Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:20, 1. 4. 2017.

| Sport

Radnički izgubio od Partizana

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnicki
Nišlije su nakon ovog poraza pale na 6. poziciju; foto: Vanja Keser

Bledo izdanje niškog Fudbalskog kluba Radnički na početku utakmice, kao i nakon primanja prvog gola u 70. minutu, koštali su ih poraza od Partizana na solidno popunjenom "Čairu", rezutatom 0:2 u 28. kolu Superlige.

Već u 11. minutu Leonardo se našao pred golom i uputio jak šut u golmana Bojana Zogovića, lopta se odbila ka Tavambi, ali je on bio u ofsajdu, pa prilika nije iskorišćena. Stvarali su sebi Beograđani brojne šanse, ali su bili loši u završnicama, pa nisu iskoristili nijednu.

Sa druge strane, igrači Radničkog su bili gotovo nevidljivi, a prvu ozbiljniju priliku imali su tek u 36. minutu, kada je Saša Stojanović dodao loptu Travančiću, koji je bio sam, ali se dvoumio pri šutu, pa nije uspeo da poentira.

Nakon toga, Nišlije su postale mnogo organizovanije u napadu, pa je nekoliko minuta kasnije viđena još jedna opasna akcija, kada je Nemanja Kojić poslao loptu pred gol, gde se nalazilo mnoštvo igrača, ali su crno-beli izbacili loptu van terena.  

Prvi dobar napad domaćih nakon pauze predvodio je Stojanović i napravio odličnu priliku, ali je Kojić šutnuo i poslao loptu pored gola. Nakon kornera Partizana u 70. minutu, delovalo je da je opasnost prošla, jer je lopta otišla na drugu stranu, ali je tada Uroš Đurđević uputio jak šut ka golu Nišlija, lopta je zakačila Vladimira Volkova, pa onda Zogovića udarila u nogu i odbila se tako da je završila iza njegovih leđa.

U toku nadoknade vremena, odbrana Radničkog se opustila, što je iskoristio Nebojša Kosović i dodao loptu Leonardu, koji je duplirao prednost gostiju, čime je i završena ova utakmica.

Superliga, 28. kolo: Radnički - Partizan 0:2 (0:0)

Stadion: Čair, Niš

Glavni sudija: Lazar Lukić (Beograd)

Strelci: Uroš Đurđević 70. minut, Leonardo 91. minut

Radnički: Zogović, Volkov, Živković, Stojanović, Travančić (od 74. Apostolović), Arsić, Petrović, Tomić, Noma (od 69. Mrkić). Kojić (od 91. Jovanović), Perendija

Partizan: Kljajić, Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić, Jevtović (od 64. Kosović), Everton, Janković, Leonardo (od 91. Đuričković), Đurđević (od 91. Radin), Tavamba

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vladan

    16:40 // 3. 4. 2017.

    Sram vas bilo za te price o Rastavcu... i ne zasluzujete boljeg od Mrkica i Bekvalca. Ilic i Rastavac su najbolji treneri koji su prosli kroz Radnicki u poslednjih 20 godina. Ko da ste navikli da dobijate Partizan svaki dan...

  • Merak sa zapad

    21:54 // 2. 4. 2017.

    Rastavac provaljeni trener!!!!!!!!

  • REALno

    06:05 // 2. 4. 2017.

    Ovo je derbi? Nikad manje publike od kada gledam "derbi" utakmice ovih klubova. "Meraklije" šaka jada, a ne navijači. Kukavički. Mislim da je igračima Radničkog laknulo kada su primili gol. Očekivao sam da se raduju zajedno sa igračima Partizana.

    • Blackburn

      15:33 // 2. 4. 2017.

      Slazem se,ne shvatam zasto navijaci nose naziv iz turskog jezika,zar "juznoprugasi "nije lepse i logicnije,kao sto bi bilo glupo za navijaci Trabzona imaju ime " svetosavci"?
      Radnicki je procitana ekipa,i Partizanu je bilo lako i glupo je lupetati o sreci,namestanjima,sudijama...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: