Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:48, 1. 12. 2018.

| Sport

Radnički opravdao ulogu favorita i ubedljivo pobedio vranjski Dinamo

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
haskic,-radnicki,-foto-jv-vanja-keser
Nermin Haskić dvostruki strelac; foto: JV / Vanja Keer

Golovima Nermina Haskića i Aleksandra Stanisavljevića fudbaleri Radničkog opravdali su ulogu apsolutnog favorita u 18. kolu Superlige i sa 4:0 (2:0) savladali Dinamo u Vranju. Nišlije su tako nastavile niz bez poraza koje su započele krajem jula.

Bez mnogo problema Radnički je zabeležio 12. pobedu u Superligi, dok je Dinamo pretrpeo 15. poraz u elitnom rangu. Nišlije su povele golom Nermina Haskića u 33. minutu sa "bele tačke", a isti igrač je duplirao rezultat u 44. minutu.

Na 3:0 u 60. minutu povisio je Aleksandar Stanisavljević, dok je konačan rezultat postavio Haskić svojim trećim golom. U 64. minutu je bio precizan nakon dodavanja Stanisavljevića.

Gosti iz Niša bili su daleko bolji na ovom meču, imali više prilika i na kraju zasluženo slavili.

radnicki,-slavlje,-foto-jv-vanja-keser Nova pobeda; foto: JV / Vanja Keer

Dinamo je tako na ovom i prethodnom meču primio čak 10 golova, dok vranjski fudbaleri nijednom nisu bili precizni.

Radnički sa 41 bodom suvereno drži drugu poziciju na tabeli, iza vodeće Crvene zvezde. U narednom kolu niški tim gostuje Voždovcu, a taj meč na programu je u sredu, 5. decembra.

Vranjska ekipa je i dalje na poslednjem mestu, bez šanse da se ubrzo pomakne sa dna. Dinamo je sakupio samo 7 bodova, a od 21. oktobra nije osvojio ni bod. U narednom kolu igraju u Lučanima protiv Mladosti.

*Tekst je naknadno izmenjen, jer je Haskić trostruki strelac na ovom meču, što je naknadno istaknuto na zvaničnom sajtu.

DINAMO - RADNIČKI 0:4 (0:2)

Gradski stadion, Surdulica

Sudija: ALeksandar Vasić (Novi Žednik)

Žuti kartoni: Noma (Radnički)

DINAMO: Danijel Gašić, Vladimir Ilić, Filip Pavišić, Mlađan Stevanović, Nikola Vukajlović, Miloš Jokić, Okomayin Onimisi (Marko Durišić od 46. minuta) , Željko Dimitrov (Nikola Stevanović od 67. minuta), Davor Nedeljković, Zakaria Suraka (Luka Ratković od 46. minuta), Ognjen Ristić.

RADNIČKI: Borivoje Ristić, Đorđe Crnomarković, Radovan Pankov, Nikola Stanković, Aleksandar Todorovski, Nikola Drinčić (Aleksa Jovanović od 70. minuta), Riota Noma (Uroš Damnjanović od 63. minuta), Petar Grbić, Nermin Haskić (Slađan Nikodijević od 70. minuta), Lazar Ranđelović, Aleksandar Stanisavljević.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • STARE MERAKLIJE

    14:06 // 2. 12. 2018.

    g.Tončev molimo Vas mi koji volimo klub dugo godina da se dogovorite sa g.Lalatovićem da ostane.Najbolji trener trenutno,

  • Izvlacenje

    13:07 // 2. 12. 2018.

    Igramo super"loptu" tako da EP necemo ni da vidimo, srecom olaksavajuca okolnost nam je sto je Ronaldo priznao silovanje na sudu a stadioni za SP u Srbiji idu gratis i ostaju nam prazni.

  • Sto!

    12:31 // 2. 12. 2018.

    Gledalaca?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: