Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:39, 29. 6. 2017.

| Sport

Radnički kreće na pripreme, očekuju se 4 nova potpisa

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Trening igrači Radničkog na stadionu
Prvu zvaničnu utakmicu na "Čairu" Radnički će odigrati 29. jula protiv Mladosti; foto: JV/M.J.

Kompletni spisak fudbalera koji će 1. jula krenuti na pripreme na Kopaonik biće poznat sutra, ali to ne znači da će tada biti završeno formiranje tima Radničkog. Prema rečima sportskog direktora Nišlija, u Brzeću će odigrati 4 utakmice, a prva je na programu već u subotu, protiv Bačke.

Potpisi na “Čairu” se željno očekuju, s obzirom na to da je veći broj igrača napustio klub, a stigla samo dva nova, ali konkretnih informacija još nema. Sportski direktor niškog kluba Marko Jovanović rekao je da je potrebno strpljenja za letnji prelazni rok, jer duže traje, što igračima daje više vremena za premišljanje.

U pregovorima smo sa 4 igrača, ali ti pregovori mogu da potraju i nekoliko dana. Potreban nam je i golman. Na meti su dvojica veoma kvalitetnih, a videćemo koga ćemo od njih da primamimo - kazao je Jovanović.

Sezona počinje 22. jula, a već u 1. kolu Nišlije putuju u Beograd, gde će se nadmetati sa vicešampionom države, Crvenom zvezdom.

Podsetimo, iz Niša su, nakon završetka sezone, definitivno otišli treneri Milan Rastavac i Dragan Ilić, napadač Nemanja Kojić, defanzivac Radoš Bulatović, kao i oba golmana Bojan Zogović i Vladimir Bajić.

Sa druge strane, potpisali su trener Peter Pakult, golman Vjekoslav Andrič i štoper Vladimir Simunović.


I Živkoviću ponuđen novi ugovor

Milos Zivkovic Radnicki Foto: Vanja KeserOsim Saše Stojanovića, produžetak saradnje ponuđen je i Milošu Živkoviću, kaže sportski direktor Radničkog, ali još nema informacija da li će prihvatiti da ostanu u rodnom gradu. I pored toga što želja postoji, Živković samostalno trenira od završetka sezone, jer nije zadovoljan ponuđenim ugovorom.

Obavljeni su kontakti odmah po završetku sezone, uprava je izrazila želju za nastavkom saradnje, ali se nismo složili oko svih stavki ugovora. Treniram individualno, spreman sam za nove izazove, a siguran sam da mogu još dosta toga da pružim fudbalu - priča Živković.

Ipak, Jovanović je rekao da je ugovor koji je ponuđen Živkoviću bolji nego prethodni.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: