Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:58, 23. 7. 2012.

Radnički ima još 4 kontrolna meča

dusan ivanov, radnicki nis Dušan Ivanov; foto: Ivan Mančić

Prvo kolo u Superligi niški Radnički igra 11. avgusta protiv Novog Pazara, a pre tog meča odigraće još 4 kontrolne utakmice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ToXic

    20:23 // 23. 7. 2012.

    Jedino mec sa Jagodinom moze da pokaze koliko su nasi igraci stvarno spremni za prvu ligu,a ove utakmice tipa Timok,Zitoradja,Moravac to je i suvise neozbiljno za 1 ligu.
    I mogli su barem stadion da nam zavrse a ne da radovi stoje u mestu.

    • Andrija

      22:01 // 23. 7. 2012.

      Radovi na stadionu se odvijaju koliko toliko. Nastavljeno je postavljanje stolica , a za zavrsetak istocne tribine neophodno je da drzava uplati 400 miliona dinara !

    • posmatrac

      14:14 // 25. 7. 2012.

      Timok,Zitoradje,Moravac, ne znam da li su ovo timovi protiv kojih treba da igra pripremne utakmice SUPERLIGAS?

  • limeni medo

    23:51 // 23. 7. 2012.

    ma nema problema ilic zna sta radi oterao je one sto nevrede(PEJCICA MANCICA DOJKICA STAMENKOVICA)itd... koji imaju po 200 a nekii 300 sto prvoligaskih i superligaskih utakmica a doveo vrhunske superligaske fudbalere koji su igrali toliko koliko i fudbalski vrede sem (RANDELOVICA)koji je bio povreden i FK RAD vise ne racuna na njega.hteo je da dovede i LJUBINKOVICA(ali malo kasnije) jer on slucajno igra u kvalifikacijama za ligu evrope a on to nije znao.hteo je da dovede i VUJOSEVICA ali i on nece da igra badava kao i svi drugi dobri igraci. dovesce verovatno i dacu mitrovica da bih ga fudbalski penzionisao najavljivao je i MLADENA RISTICA ali gle cuda on iznenada prelazi u SINDELIC.i zato nebrinite dobice on i JAGODINU ali da igra prvenstvene utakmice kao domacin jer nece moci u NISU zbog stadiona.no nije sve tako jer REAL IZ NISA TRENUTNO ACA ILIC SISA

    • Sava

      00:24 // 26. 7. 2012.

      Limena kanto, kao prvo najbolje bi ti bilo da krenes ponovo u prvi razred osnovne skolice neke. Mozda naucis da pises.
      Tako da sledeci put kada komentarises nesto, neko uspe i da razume sta si hteo da napises.
      Posto si nam ti kao skolovan covek i gradsko dete koje voli klub sve objasnio, ja bih tebe postavio za trenera. Mozda sa tobom kao velikim poznavaocem fudbala mi udjemo i u ligu sampiona.
      Spominjes Pejcica, Dojkica, Mancica a nemas pojma da su oni otisli sami iz kluba i da ih niko nije oterao.
      Spominjes nekog Vujosevica za koga niko osim tebe nije cuo da treba da dodje u Radnicki.
      Ti i tebi slicni dajete sebi za pravo da komentarisete coveka koji ima preko 50 utakmica u ligi sampiona i koji se dokazao u evropskim klubovima. Coveka koji je sa Anderlehtom stigao do cetvrtine finala lige sampiona. Igrao tri puta protiv Reala, Mancestera, Celsija, Lacija, Milana...

    • Sava

      00:18 // 27. 7. 2012.

      Moram jos nesto da dodam.
      Verovatno pripadas nekoj grupi igraca ili trenera koja je imala samo koristi od Radnickog. I koja ne voli nikoga ko je uspesan u svom poslu. Na kraju si tuzio klub i naplatio svojih 500 eura i gurnuo klub u jos vecu provaliju i jos veci dug.
      I sada si dosao ovde da pljujes po ljudima koji se bore da klub podignu iz pepela.
      Treba da se stidis bitango jedna.

  • limenimedo

    01:31 // 27. 7. 2012.

    SAVO SAVANOVICU Kao prvo neradi se ovde o pismenosti ili nepismenosti. Kao drugo vidi se da nemas pojma o zbivanjima u REALU SA NISAVE.Hvala ti Trener ne mogu da budem jer za razliku od pomenutog (ILICA)ne zelim da se bavim poslom koji ne umem uspesno da obavljam.Kao trece Sto se tice igrace PEJCICA MANCICA DOJKICA STAMENKOVICA reci cu samo toliko da su to momci koji su NAJ ZASLUZNIJI sto je REAL SA NISAVE sada gde jeste u SUPER LIGU a ne zele da budu nicije MARIONETE a pogotovu ne trenera ILICA da igraju bez para. Kao cetvrto sto se tice VUJOSEVICA tacno je da niko sem mene i pomenutog takozvanog trenera ILICA nezna al evo da sada znate razgovaralo sa njim i sa njegovim menadjerom na jednoj trening utakmici u Nisu pre odlaska na pripreme u Lepenski Vir.Kao peto i poslednje jedino ste to u pravu sto se tice takozvanog trenera ILICA al ja negov rad ne komentarisem kao fudbalera vec kao trenera i pravo na moje licno misljenje ima pravo svako da prihvati ili ne ali ako to nekoga pogada ne

    • Sava

      00:02 // 28. 7. 2012.

      Kontejneru, upravo se radi o pismenosti.
      Posto si priznao da nemas pojma i da trener ne mozes da budes jer ne znas da se bavis tim poslom, odakle ti pravo onda da komentarises bilo kog trenera a ne coveka koji je osvojio kup kralja Saudijske Arabije i uveo klub u ligu sampiona Azije. Kazes nemas pojma a komentarises. Slazem se za Pejcica i Mancica ali za tebe da si ti zasluzan sto je radnicki usao u super ligu se ne slazem. Drugo zasto marionete trenera, kada trener ne daje pare vec trenira ekipu. Nije ti trener kriv sto ste vi pravili dil ugovore sa nekim. Pa vam taj neko nije obezbedio lovu.
      A da nisi ti doveo tog Vujosevica, pa da nisi uspeo da se ugradis sa par stotina evra? I naravno trener je kriv sto krsevi nisu potrebni Radnickom vec prava pojacanja.
      Ti nemas pravo na licno misljenje jer si oteran iz kluba kao neznalica, sam si to rekao i naravno nemas pojma da budes trener i zato nemoj vise da komentarises ljude koji pokusavaju da naprave pravi Real i da mu vrate staru slavu.

    • Sava

      00:18 // 28. 7. 2012.

      Toliko od mene. Ako neces vise da te unistavam nemoj da komentarises.

  • nikola

    01:58 // 27. 7. 2012.

    Ode Pejca u KG,steta,solidan igrac u poznim godinama koji mora da misli na egzistenciju.Najveci problem Radnickog je nesposobnna i nepismena uprava!!!Trebaju nam u upravi ljudi koji ce se posvetiti menadzerskim stvarima,dovesti sponzore(uspesne firme koje posluju u gradu ili okolini),spojiti navijacki entuzijazam i interese firme,finansijski stabilizovati klub a ne kao sad da uvek hronicno dugujemo igracima plate!A druga jos bitnija stvar je ulagati u OMLADINSKU SKOLU,jer je Nis uvek bio rasadnik talenata.Treca stvar bi bila skauting,bez kvalitetnih skauta nema ni dobrih rezultata!!!

  • plisani meda

    09:34 // 28. 7. 2012.

    limeni,ne kaze se menadjer nego menadzer

    • limenimedo

      21:55 // 28. 7. 2012.

      BRATE MOJ greska prilikom kucanja jer ne zivim u zemlji a na tastaturi je greska hvala ti.POZDRAV ZA MOG BRATA

  • llimenimedo

    12:44 // 29. 7. 2012.

    SAVO SAVANOVICU.znaci bio VUJOSEVIC,al nisam ga ja doveo jer nemam nikakve dodirne tacke sa REALOM IZ NISA.SAVO SAVANOVICU priznas za PEJCICA i MANCICA al sam siguran i za DOJKICA, STAMENKOVICA,PAUNOVICA,PETROVICA itd da su zasluzniji od takozvanog trenera ILICA za ulazak u SUPER LIGU, Koliko je veliki trener videlo se kad je bio prosli put u klubu uspeo je da ispadne ix RRVE TELEKOM u SRPSKU LIGU.slobodn nastavi da me unistavas posto informacije dobijam od njegovog bliskog saradnika i ostalih uljeze u klubu,kao i nekih sadasnjih fudbalera. Upravo su mi javili jos nekoliko njegovih senzacionalistickih izuma i obmanjivanja.POZDRAV i vidimo se uskoro sa novim vestima,

  • Sava

    16:16 // 29. 7. 2012.

    Neuspela karijera i pljuvanje. To je tvoj zivot. Nije mi jasno samo sta imas ti protiv Ace Ilica? Zasto si se okomio na coveka?
    Da ti tata nije u partiji nigde ne bi igrao ni minut. I s va sreca sto dobijas informacije od saradnika Acinih. Verovatno od onih tvojih sa kojima si busio klub od Zrenjanina pa nadalje.
    Treba da te bude sramota, ti zivis u inostranstvu? Mozda ako se taj deo tako zove, posle Leskovca a pre Grdelice?! Ne lupaj vise molim te. Tebi su javili o izumima i necijim obmanjivanjima.
    Nasli ste vi prevaranti da ogovarate Niske fudbalske legende. Mozete ali znas kada? Da ste imali uspesnije fudbalske i trenerske karijere od njih pa da kazete nesto. Ovako oteran si iz kluba jedini jer nisi pojacanje i to ti je krivo jer nece te niko vise. Zatvorio si vrata svuda dupetom pa ajde sada kriv mi je Aca Ilic.
    Kada si toliki frajer predstavi se. Mada znamo ko si..

  • Sava

    16:24 // 29. 7. 2012.

    Eto vidis da se otkrivas kao bivsi igrac u pokusaju koji je oteran jer je rovario protiv kluba. A za ispadanje iz prve u Srpsku ligu ne mozes da krivis coveka koji nema nijedan poraz u drugom delu sezone i koji je osvojio 35 bodova. I koji je sam placao putovanja klubu i sve finansirao iz svog dzepa.
    Tu si se malo prevario Limenkovicu. A sve ove kurtoncice sto si naveo jesu oni zasluzni na celu sa tobom ali za sta? Jedino za podrivanje sistema i za generalni strajk koji ste pravili. Tako da je glupo vise polemisati sa neispunjenim covekom koji vara celoga zivota. Zivi svoj prazan zivot i uzivaj u njemu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: