Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:35, 11. 8. 2022.

| Sport

Radnički izlaz iz krize traži protiv Novog Pazara

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
radnicki partizan foto jv jelena misic
Vreme za pobedu; foto: JV / Jelena Mišić

Protiv Novog Pazara u šestom kolu Superlige trener Radničkog Tomislav Sivić moći će da računa na Kamerunca Jamkama i Marjanovića koji se vraćaju posle povreda, kao i kapitena Pejovića, a spremni su i Tomić i Savić. Šef struke tima iz Niša najavljuje kombinovan sastav, a veruje u prvu pobedu Radničkog ove sezone. Meč je u petak, 12. avgusta na stadionu "Čair".

radnicki foto jv jelena misic Novi Pazar stiže posle dve pobede; foto: JV / Jelena Mišić

Sutrašnjeg protivnika Sivić odlično poznaje jer je u Radnički stigao iz tog kluba. Novi Pazar je trenutno osmi sa dve pobede i tri poraza, a trijumfe je upisao u prethodna dva kola.

Zahuktali su se. Dolaze ovde na krilima vezanih pobeda protiv Partizana i TSC-a. Doveli su 15 igrača u ovom prelaznom roku. Zadržali one koji vrede, angažovali odličnog trenera. Imaju evropske ambicije. Pošto sam imao to zadovoljstvo da tamo radim, mogu da kažem da tamošnji narod i ljubitelji fudbala zaslužuju sve ovo lepo što im se dešava, jer mnogo vole fudbal i svoj klub. Ali, oni ostaju u mojoj lepoj uspomeni, emocije ostavljam po strani. Sutra je utakmica, Radnički ide na pobedu i mnogo ću se radovati toj pobedi - kaže Sivić.

Dobre vesti su da će Sivić moći da računa i na igrače koji su bili odsutni u prethodnom periodu.

Neki su nam se vratili, neki se u međuvremenu povredili, ali sastav je takav da posle utakmice nećemo kukati. Lošu sreću smo iskoristili za dva života, zanima nas samo osvajanje tri boda sutra. Jamkam se definitivno vratio, to se osetilo još u Lučanima, Marjanović se vraća, kao i kapiten Pejović posle crvenog kartona, spremni za igru su i Tomić i Savić. Doduše, povredili su se Mićibući i Dimić i oni nisu u kombinaciji. Ovog puta, iskoristiću priliku ili pravo da malo taktiziramo sa sastavom, jer ipak se odlično poznajemo sa Novim Pazarom. I oni mene, ali i ja njih - dodaje Sivić.

radnicki, jul 2022, foto jv jelena misic Sivić veruje u pobedu; foto: JV / Jelena Mišić

Sivić će moći da računa i na Lazara Jovanovića koji odlazi u Izrael, a očekuje se dolazak gruzijskog fudbalera Georgija Papunašvilija.

Posle Zvezde, igramo sigurno najbolji napadački fudbal u Srbiji. Nismo upali u paniku, dogovor sa sportskim direktorom Acom Jovanovićem, koga izuzetno cenim, bio je da dovodimo samo prava pojačanja, igrače koji će biti bolji od ovih koje imamo. Čekali smo, nismo se zaletali. Gruzijac koji dolazi ima zavidan CV, nije star igrač, ima sjajan minuli rad, biće pravo pojačanje. Slažemo kockice, još kad baš svi budu zdravi, imaćemo veoma jak tim - kaže Sivić.

Daćemo sve, ma i više od toga za pobedu"-zaključio je Tomislav Sivić pred prvi u nizu od tri prvenstvena meča koje će Nišlije odigrati u razmaku od deset dana.

Utakmica je u petak, 12. avgusta od 18 sati na stadionu "Čair".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zvezdaš

    16:52 // 12. 8. 2022.

    Sve što prime manje od 3 gola, za tzv. Radnički biće ogroman uspeh.

    • Razbibriga

      18:38 // 12. 8. 2022.

      Polako, ce zaigra mecka i pred vasa vrata !

  • Seljak

    16:45 // 12. 8. 2022.

    Kažu da je "Carinik" poručio da mora biti nerešeno.

  • Бата Рака из Ниш

    08:20 // 12. 8. 2022.

    1:0 за Раднички.
    До сада нисам омашио крајњи исход, једном погодио резултат!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: