Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:20, 22. 9. 2012.

Radnički izgubio sa 4:1 od Spartaka

bratislav-pejcic,-fk-radnicki.jpg Jedini strelac za Radnički - Bratislav Pejčić; foto: Mihajlo Lazarević

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su rezultatom 4:1 (1:0) od Spartaka u Subotici u 6. kolu Superlige. Jedini gol za Radnički postigao Bratislav Pejčić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • TBM

    18:24 // 22. 9. 2012.

    To ti je, pobedis jadno Smederevo sa 1:0, trazis Zvezdu da se " igras ", a onda ti poslednjeplasirani Spartak odrzi cas fudbala i napuni mrezu. . .
    Ko visoko leti, nisko pada

    • bla

      18:47 // 22. 9. 2012.

      svaka cast za komentar !

    • Dare

      19:15 // 22. 9. 2012.

      Jedva ste docekali, bednici.
      Nicija nije gorela do zore, pa nece ni ova vasa koja dogoreva od 45te.

    • Real Sa Nisave

      19:43 // 22. 9. 2012.

      Pusti ih neka se slade. Nase tek dolazi.

    • XS

      20:27 // 22. 9. 2012.

      VINO PIJU, VINO PIJU NIŠKE MERAKLIJE... NJIMA SRCE, NJIMA SRCE ZA RADNIČKI BIJE!! KEC U NIŠU (I U SREDU I ZA VIKEND)

    • Marko

      23:06 // 22. 9. 2012.

      Dečko, nismo mi pobedili samo jedno Smederevo nego i Hajduk sa kojim se Zvezda danas poprilično obrukala. O utakmici na Marakani je sve rečeno tako da je ako se izuzme Pazar (iz ponatih razloga) ovo jedini kiks ekipe.Čak smo i sa lošom partijom protiv Kragujevčana uzeli bod.Vreme radi za momke živi bili a vi poklonici blizanaca da znate da će vam biti sve teže i teže NEĆE NI TOLE BITI VEČAN

    • perica

      21:44 // 23. 9. 2012.

      Zašta ti je Tole sada kriv?

  • Marko

    19:01 // 22. 9. 2012.

    Vrsni poznavaoci fudbala bi morali da znaju da je ovo dogovor i da sa Spartakom igramo 3 za 3.Živi bili pa videli, zato na proleće svi singl na Radnički.

  • ......

    18:53 // 22. 9. 2012.

    Svako ko prati fudbal zna da je Spartak jaka ekipa (samo ih na startu sezone neki unutrasnji problemi rusili, pa su tako lose poceli). Pogledajte samo imena: Aleksic, Despotovic mladi reprezentativci (da li Radnicki ima mladog reprezentativca), Bratic igrao u Zvezdi ima i internacionalno iskustvo, Stevanovic bio u Partizanu, Torbica za nase uslove odlican igrac. Tako da po meni ova pobeda Spartaka nije iznenadjujuca samo je rezultat visok, a na SOS-u sam cuo da Radnicki i nije bio tako los, a da je Binic dao go u 10. minutu mozda bi se druga pesma pevala.

  • stf

    18:56 // 22. 9. 2012.

    Klasican duel 3za3.. i ocigledno cuvanje ekipe za ZVEZDU...

  • realni

    20:30 // 22. 9. 2012.

    prekljuce kada sam rekao da Radnicki gube svi ste napsovali kao majmuna, nalupali mi minuse... Morate da shvatite da u ovoj drzavi mogu da budu favoriti samo Crvena Zvezda i Partizan, po kvalitetu iza njih je Vojvodina, koja je mozda i najkvalitetnija ekipa ali dzabe kada protiv njih svi glubovi igraju 100%, a protiv Zvezde i Partizana svi moraju da poloze oruzje inace ih nece biti... To su pravila Jelen Super Lige!!! Sampion se zna, a prvenstvo je zanimljivo po tome ko ce da ostane, a ko da ispadne iz lige... NAZALOST JE TAKO :( RADNICKI JE SRCE NISA!!!!!!!!!!

    • BRAVO

      14:11 // 23. 9. 2012.

      bravo za komentar,samo idioti mogu da lupaju minuse na ovakav komentar...

  • Pera

    19:23 // 22. 9. 2012.

    Spartak jeste poslednji ali nije sramota izgubiti od njega,sledeceg vikenda BORCA mora pasti

  • MJ

    18:50 // 22. 9. 2012.

    Sramno je ovoliko izgubiti.Ocekujem da ce igraci da se iskupe za ovaj poraz vec u sredu,tacnije da ce da pobede zvezdu!

  • Нишлија

    18:54 // 22. 9. 2012.

    Иииииии ево их пљувачи! Па баш сам се уплашио да нећете да се јавите. Сачекали сте 30 мин од завршетка утакмице, добри сте. Резултат је превисок, значи да шкрипи у одбрани. Очито је су играчи главама већ на утакмици са Звездом, што није смело да се деси. Шта је ту је, идемо даље.

  • Covek

    18:40 // 22. 9. 2012.

    Nije mi jasno kako je zadnje plasirana ekipa do ovok kola, ovako deklasirala Radnicki...

    • Neko Treci!

      19:30 // 22. 9. 2012.

      Imaju jak tim, igrali su lose, danas su igrali dobro, mada i radnicki u prvom poluvremenu nije bio los. Da izostavimo to, mislim da se igralo 3 za 3 i da su bukvalno trenirali danas sa Spartakom za Zvezdu. Pogledaj samo tabelu, sve ce ti reci gde je sada spartak i sto su mu trebala 4 gola. http://www.srbijasport.net/tak/1019

    • Milan Stamenkovic

      19:34 // 22. 9. 2012.

      Neko treći uze mi reč iz usta :)

    • Neko Treci!

      01:57 // 23. 9. 2012.

      Milane, o tome ti pricam. Tek dolaze bolja vremena za nas Radnicki, polako, cekali smo pre 2 godine da udje u Prvu Ligu, niko nije ni pomislio da ce za godinu dana da udje u Superligu, a sada kada izgubi utakmicu, ne valja nam Radnicki. Ove godine da opstanemo i da ne prodamo igrace, vec sledece godine mozemo da se nadamo plasmanu u ligu evrope, da se dovedu jos 2-3 pojacanja i eto, imamo tim od kojih ce da nas se plase. :)

    • Milan Stamenkovic

      10:01 // 23. 9. 2012.

      Ja sam znao da će odma da počne paljba po radničkom, poneki su jedva čekali ali neka demantovaće ih igrači na terenu samo polako.

  • kude_je_taj_Nis

    11:37 // 23. 9. 2012.

    Mi kao najsiromasniji tim u ligi imamo odlino mesto na tabeli i sigurno bolju ekipu od mnogih ali ne i od Spartaka koji je mnogo jaci nego sto se to vidi na tabeli. Uz pun stadion bice i sponzora i boljih igraca pa i vecih ambicija. Zato svi na stadion u sredu i u subotu !!!

  • Nema predaje

    00:59 // 23. 9. 2012.

    Kao prvo nije bilo 3 za 3. Kao drugo Spartak je bio bolji i zasluzeno je dobio. Kao trece rezultat je previsok. Realno je trebalo da bude 3-2 ili 4-3(ko je bio na utakmici to je mogo da vidi) Kao cetvrto Spartak je kvalitetna i iskusnija ekipa od nas. Kao peto Radnicki nije Barselona pa da pobedjuje svaku utakmicu. Bice jos i poraza i pobeda. Kao sesto mec sa zvezdom ce biti potpuno drugacija utakmica, ne treba da napominjem zasto. I kao sedmo Radnickom je mnogo bitnija utakmica u subotu, jer se pobedama kod kuce protv ekipa kao sto su:Bsk, Smederevo, javor, hajduk,Donji srem... ostaje u ligi. Idemo dalje!

  • pirocanac

    01:27 // 23. 9. 2012.

    sada slede promene u ekipi ...i radnicki dobija zvezdu......pozdrav za ilica i tacno znam koji mu igrac pocinje protiv zvezde.......napred radnicki utakmice se igraju,nekad se dobije ,nekad izgubi...sezona je duga i bice vise sigurno pobeda

  • bla bla

    12:30 // 23. 9. 2012.

    Pretpostavljam da odmah pocnu da pljuju Radnicki cim jednu utakmicu odigra slabo, ovi sto su iz Nisa a navijaju za ove beogradske blizance. Alo bre pljuvaci, polako, Radnicki je tek usao u Superligu, mnogi igraci nemaju iskustva igranja u jacoj ligi. Polako, bice to stabilan superligas. Nislije navijaju za Radnicki!!!

  • zivkovic

    21:44 // 22. 9. 2012.

    Radnickom fale dva stopera i jedan napadac onda bi bilo malo bolje ovako nije strasno, malo su pali sa igrom koliko ja vidim iz sastava nije bilo steve a caki stojanovic moze samo poluvreme da odigra.

  • piton

    09:47 // 23. 9. 2012.

    Radnički ima dobar tim. Spoj mladosti i iskustva.Pobeda nad Zvezdom u sredu nije nedostižna.Mitrović, Pavličić, Pejčić, Binić,Petrović... Kakav tim ! Svaki protivnik da se smrzne. Napred Radnički i bravo za sve Meraklije!!!

  • Marijan Gacik

    09:44 // 23. 9. 2012.

    Ma idemo dalje, ovo je bio samo los dan! Ako vec mora da se gubi ,biram poraz od spartaka a da zauzvrat razlupamo cigancicu u sredu!

  • 101 % Nislija

    23:27 // 22. 9. 2012.

    Spartak uopste nije naivna ekipa,samo je spletom okolnosti (teskog rasporeda)bila bez pobede u 5.kola.
    Nas malo ponela euforija,mada smo pred pocetak prvenstva bili u grupi timova koji ce se grcevito boriti za opstanak.
    Ocekujemo dobar rezultat protiv BSK Borce a za sredu i kup...pa nemojmo da se lazemo :)

    • Ivan Milovanovic

      10:03 // 23. 9. 2012.

      Da, mene je bas cudilo kako je moguce da je onaj Spartak od prosle sezone toliko zakucan za dno.. Ali moralo li je bas protiv nas da ih krene :(

  • johny

    13:29 // 23. 9. 2012.

    http://www.youtube.com/watch?v=MIM9oKpKLqM

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: