Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:07, 7. 4. 2017.

| Sport

Radnički optimističan pred gostovanje Vojvodini

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
U prvom okršaju ova dva tima na Čairu, Radnički je slavio minimalnim rezultatom; foto: Vanja Keser
U prvom meču ove dva tima ove sezone na "Čairu", Radnički je slavio minimalnim rezultatom; foto: Vanja Keser

Trener Alerksandar Veselinović debitovaće na klupi Vojvodine u pretposlednjoj utakmici regularnog dela najjačeg fudbalskog prvenstva u Srbiji, u kojoj će dočekati Radnički. Utakmica je na programu u nedelju, 9. aprila od 17 sati, a Nišlije smatraju da je sve u njihovim rukama i da imaju šanse da iznenade trećeplasirane “lale”.

Igra Novosađana je prilično “ispečatirana”, kako je to objasnio strateg Nišlija Milan Rastavac, pa i pored promene trenera, ne očekuje velika iznenađenja u sastavu i taktici sa njihove strane. On ih je ocenio kao ofanzivni tim, koji daje mnogo golova, ali i prima, pa u tome vidi šansu svoje ekipe.

Mislim da će to biti prvi i najbolji izazov za nas, da se pokažemo kao ekipa koja je sposobna da te njihove ofanzivne kapacitete, na čelu sa Malbašićem, zatim uz Trujića, Melega i Paločevića, svedemo na neki minimum. Opet, treba da nađemo način da nateramo Vojvodinu da se što češće nađe u situaciji da se brani - kaže Rastavac.

Vojvodina je nakon bolnog poraza od Voždovca prošlog vikenda rešila da sa mesta šefa struke smeni Dragana Ivanovića, koji je u klub došao zimus, na mesto Nenada Lalatovića. Ekipu je predvodio na sedam utakmica, a učinak od 4 pobede i 3 poraza nikako nije bio dovoljan za ambicije ovog kluba.

Što se tiče sastava Radničkog, s obzirom na to da su samo Pavle Popara i Vladimir Volkov pod znakom pitanja zbog povreda, trener još nije odlučio ni ko će otputovati u Novi Sad, ni ko će se naći u startnoj postavi.

Nakon poraza od Partizana, Nišlije su pale na 6. poziciju, a svoj učinak će, osim protiv Vojvodine, imati šansu da poprave i 4 dana kasnije, na “Čairu” protiv Javora. Po završetku ova dva kola počinje plej-of u kome će igrati najboljih 8 timova Superlige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nikola

    11:01 // 8. 4. 2017.

    Bilo je sve u "vašim rukama" i protiv Partizana, pa ste igrali KUKAVIĆKI, ili ste bili TRGOVAČKI!

    • Jova

      15:18 // 9. 4. 2017.

      Protiv Partizana niko nije igrao jedinicu na Radnički pa ni sami igrači. A sada ako se sećaš prošle godine kada je Aca dobio crveni i Voša pobedila na Čairu ide "revanš" za to. Tuga! Zbog toga ni publika više ne dolazi, bolje častan poraz nego ovo!

  • gari

    15:46 // 7. 4. 2017.

    " Radnički optimističan pred gostovanje Vojvodini "... Super, ajde iznenadite me pa izgubite sa manje od 3 gola razlike ...

    • Nislija

      19:46 // 9. 4. 2017.

      Ete ti sad 1 : 1. Bolje ne ostavljaj vise komentare

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: