Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:43, 16. 3. 2018.

Radnički izgubio i drugi meč zaredom

Mićić Noma Široki Radnički Partizan fudbal Sledi dvonedeljna pauza u Superligi; foto: Vanja Keser

Bez mnogo entuzijazma i volje odigrali su drugo poluvreme utakmice u Beogradu fudbaleri Radničkog. Oni su na samom početku drugog dela primili gol, za koji se ispostavilo da je bio odlučujuć, pošto je Voždovac pobedio sa 2:1.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Jerkovic

    22:55 // 16. 3. 2018.

    Bravo Vozdovac.....

  • Aca

    21:33 // 16. 3. 2018.

    Sta reci, vidite i sami da se vestacki gura ekipa u Ligu Evrope!

    • Apeekat

      07:12 // 17. 3. 2018.

      Druze,ne lupetaj,svi zajesno da se zberu,ne mogu da ucestvuuju u Ligi Evrope!Pratis li rezultate,znas li da se igraju kvalifikacije,da se okozis,da se kvalifikujes!
      Nemoj o evropskom fudbalu da pricate,a ni do Sofije niste otisli!

    • Edge

      10:51 // 17. 3. 2018.

      Vidim, pratiš domaći fudbal, pa si tako siguran da npr. Čukarički, Napredak, Vojvodina, Spartak, itd... igraju bolji fudbal od Radničkog. Oni sigurno zaslužuju da idu u Evropu. Evidentan je to kvalitet, za razliku od Radničkog, koji se "veštački" gura, dok svi ostali igraju pošteno.

  • gari

    03:20 // 17. 3. 2018.

    Gube i sve sledeće !!!!! Kao što "tikva neće u vodu", tako neće ni ova boranija da vidi Evropu !!!!! A igrama nezaslužuju ni playoff !!!!!!!!! Ajmo narode, "prolećna rasprodaja", još malo pa nestalo !!!!!!!

    • Kaldrma

      17:43 // 17. 3. 2018.

      Koliko zlobe u tvojim komentarima !!!!!!! Molim te odgovori mi samo u koju si osnovnu skolu isao ? Zasto toliko mrzis Radnicki i ko ti se toliko zamerio ? Da li stvarno mislis da su ostale ekipe kvalitetnije od nas ?

  • Naissus

    18:57 // 17. 3. 2018.

    Ne brinem ja mnogo za Radnicki. Ti SNS klubovi na kraju odlicno prodju. Pogledajmo C.Zvezdu i sve je jasno k'o na dlanu

  • gari

    19:58 // 16. 3. 2018.

    Zar se očekivao "povoljan" rezultat !?!?! Kakva bre evropa, gube sve utakmice do kraja !!!! Kad ode pola tima, jer je većina potpisala "ugovore" na polusezonu ili došli na pozajmicu... šta onda ??? Pitam "stručnjake i odgovorne" u klubu !!! Dobili ste najviše novca iz gradske kase, a rezultati sve gori !!!!!!!! Dogodine lagana borba za opstanak, ako budete imali sreće ...

    • Зоран Васиљевић

      12:35 // 17. 3. 2018.

      Раднички је професипонални клуб. Више не треба ни динар да добије из градског буџета, јер су то паре свих нишлија. На тржиште. Нека их неко купи. А коме је баш стало до Радничког, нека их помогне из свог џепа. Има нас много који не желимо да се наш новац даје Радничком. Или нека се аматеризују.

  • Dejan

    19:09 // 16. 3. 2018.

    Porazi od voždovca i spartaka nisu slučajnost već odraz neznanja, nekvaliteta i grešaka radničkog. Potpuno zasluženo je danas voždovac razbio radnički ali to izgleda ne vidi trener koji smatra, ne znam na osnovu čega da je radnički zaslužio bod. I ove sezone (zasluženo) radnički neće igrati u evropi što će za nekoliko kola stanje na tabeli i da prikaže.

  • Tamo neko

    19:19 // 16. 3. 2018.

    Nadam se da je ova utakmica bila samo jos jedno poklanjanje bodova klubovima kojima treba za play of, jer u suprotnom ako nije onda nemamo sta da si trazimo u Evropu ove godine sa ovakvom igrom i ako gubimo od ovakvih protivnika. Mora to mnogo ozbiljnije. Pada Vosa sledece kolo!

  • Dejan

    01:25 // 17. 3. 2018.

    Poraz od Voždovca i Spartaka nisu slučajnost već odraz neznanja i grešaka Radničkog. Potpuno zasluženo je Vozdovac razbio Radnički ali to izgleda ne vidi trener koji smatra, ne znam na osnovu čega da je Radnički zaslužio bod.

  • Aperkat

    07:13 // 17. 3. 2018.

    Pa,zar nije kriv itison,mnogo zelen?

  • roki

    21:57 // 16. 3. 2018.

    Olako pocesmo da gubimo bodove,dok se drugi polako priblizavaju cetvrtoj poziciji.Moze olako da se desi da Cuka ode u Evropi....Jos se i dele bodovi...Videcemo sta ce se desiti....Ali mislim da samo pricamo o Evropi i na kraju tropa.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: