Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:51, 25. 4. 2022.

| Sport

Radnički nastavlja borbu za Evropu - u Niš dolazi Vojvodina

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Radcnički Niš
Nastavlja se borba za 4. mesto; foto: JV / Vanja Keser

Meč niškog Radničkog i novosadske Vojvodine otvoriće 33. kolo Superlige na "Čairu" u utorak od 18:30. Trener domaćih Radoslav Batak može da računa na gotovo sve prvotimce i kaže da utakmice na domaćem terenu moraju da se dobiju.

"Real sa Nišave" nastavlja borbu za 4. mesto i izlazak u Evropu, a u Niš dolazi jedan od direktnih konkurenata za tu poziciju. Vojvodina ima 2 boda manje od niške ekipe i tražiće svoju šansu u ovom meču.

Šef stručnog štaba Radničkog Radoslav Batak optimista je pred ovaj okršaj i kaže da je cilj jasan - 4. mesto i na putu ka njemu bi morali da dobiju ovu utakmicu na domaćem terenu.

Puni smo samopouzdanja, odigrali smo odličan meč u Kruševcu, ali ja znam da ovaj tim može još dosta bolje. Vojvodinu maksimalno respektujemo. Oni su bili u velikoj krizi, vezali su nekoliko poaraza, u tom nizu smo ih i mi pobedili sa 1:0 u martu, a dolaskom trenera Dragana Radojičića su se prenuli i ponovo podigli formu. Opasan su rival i moraćemo da budemo ma maksimumu ako želimo da ih u kratkom periodu još jednom savladamo - rekao je Batak.

Bjeličić je povređen, ali on u poslednje vreme nije bio starter, tako da Batak može da računa na najjači sastav.

Ostali su spremni, vraća nam se Pejović i mogu da kažem da ću izvesti postavu za koju smatram da može da nam donese tri boda - završio je trener.

Radnički i Vojvodina su ove sezone dva puta odmeravali snage u osnovnom delu Superlige. Pre mesec i po dana u Nišu je slavio domaćin rezultatom 1:0, dok je 3. oktobra prošle godine u Novom Sadu bilo 1:1.

Glavni sudija ovog susreta biće Pavle Tomić, dok će u VAR sobi biti Momčilo Marković.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nebitan

    18:28 // 26. 4. 2022.

    Nek uprava Radničkog objasni zašto je karta za jug 1000 dinara a za istok i zapad 300!

  • Soklen

    12:19 // 26. 4. 2022.

    Ako ja dobro vidim tabelu, razlika je 10 bodova prednosti za Čukarički. Ne znam kakvoj Evropi se nadaju u Radnickom? Čukarički je lud pa ce da prepusti Radnickom 3. mesto.

  • Drax

    07:32 // 26. 4. 2022.

    X u najavi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: