Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:58, 23. 7. 2012.

| Sport

Radnički ima još 4 kontrolna meča

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
dusan ivanov, radnicki nis
Dušan Ivanov; foto: Ivan Mančić

Prvo kolo u Superligi niški Radnički igra 11. avgusta protiv Novog Pazara, a pre tog meča odigraće još 4 kontrolne utakmice.

Tokom letnjih priprema Radnički je odigrao tri kontrolne utakmice. Jednu su igrači niškog superligaša igrali između sebe, a dva puta je Radnički odmerio snage sa Timokom iz Zaječara u Donjem Milanovcu.

Manje od tri nedelje je ostalo do početka Suprlige, a Radnički će imati još 4 probe. Prvo će u petak, 27. jula igrati protiv Žitorađe na pomoćnom terenu stadona Čair, a zatim sledi provera sa Moravcem iz Mrštana u nedelju, 29. jula na stadionu Cara Konstantina.

U sredu, 1. avgusta Radnički će dočekati Slogu iz Kraljeva.

Generalna proba biće 4. avgusta u Jagodini protiv istoimenog superligaša. Ovaj susret biće odigran nedelju dana pred početak takmičenja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Sava

    16:24 // 29. 7. 2012.

    Eto vidis da se otkrivas kao bivsi igrac u pokusaju koji je oteran jer je rovario protiv kluba. A za ispadanje iz prve u Srpsku ligu ne mozes da krivis coveka koji nema nijedan poraz u drugom delu sezone i koji je osvojio 35 bodova. I koji je sam placao putovanja klubu i sve finansirao iz svog dzepa.
    Tu si se malo prevario Limenkovicu. A sve ove kurtoncice sto si naveo jesu oni zasluzni na celu sa tobom ali za sta? Jedino za podrivanje sistema i za generalni strajk koji ste pravili. Tako da je glupo vise polemisati sa neispunjenim covekom koji vara celoga zivota. Zivi svoj prazan zivot i uzivaj u njemu.

  • Sava

    16:16 // 29. 7. 2012.

    Neuspela karijera i pljuvanje. To je tvoj zivot. Nije mi jasno samo sta imas ti protiv Ace Ilica? Zasto si se okomio na coveka?
    Da ti tata nije u partiji nigde ne bi igrao ni minut. I s va sreca sto dobijas informacije od saradnika Acinih. Verovatno od onih tvojih sa kojima si busio klub od Zrenjanina pa nadalje.
    Treba da te bude sramota, ti zivis u inostranstvu? Mozda ako se taj deo tako zove, posle Leskovca a pre Grdelice?! Ne lupaj vise molim te. Tebi su javili o izumima i necijim obmanjivanjima.
    Nasli ste vi prevaranti da ogovarate Niske fudbalske legende. Mozete ali znas kada? Da ste imali uspesnije fudbalske i trenerske karijere od njih pa da kazete nesto. Ovako oteran si iz kluba jedini jer nisi pojacanje i to ti je krivo jer nece te niko vise. Zatvorio si vrata svuda dupetom pa ajde sada kriv mi je Aca Ilic.
    Kada si toliki frajer predstavi se. Mada znamo ko si..

  • llimenimedo

    12:44 // 29. 7. 2012.

    SAVO SAVANOVICU.znaci bio VUJOSEVIC,al nisam ga ja doveo jer nemam nikakve dodirne tacke sa REALOM IZ NISA.SAVO SAVANOVICU priznas za PEJCICA i MANCICA al sam siguran i za DOJKICA, STAMENKOVICA,PAUNOVICA,PETROVICA itd da su zasluzniji od takozvanog trenera ILICA za ulazak u SUPER LIGU, Koliko je veliki trener videlo se kad je bio prosli put u klubu uspeo je da ispadne ix RRVE TELEKOM u SRPSKU LIGU.slobodn nastavi da me unistavas posto informacije dobijam od njegovog bliskog saradnika i ostalih uljeze u klubu,kao i nekih sadasnjih fudbalera. Upravo su mi javili jos nekoliko njegovih senzacionalistickih izuma i obmanjivanja.POZDRAV i vidimo se uskoro sa novim vestima,

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: