Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:01, 2. 4. 2019.

| Sport

Radnički igra u Šapcu, za Lalatovića je to najteže gostovanje

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
petar-grbic,-radnicki,-nis
Radnički favorit, ali ne preti rivalu; foto: JV / Vanja Keser

Pretposlednje kolo osnovnog dela Superlige fudbaleri niškog Radničkog odigraće u sredu, 3. aprila kada gostuju Mačvi u Šapcu. Iako je, gledajući statistiku, tabelu i trenutnu formu, Radnički apsolutni favorit, trener niškog tima Nenad Lalatović ističe da njegovu ekipu čeka najteže gostovanje u ovoj polusezoni.

I pored činjenice da je "Real sa Nišave" nanizao 11 pobeda zaredom u Superligi, suvereno drži drugu poziciju, za stratega ekipe sa "Čaira" Lalatovića meč u Šapcu protiv ekipe koja je 11. na tabeli nije nimalo lak.

Posle analize koju smo uradili u pripremi ovog meča moram da kažem da će ovo biti naše najteže gostovanje u ovoj polusezoni osnovnog dela Superlige. Mačva je veoma kvalitetan tim, pogotovo u veznom redu i u napadu po krilnim pozicijama. To je ekipa koja kod kuće može svakog da pobedi, a to su pokazali i prošle godine kada su izbacili Crvenu zvezdu u Kupu. Koliko mogu da budu neugodni pokazali su i u subotu odličnom predstavom na Marakani protiv aktuelnog šampiona Srbije - kaže Lalatović.

nenad-lalatovic,-radnicki,-nis,-foto-jv-vanja-keser Nenad Lalatović veruje da njegove igrače u Šapcu čeka najteže gostovanje; foto: JV / Vanja Keser

I stadion u Šapcu daje posebnu atmosferu, smatra Lalatović.

U Šapcu je specifična atmosfera, nema atletske staze na stadionu, atmosfera je vrela, ali ja volim takav fudbalski i takmičarski ambijent. Rekao sam igračima da ne smemo nijedan sekund da se opustimo tokom meča jer Mačva ima kvalitet da to kazni. Moramo da uđemo u utakmicu maksimalno motivisani sa 100 % mogućnosti jer samo tako možemo do nove pobede. U ekipi vlada odlična atmosfera, igrači su nasmejani, druže se i ja to to volim da vidim kod njih pred svaki duel - dodao je Lalatović.

U prvom delu sezone Radnički je na "Čairu" savladao Mačvu sa 3:0.

Od svih ekipa koje su dosada gostovale u Nišu, Mačva nam je zadala najviše problema. Oni su odigrali fenomenalno prvo poluvreme, imali smo konstantan problem sa jednim njihovim krilnim fudbalerom koji je ulazio u sredinu i tu jedan moj igrač nije mogao da se snađe. Mačva je tada na mene ostavila snažan utisak - dodaje šef struke Radničkog.

Trener Nenad Lalatović na raspolaganju će imati kompletan tim jer se posle povrede vratio Saša Stojanović.

Utakmica u Šapcu počinje u 18 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: