Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:00, 2. 10. 2013.

| Sport

Radnički odigrao nerešeno sa Vojvodinom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
v
Aleksandar Kesić spasio gol Radničkog

Fudbaleri niškog Radničkog odigrali su nerešeno 1:1 (1:0) sa Vojvodinom u zaostalom meču 6. kola Superlige. Posle 7 kola Radnički ima 12 bodova,

Iako oslabljen neigranjem nekoliko standardnih igrača, Radnički je pokazao da ove sezone može da se "kači" sa svim ekipama. 

Radnički je poveo golom Dušana Kolarevića iz jednaesterca u 20. minutu. Penal je sviran nakon faula Kosovića nad Vladanom Pavlovićem u šesnaestercu Vojvodine. 

Vojvodina je izjednačila u 53. minutu golom Andrije Kaluđerovića koji je prvo uputio centaršut sa desne strane, a lopta se odbila od odbrane Nišlija. Kaluđerović je zatim ponovo došao do lopte i ubacio u mrežu.

U prvom delu prvog poluvremena Radnički je imao bolju igru, pokušavao da dođe do ranog gola, a u 6. minutu Petar ovanović nije stigao do lopte koju mu je dodao Ivica Jovanović.

U 14. minutu Radničkom je dosuđem slobodan udarac nakon faula nad Ivicom Jovanovićem ispred gola Vojvodine. Šutirao je Kolarević. a ispred golmana Vojvodine najviši je bio Miloš Živković koji je glavom prebacio preko gola.

U 34. minutu Ivica Jovanović se oprobao iz daljine, ali je lopta otišla preko gola gostiju.

U prvom minutu nadoknade Vranješ je šutirao sa desne strane ka golmanu Nišlija, ali je Kesić uhvatio loptu i spasio svoj gol.

Sudija Dejan Dimitrijević svirao je nakon 3. minuta nadoknade penal za Vojvodinu, ali je golman Radničkog Aleksandar Kesić odlično odbranio šut Vranješa.

Vojvodina je u 65. minutu imala veliku priliku nakon prodora Škuletića, koji je dodao loptu do Alivodića a ovaj ubacio na desnu stranu do Kaluđerovića, koji na sreću Nišlija, nije stigao do lopte.

U nastavku meča fudbaleri Radničkog su preuzeli inicijativu na meču, igralo se više ispred gola Vojvodine, ali poslednjih 10 minuta meča pripala su gostima koji su imali više prilika da odnesu pobedu u Novi Sad, ali ih nisu koristili.

Radnički već u nedelju, 6. oktobra dočekuje Jagodinu u 8. kolu Superlige. Taj meč će biti odigran od 18h na stadionu Čair.

RADNIČKI - VOJVODINA (1:0)

Stadion Čair, Niš

Gledalaca: 6,000

Sudija: Dejan Dimitrijević (Loznica)

Žuti kartoni: Radoš Bulatović (7.minut) iz Radničkog; Nemanja Radoja (13. minut) iz Vojvodine

RADNIČKI: Aleksandar Kesić, Branko Pauljević, Vladan Pavlović, Miloš Živković, Radoš Bulatović, Dušan Kolarević, Bratislav Pejčić, Strahinja Petrović (Aleksandar Jovanović od 58. minuta), Ivica Jovanović (Vladimir Milenković od 77. minuta), Petar Jovanović (Aleksandar Trišović od 63. minuta), Sead Hadžibulić.

VOJVODINA: Matej Delač, Nemanja Radoja, Nikola Leković, Branislav Trajković, Enver Alivodić, Nebojša Kosović (Simon Vukčević od 75. minuta), Stojan Vranješ (Marko Poletanović od 46. minuta), Jagoš Vuković, Miroslav Vulićević, Andrija Kaluđerović, Petar Škuletić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Objektivno

    10:13 // 4. 10. 2013.

    Urke ti si nepismen.

  • Vladimir Lazarevic

    09:11 // 4. 10. 2013.

    povećati dužinu komentara pod hitno, nije ovo sms portal

  • Sale Jatak

    14:57 // 3. 10. 2013.

    Gde smo mi sve bili u 2. i 3. ligi vi, iskompleksirani CZ polugradjani Nisa ne bi ni isli, jer ste odatle dosli, nego bi 'navijali' za Barsu i Bajern. A ovo za CZ i Napredak, videcemo, nije sala!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: