Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:41, 9. 7. 2019.

| Sport

Radnički krenuo za Talin

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Fudbaleri-Radnički-jul-2019-foto-Južne-vesti-Milica-Jovanović
Nastupiće najspremniji; foto: JV/M.J.

Fudbaleri i stručni štab Radničkog krenuli su put Talina, gde ih u četvrtak, 11. jula očekuje prvi kvalifikacioni meč za Ligu Evrope protiv Flore. Tradicionalnim prosipanjem vode za autobusom, značajno izmenjeni sastav i novi šef stručnog štaba ispraćeni su sa svog "Čaira", ali bez najboljeg strelca Nermina Haskića, koji je, kažu u klubu, povređen.

Trener sa kojim je saradnja ozvaničena pre 5 dana, Simo Krunić istakao je da ih protiv Flore čeka težak posao. O imenima u startnoj postavi nije želeo da govori, ali je naglasio da će zaigrati najspremniji. Autobus-Radnički-foto-Južne-vesti-Milica-Jovanović Prosipanje vode za sreću; foto: JV/M.J.

Gledali smo zadnjih 5, 6 utakmica, ekipa je stvarno dobra. Svesni smo da nam neće biti lako. Još uvek nismo na dovoljnom nivou, s obzirom na to da sam i ja tu kratko i da su neki igrači došli pre 5, 6 dana. Nadam se da će se što pre uklopiti i da će se na našu sreću okrenuti to kolo - rekao je Krunić.

Jedan od onih koji su ostali u Radničkom u odnosu na prošlu sezonu je Stefan Đorđević koji kaže da je atmosfera u timu dobra, uprkos velikim promenama.

Bitno je da se ne izgubi tamo, ali nas očekuje i revanš meč pred našom publikom. Oni su u blagoj prednosti jer je njihovo prvenstvo u jeku, a mi smo se sada okupili, ali ne tražimo alibi. Atmosfera je odlična za sada, mi stariji smo dobro prihvatili nove, došao je i novi trener, još se upoznajemo, videćemo kako će biti, ali se nadamo najboljem - rekao je Đorđević.

Fudbaleri-Radnički-jul-2019-2-foto-Južne-vesti-Milica-Jovanović Radnički krenuo u Talin bez najboljeg strelca; foto: JV/M.J.Od fudbalera na spisku putnika za Estoniju su: Marko Knežević, Nikola Petrović, Aleksandar Todorovski, Ivan Ostojić, Lazar Đorđević, Stefan Đorđević, Nikola Stevanović, Aleksa Jovanović, Taras Bondarenko, Riota Noma, Nemanja Tomić, Saša Stojanović, Veljko Batrović, Dejan Meleg, Nikola Čumić, Erik Jirka, Milan Makarić i Milan Bojović.

Nišlije su danas krenule za Beograd, a u sredu u 6 sati će sa prestoničkog aerodroma poleteti put Talina.

Prvi meč Radnički i Flora igraće u Talinu u četvrtak, 11. jula od 18 sati, dok je revanš u Nišu nedelju dana kasnije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dusan

    12:04 // 10. 7. 2019.

    Srecno mimci ja verujem u vas ,bolji smo i pobeda je nasa ,siguran u to srecno .Da pobedimo i prolazimo dalje ,siguran u to ja verujem u vas kao i uvek momc,i sa srecom.!!!

  • Ouzo

    07:59 // 10. 7. 2019.

    A,ovo je slika godine,"prosipanje vode za srecu",i to sa plavu kofu!!!
    Brate,kakav smo mi selski klub ,pogotovu kako nas ovaj iz Surdulicu vodi!

  • Igor Razvigor

    22:31 // 9. 7. 2019.

    Eve prilika da pošaljemo graCki oci na čkolovanje, kako može javni prevoz da bidne džabe!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: