.

    Kakva je frka bila na zapadu i u loži?
    Izgleda da je palo neko žešće prozivanje morala je i murija da uleti.

    • meraklija 68

      00:06 // 15. 4. 2013.

      Bez obzira na njihovu ljubasnost mi smo u Pecincima bili smesteni u kavez na necemu sto ne moze da se nazove tribinom,u Novom Sadu njihova tehnicka klupa je ulazila u verbalnu raspravu sa nasim navijacima i sada ta gospoda zalepe g....u u lozu naseg stadiona i na nasem stadionu hoce nas da ucutkaju,Bogami to mogu tamo u Pazovi staroj ili novoj gde god hoce u Nisu nece moci.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: