Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:05, 14. 8. 2020.

| Sport

Radnički najavljuje ofanzivnu igru od prvog minuta protiv Mačve

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
radnički
Utakmica se igra bez publike; foto: JV / Vanja Keser

Treći put ove sezone fudbaleri niškog Radničkog igraće na svom stadionu, gde su zabeležili dve pobede, a u četvrtom kolu Superlige protivnik je Mačva iz Šapca koja je dosad upisala jedan trjumf. Utakmica je u subotu, 15. avgusta na stadionu "Čair" bez publike, a trener domaćeg tima Radoslav Batak najavljuje ofanzivnu igru od prvog minuta.

Posle pobeda nad Metalcem iz Gornjeg Milanovca (3:0) i Novog Pazara (2:1) na "Čairu", trener niškog tima Radoslav Batak očekuje još jedan "kec u Nišu" ali uz strpljivu i pažljivu igru.

Znamo šta nam je činiti. Na dobrom smo putu i protiv Mačve želimo pobedu. Neće biti laka utakmica. Imaju nekoliko kvalitetnih igrača, pogotovo u napadu, poput Markovića, Zukanovića i mladog Božića. Na sredini terena imaju iskusnog Pejovića i radi se o zaista dobrom sastavu. Izanalizirali smo ih do tančina. Igramo kod kuće, bićemo ofanzivni od prvog minuta, a ono od čega treba da se najviše pazimo su situacije kada izgubimo loptu na sredini terena, jer je Mačva veoma opasna u kontrama - rekao je Batak.

Šef stručnog štaba Radničkog neće moći da računa na štopera Žarka Markovića zbog povrede i Nenada Šljivića.

Vezista Aleksandar Pejović je tokom ove sedmice prešao u Sarajevo, pa će na njegovoj poziciji zaigrati novajlija Todor Petrović koji ima puno iskustva u Superligi i verujemo da će nam u nastavku sezone biti od velike koristi i pokazati se kao pravo pojačanje. Svi ostali su spremni da igraju i na teren ćemo izaći u jakom sastavu, koji će biti spreman da nam donese novi trijumf - dodao je Batak.

Utakmica počinje u subotu, 15. avgusta od 19 sati, ali će biti bez prisustva publike zbog epidemiološke situacije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • bata-ljuba,nislija

    14:39 // 15. 8. 2020.

    Na zalost klubovi su prinudjeni da prodaju 2-3 igraca koje bogatiji hoce da kupe da bi se doslo do para za troskove takmicenja.Pogotovu sada kada nema publike.To je sudbina malih klubova,da afirmisu mlade ili neafirmisane uz dobar strucni rad da bi se odrzali dobri rezultati i mogli da prodaju svake godine nekog.Nije realno da budemo prvaci,nemamo para za kvaliteta pojacanja,ali mozemo da stvaramo

    • Dzamutka

      19:33 // 15. 8. 2020.

      U tu pricicu, ni sam ne verujes ! Praksa te demantuje, da niko ovde nije stvaran, vec je ,pokaze li imalo talenat, odmah na prodaju ! Pitanje je, kome idu pare ? Mani se demagogije, ne kopcamo se svi na ledja !

  • Joe

    13:59 // 15. 8. 2020.

    T.r.1:2

  • Bulevar Niš

    09:52 // 15. 8. 2020.

    Nemojte tolku ofanzivnu,da se ne preforsirate...
    Ovo je jedna surogat liga,mi smo u matriksu..zna se ko je prvi,ko pobudjuje,i zašto,možda i sa koliko,igra se dok ne pobedi ko treba da pobedi,sklanjanje kad treba,bod za bod itd...Inače sam verni navijač Radničkog,uvek i zauvek,ali zlo blizanaca,uplitanje politike u fudbal,jaki sponzori,ministri u upravnim odborima(znamo čijim) itd.,uništava sve.M

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: