Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:16, 24. 8. 2021.

| Sport

Radnički opet ostao bez trenera, Stanković napustio klupu tima sa "Čaira"

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
Stanković. trener Radnički
Samo jedna pobeda u 6 kola; Ilsutracija; foto: FK Radnički

Fudbaleri Radničkog sinoć su doživeli poraz od ekipe Proletara rezultatom 1:0, a kako Južne vesti nezvanično saznaju, Aleksandar Stanković više nije trener tima sa ”Čaira”.

Serija od četiri utakmice bez trijumfa, od toga čak dva poraza i to na svom terenu, dovelo je do toga da će Uprava Radničkog u ovoj sezoni, iako je odigrano samo 6 kola, morati da potraži trećeg šefa stručnog štaba. Početak priprema sa Nišlijma odradio je Nenad Lalatović koji je, nakon unosne ponude iz Saudijske Arabije, napustio tim sa ”Čaira”.

Trenar Aleksandar Stanković je prošle godine uspeo da ostavi Radnički u Superligi, nakon što je na klupi zamenio Vladimira Gaćinovića. Njemu ugovor na početku nove sezone nije ponuđen, da bi sa odlaskom Lalatovića, opet prihvatio poziv niškog tima.

Da je ovakav ishod mogao da se nasluti, videlo se i u izjavi Stankovića nakon sinoćne utakmice, pošto je bio vidno razočaran igrom svog tima. Ipak, iako smo od samog Stankovića pokušali da dobijemo potvrdu ili bilo kakav komentar, njegov telefon bio je nedostupan.

U dosadašnjem delu prvenstva fudbaleri Radničkog sakupili 6 bodova, uz samo jedan trijumf i trenutno se nalaze tek na 12. mestu tabele.

Uprava Radničkog moraće brzo da reaguje u angažovanju novog trenera, s obzirom na to da Radnički naredni meč igra u nedelju, 29 avgusta, kada će u 7. kolu Superlige gostovati prvoplasiranom Partizanu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija s merak

    15:22 // 26. 8. 2021.

    Koliko su ljudi naivni ovde na jugu Srbije.Ne vide da su glavni krivci za sva desavanja u srpskom fudbalu BG blizanci,tacnije sada samo jedan koji bi zeleo da bude Makabi srpskog sporta.Ne sporim ja da smo i mi Nislije krivi za stanje u Rdnickom,ali glavni problem dolazi odozgo.

  • MS

    12:07 // 25. 8. 2021.

    Nema šta, čovek je posle utakmice pred kamerama rekao da zadnjih 20 minuta se nije znalo ko šta radi i da se ekipa raspala. Njegov poso je da se to ne dešava,ovako je sam sebi dao momentalni otkaz i to je normalan splet okolnosti posle onakve utakmice.

  • Stojko

    10:19 // 25. 8. 2021.

    Kako seju tako i žanju. Subvencija nema i tačka. Gledalaca, takođe /neću fušeraj da gledam/. Čak i kad je ulaz besplatan. Vlasnik stadiona je Grad. A, ako su nezadovoljni, neka se udave "baš u Brzi Brod".

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: