Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:43, 16. 3. 2018.

| Sport

Radnički izgubio i drugi meč zaredom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Mićić Noma Široki Radnički Partizan fudbal
Sledi dvonedeljna pauza u Superligi; foto: Vanja Keser

Bez mnogo entuzijazma i volje odigrali su drugo poluvreme utakmice u Beogradu fudbaleri Radničkog. Oni su na samom početku drugog dela primili gol, za koji se ispostavilo da je bio odlučujuć, pošto je Voždovac pobedio sa 2:1.

Radnički je bio taj koji je pritiskao od samog početka i stvarao sebi prilike. Međutim, sreća je pogledala domaćine. U 17. minutu Marko Pavićević je dobio upotrebljivu loptu pravo pred golmanom Bojanom Šaranovim, koju je poslao u ugao gola. Ona se odbila o stativu i otišla pravo u gol.

Izjednačile su Nišlije samo 2 minuta kasnije. Dobro je izveo korner Slaviša Stojanović i poslao loptu u gužvu pred golom domaćih, a tu je spremno dočekao Dušan Mićić i pronašao put za izjednačujući pogodak.

Tek što je počela da se razvija igra u drugom poluvremenu, Voždovac je ponovo poveo. Sa razdaljine od svega jednog metra Miloš Mihajlov je glavom uspeo da postigne novi gol.

Primirili su se timovi nakon tog gola. Voždovac je zapretio još nkoliko puta, dok su napadi Nišlija postajali sve bezazleniji. To se promenilo malo pred kraj meča, kada su Nišlije postale nešto agresivnije, ali ne i dovoljno efikasne, pa je meč završen sa 2:1.

Ovo je bio prvi meč 28. kola Superlige, a Čukarički će imati priliku da se izjednači sa Radničkim po broju bodova, jer će gostovati Javoru u Ivanjici.

Sledi dvonedeljna pauza u ligi, nakon koje će na "Čair" doputovati Vojvodina.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    18:57 // 17. 3. 2018.

    Ne brinem ja mnogo za Radnicki. Ti SNS klubovi na kraju odlicno prodju. Pogledajmo C.Zvezdu i sve je jasno k'o na dlanu

  • Aperkat

    07:13 // 17. 3. 2018.

    Pa,zar nije kriv itison,mnogo zelen?

  • gari

    03:20 // 17. 3. 2018.

    Gube i sve sledeće !!!!! Kao što "tikva neće u vodu", tako neće ni ova boranija da vidi Evropu !!!!! A igrama nezaslužuju ni playoff !!!!!!!!! Ajmo narode, "prolećna rasprodaja", još malo pa nestalo !!!!!!!

    • Kaldrma

      17:43 // 17. 3. 2018.

      Koliko zlobe u tvojim komentarima !!!!!!! Molim te odgovori mi samo u koju si osnovnu skolu isao ? Zasto toliko mrzis Radnicki i ko ti se toliko zamerio ? Da li stvarno mislis da su ostale ekipe kvalitetnije od nas ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: