Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:29, 3. 11. 2021.

| Sport

Radnički iz Niša dočekuje imenjaka iz Kragujevca, Batak očekuje pobedu

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
radnički niš
Utakmica se igra u sredu od 16 sati; foto: FK Radnički

U zaostaloj utakmici 13. kola Linglong Superlige fudbaleri niškog Radničkog u sredu od 16 sati ugostiće svog imenjaka iz Kragujevca. Tim sa ”Čaira” vezao je dva trujumfa kod kuće, a trener Radoslav Batak očekuje da njegova ekipa nastavi sa pobedama.

Ekipa iz Niša ima i tri boda više od svog narednog rivala, a meč u prvobitnom terminu nije odigran zbog bolesti fudbalera iz Kragujevca. Baš to uticalo je na dosta slabije rezultate tima sa ”Čika Dače”, ali negativnu seriju će pokušati da prekinu baš u Nišu.

Dolazi nam u goste ekipa koja je u poslednje vreme imala dosta problema sa igračkim kadrom, pa su ušli u seriju loših rezultata. Sigurno je da će doći ovde da pokušaju da prekinu taj negativni niz. Međutim, mi imamo jedan dobar period iza nas, što smo potvrdili i kroz igru i kroz rezultate. Posebno sam zadovoljan partijom u subotu protiv Mladosti. Maksimalno smo spremni i motivisani da odigramo još jedan dobar meč i da osvojimo nova tri boda na našem stadionu - rekao je Batak.

Trener Nišlija je dodao i da se u tim vraća Kasalica, kao i da su sada svi igrači u potpunosti spremni. Batak je govorio i o taktici, ali i formaciji koju je promenio u meču sa ekipom iz Lučana.

Treneru koji dođe u neki klub u jeku sezone, kao što sam ja došao ovde, veoma znači kada u sastavu ima polivalentne igrače, koji mogu da se uklope u svaki sistem. Ja u Radničkom imam takve igrače i to nam umogućava da se na različite načine prilagođavamo protivnicima, ali i da njih ostavljamo u nedoumici kada se spremaju za nas. Promena protiv Mladosti mi je pokazala da možemo bez ikakvih problema da se tranfsormišemo i to je jedan veliki kvalitet ovog tima. Fizičku spremu smo podigli na viši nivo, to je takođe važna stavka i mogu da kažem da sam optimista kada je reč o utakmicama koje nas čekaju - završio je Batak.

Poslednji međusobni susret dve ekipe odigrale su još 2015. godine, kada je tim iz Niša slavio rezultatom 2:1.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • roki

    14:56 // 3. 11. 2021.

    Nereseno!!!!!

  • Dr

    12:23 // 3. 11. 2021.

    Plašim se da će pobednika da odrede dogovorom sponzori oba kluba.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: