Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:49, 3. 8. 2012.

Radnički igra Superligu na Čairu?

stolice-cair

Fudbalski savez Srbije možda dozvoli niškom Radničkom da već prvu utakmicu kao domaćin odigra na stadionu Čair ako se ispune zadati uslovi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bojan

    19:10 // 3. 8. 2012.

    ako se igra od pocetka na cairu, potrudite se da budu i sezonske ulaznice, bilo bi lepo.

  • Micko

    19:40 // 3. 8. 2012.

    Napred radnicki, uz tebe do kraja, ti zivot si moj, to neka znaju svi!!!!!!!!!!!!

  • bojan

    21:09 // 3. 8. 2012.

    Bolje pitajte Vlajkovica koliko igraca imaju potpisane ugovore. Sramota je sta rade sa igracima , krece prvenstvo a samo tri igraca su pod ugovorom.. Svima duguju za proslu godinu a cak su igraci podneli tuzbu a trenutno su tu i igraju . Da nije smesno bilo bi tuzno.

    • Verujem u bolje dane

      08:12 // 4. 8. 2012.

      Sredice se sve oko ugovora, konacno je maknuto govedo, sekretar Boban, koji je inicijator i jedan od organizatora onog sedenja na travu, u klub sada ulaze obrazovani momci koji zive za Radnicki, ocekuje se finansijska pomoc grada svakog meseca, a i sredice se sve oko ugovora i dinamike isplata zaostalih dugova igracima. Jedan od uslova koalicije u gradu od strane Vlajkovica Perisicu je bio i Radnicki! Tako da verujem u bolje dane! Za tim menadzera imamo situiranog i cenjenog mladog coveka koji 24 sata dise za klub! Podrzimo ga i dajmo njemu i igracima krila! Sada je vreme da budemo svi ko jedan!!!

    • Real Sa Nisave

      08:21 // 4. 8. 2012.

      Pitali smo ga. Bice sredjeno!
      Jos nedelju dana do pocetka prvenstva je i vreme je da pocnemo svi da disemo ko jedan!

    • joca

      01:40 // 6. 8. 2012.

      Dzabe ste pitali Vlajkovica kad on na sve ima odgovor "bice sredjeno" a sve to je trebalo odavno da bude uradjeno.. Totalni amaterizam u profesionalnom sportu.. da nije Ace Ilica trenutno, ne bi ni Radnicki postojao jer drugih i nema u klubu ..

  • south

    23:55 // 3. 8. 2012.

    Ako dobijemo dve-tri vezane utakmice nikom vise nece biti bitno nista drugo, i zato napred Reale!

  • Pera

    09:43 // 4. 8. 2012.

    Fina vest

  • Juznjak

    16:02 // 4. 8. 2012.

    Pustajte sezonske karte u prodaju !

    Nadjite tehnickog sponzora , npr. pravi Adidas!
    Da i mi navijaci kupimo original dres !

  • Grobar iz Niša

    16:32 // 4. 8. 2012.

    Da bi Radnički igrao utakmice na Čairu potrebno je da svaki gledalac ponese od kuće građevinarski šlem, da im nešto ne bi palo na glavu dok se "probijaju" do tribina.

    • Okrecite grad

      19:25 // 4. 8. 2012.

      Zajedljivi otpadak iz Nisa...

    • meraklija 68

      20:15 // 4. 8. 2012.

      Momce,ti trebas da stavis bilo sta na glavu,da ti ne pada svasta na pamet.Naime ti da imas nesto u glavi ne bi navijao za ..

  • Real Sa Nisave

    19:46 // 4. 8. 2012.

    I evo ga decko koji obecava. Nasao posao na niskom Novom Groblju kao kopac raka,primio prvu platu, pa uplatio internet da svima javi kako je postao grobar. Jos umislio da mu kopanje raka daje dovoljno znanja, pa se nasao kompetentan da komentarise gradnju stadiona.
    Drzi se ti lopate, sinak.

    • nislija92

      03:35 // 5. 8. 2012.

      Ovaj decko da je pravi navijac partizana i da iskreno voli Partizan znao bi da ceni i ljubav drugih navijaca prema svojim klubovima,i ne bi pisao negativno na ovu temu...a jos je i iz Nisa.To govori o tome kakav je on navijac a i covek.Jadan je partizan sa ovakvim navijacima.
      NAPRED RADNICKI,MI SMO TEBI ODANI!!!

    • cj from durlanago

      18:41 // 5. 8. 2012.

      za radnicki sam navujao jos kada si ti bio u svedskim pelenicama. nego,ovaj grobar lepo govori moracemo slemove da nosimo. a ti realcino bolje bi bilo da se organizujete i pritisnete malo zaduzene za izgradnju gradskog stadiona kako bi saznali pravu istinu o zavrsetku...ups, mozda si i dobio neke parice pa da stadion vise i nije u prvom planu ?
      hocemo zavrsen stadion sa novom zapadnom tribinom i krovom preko svih tribina ! nemoj ti da nam solis pamet. i skini taj grb,nije on tvoje privatno vlasnistvo.
      kada izadjes sa konkretnim odgovorima o zavrsetku stadiona mozemo da pricamo . dotle,suti i brzo u svedske pelenice !!!
      vamos real sa nisave !!!

  • Kokan Prodanovic

    10:08 // 5. 8. 2012.

    Tako je bre da imaju klinci gde da dodju jes da je klub raspad al sta je tu je

  • dr dra

    12:14 // 6. 8. 2012.

    Ipak Nislije, ne zaboravite ko je inicirao izgradnju stadiona i ko je Radnički vratio u Super ligu kad je postao njegov predsednik!!! Milos Simonovic!!!

  • Jovica iz Durlana kod ASA

    12:27 // 6. 8. 2012.

    @cj from durlanago

    Ja znam ovog, decku su platili WIFI nekako tako da moze da soli pamet, do sad nije smeo da dodje na Cair ili Delijski vis posto sa ovakvim komentarima zna se kakav bi izasao sa stadiona: Tako da bolje se vrati tamo odakle si, nije ovo za tebe BALAVURDIJO!!!

  • vlada durlan

    17:15 // 6. 8. 2012.

    Nista jos nije zavrseno.Dok ne bude gotova zapadna tribina,krov na svim tribinama,sredjeni reflektori,postavljen nov semafor.Obecali su i zamenu trave-nije zamenjena,obecali su zamenu atletske staze(u projektu jenova plave boje)-nije zamenjena.Vrsiti svakodnevni medijski pritisak na sve strukture vlasti,kluba i izvodjaca radova-do potpunog finisa.I jos nesto-pri pocetku rusenja tribina maja meseca 2011.postavili su rok 270 dana-pitam se kako i cime oni mere vreme!?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: