Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:57, 24. 5. 2019.

| Sport

Radnički ostao bez golmana, u Larisu otišao i odbrambeni fudbaler

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Ristić Stanković Radnički
Ristić i Stanković iz Niša u Larisu; foto: Vanja Keser

Temperamentni golman, koji je bio nezamenljiv u Radničkom ove sezone Borivoje Ristić potpisao je dvogodišnji ugovor sa grčkim superligašem Larisom. Njemu se pridružio i odbrambeni fudbaler niškog sastava Nikola Stanković. Ugovori su istekli još i prvotimcima Petru Grbiću, Aleksandru Todorovskom i Nikoli Drinčiću, a šta će sa njima biti, kažu u klubu, znaće se od 1. juna.

Ostali prvotimci još imaju ugovore, ali postoji interesovanje drugih klubova za neke od njih, rekli su u Radničkom, poput Radovana Pankova, o čijim pregovorima sa Crvenom zvezdom uveliko pišu mediji poslednjih meseci, najboljeg strelca Superlige Nermina Haskića, kao i Đorđa Crnomarkovića.

Na čelo Larise došao je doskorašnji pomoćnik u stručnom štabu Partizana Gordan Petrić i odmah za sobom doveo četvoricu srpskih fudbalera. Među njima su i dvojica fudbalera Radničkog.

Veoma sam srećan što dolazim u Larisu, u tim koji ima titulu prvaka Grčke i dve titule u Kupu - rekao je Ristić.

Ristić je prošle sezone čuvao mrežu Radničkog u 31 prvenstvenoj utakmici, kao i 4 puta u Kupu. Imao je jedan od najboljih učinaka ove sezone u prvenstvu, pošto je niški sastav primio svega 30 golova u 37. odigranih utakmica. Stanković je pak bio standardan u prvom delu sezone, ali tokom proleća se nije baš naigrao. Na "Čairu" je proveo poslednje tri sezone.

Inače, izvesno je da se u redovima niškog superligaša od naredne sezone neće naći ni Lazar Ranđelović. On je prošlog leta prodat Olimpijakosu, ali je iz Pireja vraćen na jednogodišnju pozajmicu u Niš, koja je istekla sa ovom sezonom. Ugovor ovog leta ističe i kapitenu niškog sastava Aleksandru Jovanoviću, a on sam je u emisiji 15 minuta rekao da je još neodlučan povodom daljih profesionalnih poteza.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: