Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:00, 21. 7. 2013.

| Sport

Radnički igrao bez golova sa Napretkom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
800x600-radnicki-pripreme2-2013.jpg

Fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali su prvi kontrolni meč na Zlatiboru i sa Napretkom iz Kruševca igrali bez golova. Sledeći meč Radnički igra 24. jula sa Zetom.

Trener Radničkog Dragoljub Bekvalac imao je priliku da još jednom vidi svoje igrače, a prvi put od kako je ekipa otišla na Zlatibor. Protivnik je bio kruševački Napredak, kome je ovo bio 4. kontrolni meč na planini.

Radnički je imao dve prilike, prvo je golman Napretka zaustavio šut Saše Stojanovića, a potom je priliku imao i novajlija Damir Poturović.

U prvom poluvremenu igrali su Bojan Isailović, Bojan Đorđević, Vladan Pavlović, Miloš Petrović, Mladen Lazarević, Milan Svojić, Dušan Kolarević, Strahinja Petrović, Aleksandar Jovanović, Saša Stojanović i Damir Poturović. Drugo poluvreme igrali su Isailović, Petar Jovanović, Miloš Živković, Stefan Marković, Bratislav Pejčić, Marko Ljubinković, Milutin Ivanović, Vladimir Milenković, Aleksandar Stanković, Mladen Mitrović i Mladen Petrović.

Za Napredak su počeli Krznarić, Milošević, Udovičić, Janičić, Frimpong, Milošević, Regan, Gavrić, Bajić, Bojić, Mirosavljević. Igrali su i Kalezić, Ibrahim, Dunjić, Deletić, Popović.

Naredni meč Radnički igra u sredu, 24. jula sa Zetom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pepe

    15:17 // 22. 7. 2013.

    Kesic je povredjen, kao i Peric, te zbog toga Isailovic ima ovoliku minutazu.

  • Milan

    13:31 // 22. 7. 2013.

    Isailovic koji 3 godine nije branio mora da brani u Radnickom.Bekvalac uzima kintu za ugovore od igraca koje dovede.Isailovic ce biti prvi golman Radnickog a Bekvalac ce da pobegne posle 5 utakmica.

  • 122

    23:45 // 21. 7. 2013.

    daj, pusti Kesica malo..

    • dux

      12:55 // 22. 7. 2013.

      Ni meni nije jasno zasto ga ne pusta. Plasim se da mu Isailovic ne zauzme mesto, a Kesic je definitivno zasluzio da bude prvi golman.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: