Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:37, 14. 9. 2012.

| Sport

Radnički ipak igra na Čairu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
IMG-2405.JPG

Fudbalski savez Srbije dozvolio je da sutra Radnički iz Niša ugosti Smederevo na stadionu Čair u 5. kolu Superlige.

Stigao je željeni odgovor iz Fudbalskog saveza Srbije i Nišlije će sutra imati priliku prvi put ove sezone da gledaju Radnički u svom gradu i to na Čairu.

Utakmica počinje u 16:30h, a iz Fudbalskog kluba Radnički mole navijače da dođu ranije na stadion da bi se izbegle gužve.

Stadion će biti otvoren u 14:30h, a gledaoci će moći da uđu na zapadnu i južnu tribinu.

U klubu apeluju na posetioce da ne dođu privatnim prevozom jer će saobraćaj oko stadiona i prilazi biti zatvoreni.

Karte su u prodaji za zapadnu i južnu tribinu, a kako kažu u Radničkom, moguće je da puste deo severne tribine zbog velikog interesovanja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • 101% Nislija

    11:32 // 15. 9. 2012.

    A bre,tzv.nislije,kojima smetaju stolice na novom stadionu,nezavrsena istocna tribina i dr.,pa niko vas ne tera da dodjete na isti i navijate za Radnicki.Sedite kuci i gledajte ''svoje'' topciderske blizance na TV i svi zadovoljni! Uostalom,zasto bi se sa vama sada gurao na tribini,kada vas nigde nije bilo proteklih 9 godina

    • Коста

      13:25 // 15. 9. 2012.

      Дечко ја сам рођен у нишу и болим ниш и раднички!Из тог разлога стављам кометаре,да би видео неко нормалан и мозда поравио то ако је икако могуће.Видимо се на текми са смедеревом.

    • Bezimenko

      15:03 // 15. 9. 2012.

      Zato sto navijas za Radnicki ti si veci nislija nego neko ko je iz istog grada i navija za neki drugi tim?
      Slazem se sa Kostom, lepo je rekao ako se vec radi nesto treba odraditi to kvalitetno a ne kao sto se obicno kod nas radi. Ja sam npr. radio na rekonstrukciji hale i tek to da ste videli trebao bi neko da odgovara. Krov je prokisnjavao, onda dodju novinari da slikaju halu kad smo stavljali parket a nama sef naredi da rasprostremo najlone na parket, preko nabacamo neke kartone i slicno, postave se nekoliko neotvorenih paketa i kad dodju novinari misle da je to stavljeno jer su radovi u toku a ne zato sto krov propusta vodu koja je padala direktno na parket. Radijatori su uzeti stari (negde je pisalo u dokumentima da se novi postavljaju) samo se potpope u korito sa bojom i izvade i nasminkaju a boja naravno nije za radijatore vec za drvo ili neka bzv samo da se nasminka a kad su poceli ti radijatori da se koriste ko zna sta je sve od te boje ostalo, itd... zato treba sve spomenuti

  • Mica-Nislija

    11:28 // 15. 9. 2012.

    Sto se primedbe tice da stolice nisu pod vinklu, nema veze vandali ce da ih doteraju pod vinklu.

  • Коста

    21:42 // 14. 9. 2012.

    Када сам први пут видео рендер стадиона био сам одушевљен,али много тога је упропашћено на овом новом стадиону.Прво столице су постављене криво што се види из авиона,распоред степеница катасрофа бели улази узас,још онај део код ложе обојен у бело.Боже мој имали смо прилику да добијемо страшан стадион и на крају са овим ситицама упропастили стадион!Ко да то нешто кошта да се столице поставе под винклу да се улази и онај део код ложе обоје у боју коју су ставили за трибине и кад би степенице мало боље и нормалније поређали на југу и северу било би врхунски!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: