Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:25, 15. 3. 2014.

| Sport

Radnički odigrao nerešeno sa Slobodom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
sasa stojanovic
Saša Stojanović; foto: Aleksandar Veselić

U 19. kolu Superlige fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali su nerešeno 0:0 sa Slobodom u Užicu i sada niški tim ima 27 bodova. Ekipu je vodio pomoćni trener Nenad Stamenković.

Ovo je deveti remi Radničkog u ovoj sezoni, a ekipa koja je ove nedelje ostala bez trenera pokazala je ne tako ubedljivu igru.

Radnički je bolje počeo, u 6. minutu Kolarević je odigrao do Pauljevića čiji je šut sa desne strane izblokiran.

Darko Lovrić u 11. minutu imao priliku pošto je u gužvi u šesnaestercu Radničkog šutnuo ka golu, ali je Kesić odbranio, lopta se odbila do Lovrića koji je još jednom šutnuo, ali je lopta otišla preko prečke.

Novu priliku Sloboda je imala u 14. minutu kada je Aleksandar Pejović centrirao, ali je lopta završila u autu.

Izgledniju priliku Radnički je imao u 19. minutu kada je desnom stranom Branko Pauljević došao do šesnaesterca Slobode, ubacio zatim loptu Jeliću koji se nije dobro namestio za udarac ka golu, pa je vratio loptu Pauljeviću čiji je šut ka golu izblokiran.

Okuno Šohei je dobio loptu u 22. minutu i sa ivice kaznenog prostora Radničkog uputio šut koji je završen udarcem lopte u stativu.

U ovom periodu lopta je više bila kod domaćina, koji nije uspeo da se približi golu Radničkog.

Sloboda je u 30. minutu imala priliku preko Miloša Žeravice, čiji je šut "odbranila" stativa gola Radničkog. Žeravica je šutnuo sa ivice šesnaesterca gostiju i lopta je preskočila odbranu Nišlija i udarila u stativu.

Još jednu priliku Radnički je u prvom poluvremenu imao u 35. minutu kada je Aleksandar Jovanović pokrenuo akciju, dodao do Pavlovića, a ovaj ubacio loptu do Jelića koji nije našao poziciju za šut već je dodao do Petra Jovanoivća koji je pokušao sa nekih 20 metara, ali je lopta otišla pored gola.

U poslednjem minutu Saša Stojanović je imao priliku pošto je dobio loptu na ivici šesnaesterca, ali je njegovu loptu golman Slobode Dejan Ranković uhvatio bez većih problema.

Na početku drugog poluvremena Radnički je više napadao, pokušavao da dođe do gola domaćina.

Sloboda je uzvratila u 62. minutu kada je Terzić dobio loptu po sredini, pokušao sa dvadesetak metara, ali je loptu izblokirala odbrana Radničkog. Pokušao je prvo Tijago, ali bez opasnosti po gol niške ekipe.

Veliku šansu Radnički je imao u 67. minutu kada je Dragan Jelić kroz sredinu dodao do Strahinje Petrovića koji je loše primio loptu, pa, iako je bio sam, nije mogao ozbiljnije da ugrozi golmana.

Zatim je Žeravica u 68. minutu primio loptu ispred golmana Aleksandra Kesića od Tijaga, ali je Dušan Kolarević blokirao udarac i spasio svoj gol.

U 77. minutu Sloboda je pokrenula još jednu akciju, ali je Mihajlović bio u ofsajdu.

Radnički sada ima 27 bodova, a mesto na tabeli odrediće i ostali rezultati.

U narednom kolu, na Čairu gostuje OFK Beograd u subotu, 22. marta.

SLOBODA - RADNIČKI (0:0)

Gradski stadion u Užicu

Sudija: Aleksandar Vasić

Žuti kartoni: Aleksandar Ćovin iz Slobode; Aleksandar Jovanović iz Radničkog

Crveni kartoni:

SLOBODA: Dejan Ranković, Aleksandar Pejović (Stefan Mihajlović od 58. minuta), Okuno Shohei, Aleksandar Gojković, Miloš Žeravica (Onyekachi Amuneke od 82. minuta), Galvao da Silva Tiago, Aleksandar Ćovin, Novica Maksimović, Darko Lovrić, Borislav Terzić, Savo Raković.

RADNIČKI: Aleksandar Kesić, Petar Jovanović (Strahinja Petrović od 46. minuta), Vladan Pavlović, Radoš Bulatović, Miloš Petrović, Milan Ćulum, Dušan Kolarević, Branko Pauljević, Aleksandar Jovanović (Ivan Pejčić od 61. minuta), Saša Stojanović, Dragan Jelić (Vladimir Milenković od 83. minuta).

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Milo Stojković

    15:59 // 16. 3. 2014.

    Rekoh Vam ja! Sutra novi trener, nije se dobro pokazao u klubu gde je radio pa je receno da ga mi preuzmemo, da slucajno ne uzmemo bodove nekim velikim klubovima! Napred Real!

  • gaci

    14:26 // 16. 3. 2014.

    Ako ti je dobro Bulatoviću,onda ništa!!!

  • SLOBODAŠI

    11:54 // 16. 3. 2014.

    Loš fudbal juče, kao i prošle sezone u Užicu (takođe 0:0). Radnički možda i najkorektnija ekipa koja je gostovala u našem gradu, u smislu ponašanja na terenu. Sve najbolje velikom klubu iz Nisa!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: