Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:30, 14. 7. 2022.

Radnički na ”Čairu” čeka Partizan, Sivić već odredio startere

fk radnicki, pripreme, jun 2022, foto jv jelena misic Nišlije spremne za okršaj sa crno-belima; foto: JV / Jelena Mišić

Nakon ubedljivog poraza na startu Superlige od ”Crvene zvezde” fudbaleri niškog ”Radničkog” u petak, 15. jula dočekaće ”Partizan”. Trener Tomislav Sivić pred meč sa crno-belima osvrnuo se i na potencilajni odlazak mladog Stefana Mitrovića, koji će se naći u startnoj postavi sutra od 20 sati.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Meraklija63

    17:41 // 14. 7. 2022.

    Treba da bude sramota upravu za cenu godišnje karte za zapad,ja sam kupovao unazad 10 i više godina i smatram da mi koji smo uvek kupovali godišnje karte trebali bi da imamo neki popust,pa kako mislite da vam dodje publika kad su vam tolike cene karata,pa fudbal se igra za publiku a ne za vas i vaše poltrone.NAPRED RADNIČKI!!!

    • Cirkus Medrano

      21:37 // 14. 7. 2022.

      Pa oni i hoce bez publike da nema ko da ih psuje i vredja, jer pohvale i nesto lepo o njima samo rodjena majka moze da kaze i to kada je raspolozena! A posto ima 1( jedan) nislija, neka dolaze navijaci iz Cacka posto njih ima vise u ekipi! Da nije tuzno bilo bi mnogo smesno!

    • mj

      09:13 // 15. 7. 2022.

      Treba da bude sezonska karta 1000 dinara, ko voli Radnički kupiće. Kad dođu blizanci karta 2000 din pa ko hoće da gleda njih a ne Radnički nek plati

  • Realno

    20:59 // 14. 7. 2022.

    Teško da neko u ligi ima brži trio ofanzivnih veznih,Jovanović,Dimić i Mitrović,što su pokazali i protiv Zvezde u prvom poluvremenu kad su stvorili nekoliko zicera,pogađali stative.Nadam se da će pregaziti partizan,mada mi odbrana ne uliva poverenje,pogotovo ovaj novi stranac.Mislim da i golmani moraju da se izrotiraju,da brani Dujmovć.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: