Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:30, 14. 7. 2022.

| Sport

Radnički na ”Čairu” čeka Partizan, Sivić već odredio startere

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
fk radnicki, pripreme, jun 2022, foto jv jelena misic
Nišlije spremne za okršaj sa crno-belima; foto: JV / Jelena Mišić

Nakon ubedljivog poraza na startu Superlige od Crvene zvezde fudbaleri niškog Radničkog u petak, 15. jula dočekaće Partizan. Trener Tomislav Sivić pred meč sa crno-belima osvrnuo se i na potencilajni odlazak mladog Stefana Mitrovića, koji će se naći u startnoj postavi sutra od 20 sati.

Niški tim je u prvih 30 minuta na stadionu ”Rajko Mitić” pokazao da može da se nadigrava sa najboljima, a da poraz od 4:0 nije uticao na samopouzdanje igrača ističe šef struke, koji je već odredio 11 igrača koji će započeti utakmicu protiv vicešampiona Srbije.

Duel protiv Partizana će početi sledeća postava: Drobnjak, Aksentijević, Savić, Tolordava, Mlađović, Pejović, Marjanović, Dimić, Jovanović, Mitrović i Petrov. To je najbolje što sada imamo, a nedostaje nam samo Jamkam, koji se polako oporavlja nakon što je bolovao od malarije - kaže Sivić.

Šef struke Radničkog ističe da respektuje Partizan, kao i kolegu Stolicu, ali da njegov tim igra pred svojim navijačima, pa će od početka pokušati da napadnu crno-bele. radnicki, sivic, prozivka, foto jv ljubica jocic Sivić odredio starter; foto: FK Radnički Niš

Imamo najteži mogući raspored. Posle Zvezde nam sledi meč sa Partizanom, koji je dobro otvorio šampionat i sigurno će ovde doći po pobedu. Mi to znamo, poštujemo njihovu ambiciju, ali imamo isti cilj. Igramo u Nišu i želimo trijumf. Igraćemo otvoreno i napadački kao na Marakani, a nadam se da ćemo sada biti mnogo uspešniji u realizaciji. Partizan igra drugačije od Zvezde, a najveća opasnost preti nam od Rikarda, koji je sjajan napadač. Radi se o dobro ukomponovan tim, sa kvalitetnim fudbalerom na svakoj poziciji. Moj kolega Ilija Stolica je trener koji do cilja voli da dolazi kroz pas igru i to je njegov tim dobro demonstrirao u Ivanjici - rekao je trener Nišlija.

Nezaobilazna tema bio je i mladi fudbaler Stefan Mitrović, čije se ime poslednjih dana dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom, međutim Sivić kaže da je on i dalje igrač Radničkog.

Mitrović je igrač Radničkog, pripreman je za ovaj susret i on će sigurno igrati protiv Partizana. Šta će biti posle toga, nije pitanje za mene, već za upravu kluba. Ja bih voleo da on ostane ovde, to je najbolji igrač na toj poziciji u našoj ligi, ali svestan sam bio od prvog dana da je on kao takav tražen i da ćemo ga teško zadržati. Dejan Stanković je nakon našeg meča sa Crvenom zvezdom bio oduševljen partijom i mogućnostima Mitrovića, odmah je na licu mesta izrazio interesovanje za njega i mene nimalo ne čudi da se on našao na radaru šampiona Srbije - rekao je Sivić.

Prodaja ulaznica sa meč protiv Partizana počeće danas od 17 sati na Biletarnici na istočnoj tribini stadiona ”Čair”, dok će se na dan utakmice karte prodavati i na biletarnici ispred hale.

Karte će se prodavati se po cenama od 600 dinara za južnu i severnu tribinu, 800 dinara za istočnu i zapadnu, dok je za mesto u loži potrebno izdvojiti 2.000 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Realno

    20:59 // 14. 7. 2022.

    Teško da neko u ligi ima brži trio ofanzivnih veznih,Jovanović,Dimić i Mitrović,što su pokazali i protiv Zvezde u prvom poluvremenu kad su stvorili nekoliko zicera,pogađali stative.Nadam se da će pregaziti partizan,mada mi odbrana ne uliva poverenje,pogotovo ovaj novi stranac.Mislim da i golmani moraju da se izrotiraju,da brani Dujmovć.

  • Meraklija63

    17:41 // 14. 7. 2022.

    Treba da bude sramota upravu za cenu godišnje karte za zapad,ja sam kupovao unazad 10 i više godina i smatram da mi koji smo uvek kupovali godišnje karte trebali bi da imamo neki popust,pa kako mislite da vam dodje publika kad su vam tolike cene karata,pa fudbal se igra za publiku a ne za vas i vaše poltrone.NAPRED RADNIČKI!!!

    • Cirkus Medrano

      21:37 // 14. 7. 2022.

      Pa oni i hoce bez publike da nema ko da ih psuje i vredja, jer pohvale i nesto lepo o njima samo rodjena majka moze da kaze i to kada je raspolozena! A posto ima 1( jedan) nislija, neka dolaze navijaci iz Cacka posto njih ima vise u ekipi! Da nije tuzno bilo bi mnogo smesno!

    • mj

      09:13 // 15. 7. 2022.

      Treba da bude sezonska karta 1000 dinara, ko voli Radnički kupiće. Kad dođu blizanci karta 2000 din pa ko hoće da gleda njih a ne Radnički nek plati

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: