Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:26, 3. 9. 2022.

| Sport

Radnički i Mladost GAT podelili bodove, Novosađani prekinuli niz od 6 poraza

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
Radnički
Radnički Niš i Mladost GAT podelili bodove; foto: Aleksandar Kostić

Fudbaleri niškog Radničkog i novosadske Mladosti GAT večeras su na ''Čairu'' igrali nerešeno 1:1, čime su gosti prekinuli seriju od 6 uzastopnih poraza. Radnički je poveo golom Nikole Štulića u 34 minutu, ali je radost Nišlija trajala samo 4 minuta jer su Novosađani preko Andrije Radulovića izjednačili na 1:1, što je kako se ispostavilo na kraju bio i konačan rezultat.

Utakmica je odigrana u okviru 10. kola Mocart bet Super lige Srbije, a Nišlije se nakon osvojenog boda nalaze na deobi 11. mesta na tabeli, koliko ima i Radnički iz Kragujevca sa po 9 osvojenih bodova, dok je Mladost GAT na pretposlednjem mestu sa 5 osvojenih bodova.

U gotovo izjednačenoj igri, Radnički nije uspeo da iskoristi prednost domaćeg terena i da pred svojom publikom stigne do nova 3 boda u prvenstvu.

Nišlije su ofanzivnije započele susret i prvu šansu imali već u 4.minutu, ali je Štulićev udarac uspeo da odbrani golman Novosađana Milojević. FK Radnički Bodom zadovoljnija gostujuća ekipa; foto: Jelena Mišić /JV

Uz mnogo grešaka na sredini terena, a nakon što su se igrači Mladosti GAT oslobodili pritiska, u 18. minutu je nakon centaršuta kapiten Miloš Milovanović zamalo glavom promašio gol.

Nakon toga se igralo mahom na sredini terena sa po nekoliko poluprilika na jednoj ili drugoj strani sve do 34. minuta kada je Štulić iz drugog pokušaja uspeo da zatrese mrežu gostujuće ekipe na radost najvernijih Nišlija.

Još uvek su navijači na "Čairu" slavili vodeći pogodak, kada je u 38. minutu nakon centaršuta po levoj strani najspretniji bio Radulović i izjednačio na 1:1.

U nastavku susreta po nekoliko prilika i poluprilika, ali sve nedovoljno da se još koji put zatrese mreža golmana na jednoj i drugoj strani, Stevanovića i Milojevića.

U sledećem 11. kolu koje se igra 10. septembra, Nišlije putuju u Beograd gde ih čeka ekipa Voždovca, inače trećeplasirana na tabeli sa 17 osvojenih bodova iz 9 odigranih utakmica.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gaga

    14:34 // 4. 9. 2022.

    Ali,Kad Krene po zlu,najlakse je osuti paljbu po trenerima...Dali bi Murinjo Ili Klop promenili situaciju?

    • Razbibriga

      19:42 // 4. 9. 2022.

      Slabo pratis zelju navijaca, cilj je uprava da se istera, sto njima ne pada na pamet ! Nit Radnicki ima igrace, nit je Mrkic, slabasnog znanja, trener za Radnicki ! E, posto niko nece da dodje, kad brod tone, on se prihvatio, i blizi se kraj ,jer se on nista ne pita, vec gazde iz Bg. i kladionice !

  • Gaga

    14:29 // 4. 9. 2022.

    ...prodaje majbolje igrace,decake koje treba da veze ugovorima na namanje 4-5g.za male pare,dovodi neke isluzene,Koji gube dobijene utakmice?Zali Boze

  • Dixi

    08:43 // 4. 9. 2022.

    Druga liga

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: