Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:05, 14. 8. 2020.

Radnički najavljuje ofanzivnu igru od prvog minuta protiv Mačve

radnički Utakmica se igra bez publike; foto: JV / Vanja Keser

Treći put ove sezone fudbaleri niškog Radničkog igraće na svom stadionu, gde su zabeležili dve pobede, a u četvrtom kolu Superlige protivnik je Mačva iz Šapca koja je dosad upisala jedan trjumf. Utakmica je u subotu, 15. avgusta na stadionu "Čair" bez publike, a trener domaćeg tima Radoslav Batak najavljuje ofanzivnu igru od prvog minuta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mara

    14:34 // 14. 8. 2020.

    Tako je

  • Goran

    17:14 // 14. 8. 2020.

    BRAVO MARO

  • Dzamutka

    23:19 // 14. 8. 2020.

    I, tako, ode Pejovic ! To je jedan od onih, koji kad nemaju gde ,dodju u Nis! Daju im papir da ispricaju pricicu, " kako znaju da su dosli u veliki klub da napreduju,da ce "Evropa" biti cilj" i ostala zamajavanja.. I, posle dva gola,ajde da lihvari uzmu neku paru,prodaja ! Alo, botovi uprave,lazne meraklije- Kokezanija !

  • Bulevar Niš

    09:52 // 15. 8. 2020.

    Nemojte tolku ofanzivnu,da se ne preforsirate...
    Ovo je jedna surogat liga,mi smo u matriksu..zna se ko je prvi,ko pobudjuje,i zašto,možda i sa koliko,igra se dok ne pobedi ko treba da pobedi,sklanjanje kad treba,bod za bod itd...Inače sam verni navijač Radničkog,uvek i zauvek,ali zlo blizanaca,uplitanje politike u fudbal,jaki sponzori,ministri u upravnim odborima(znamo čijim) itd.,uništava sve.M

  • Joe

    13:59 // 15. 8. 2020.

    T.r.1:2

  • bata-ljuba,nislija

    14:39 // 15. 8. 2020.

    Na zalost klubovi su prinudjeni da prodaju 2-3 igraca koje bogatiji hoce da kupe da bi se doslo do para za troskove takmicenja.Pogotovu sada kada nema publike.To je sudbina malih klubova,da afirmisu mlade ili neafirmisane uz dobar strucni rad da bi se odrzali dobri rezultati i mogli da prodaju svake godine nekog.Nije realno da budemo prvaci,nemamo para za kvaliteta pojacanja,ali mozemo da stvaramo

    • Dzamutka

      19:33 // 15. 8. 2020.

      U tu pricicu, ni sam ne verujes ! Praksa te demantuje, da niko ovde nije stvaran, vec je ,pokaze li imalo talenat, odmah na prodaju ! Pitanje je, kome idu pare ? Mani se demagogije, ne kopcamo se svi na ledja !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: