Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:09, 20. 5. 2011.

"Radnički ostvario prvi cilj"

Uprava Fudbalskog kluba Radnički izrazila zadovoljstvo plasmanom u Prvu ligu. Naredni cilj je plasman u Superligu do 2013. godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Meraklija

    13:00 // 21. 5. 2011.

    @ Vojkan Vojkan

    Zasto vi dezurni kriticari imate potrebu da se javite uvek kad se pise nesto pozitivno o Radnickom??? I da pljujete, naravno. To mi nikad nece biti jasno. Boli me uvo da li je taj simonovic clan ds-a ili bilo koje druge stranke, ako radi u interesu Radnickog.

    I jos nesto, naravno da se pravi mesto za novog trenera, kako rekoste, jer ovaj nije dorastao svom poslu !!!

  • Meraklija

    12:29 // 24. 5. 2011.

    @Vojkan

    Ovo predavanje mozes da drzis nekom ko nije uz Radnicki, ko ga ne prati i ko ne zna desavanja u klubu.

    2. stvar, niko ne voli sto je politika u fudbalu, ali nazalost pare je danas nemoguce obezbediti bez politike, a isto tako i fudbal ne moze bez para.

    3. ako stvarno mislis da je Dragan Ilic dorastao poslu trenera Radnickog, onda se ne razumes u fudbal. Imamo mi vec trenera za sledecu sezonu, sve je dogovoreno, samo se ne iznosi u javnost jos koju nedelju.

    A svi ti veliki "fudbaleri" koji se zale na finansijske uslove, neka idu tamo gde im je bolje.... niko im ne brani.

    I jos nesto , nemoj samo nama Meraklijama, da pricas o ljubavi prema klubu. Deluje smesno.

  • Meraklija

    13:29 // 25. 5. 2011.

    @ Vojkan

    Kao sto rekoh, ne zanimaju me Simonovicevi motivi za ulazak u klub, ako Radnicki bude imao koristi od toga.

    Sto se Dragana Ilica tice niko mu nije trazio dlaku u jajetu, vec je posle 2 kola bilo evidentno da ne moze da bude trener Radnickog.

    Zar mislis da nije "selski" da se ti fudbaleri koji su zateceni tu i ti koji su dovedeni ponasaju na terenu kao neki manekeni ???!!!! A ovamo znaju da traze pare. Cast izuzecima, ali ih je malo bilo u ovoj polusezoni.

  • RedChaos

    18:48 // 20. 5. 2011.

    Kobac za predsednika !!!

  • meraklija 68

    19:56 // 20. 5. 2011.

    Hocu ali nemogu da razumem izjavu trenara Ilica,ali zato on mora da shvati izjave ostalih clanova upravnog odbora.Ja nisam novinar ali sam sa grupom(meraklije zapad),pratio Radnicki na sva gostovanja ove polu sezone,sta reci za gostovanja u Despotovcu i Negotinu,sudjenje sramno,medjutim to po nama ne opravdava postavku i igru naseg tima.Svima nama na tribinama posle 10 min.igre je bilo jasno sta ce se desiti,svima samo treneru ne.Zato uprava pamet u glavu,promene,pojacanja i Super liga je tu.
    AKO SI NISLIJA BUDI MERAKLIJA.

  • REAL s' NISAVE

    11:45 // 23. 5. 2011.

    Pa dokle Radnicki moze da stigne ako ga vodi neko kao Sasa Markovic???

  • Vojkan Vojkan

    07:39 // 25. 5. 2011.

    1.Što se tiče trenera....Ma može i Murinjo,nemam ništa protiv ako će to Real da dovede u Super Ligu pa do Lige Šampiona....stvar je u tome što je bilo otpora prema Draganu Iliću još kod postavljenja a u medjuvremenu mu se tražila "dlaka u jajetu" tokom celog prvenstva.To se prostim uvidom u novinske članke može uporediti.Ako nije dorastao visini zadatka...pa doći će neko ko jeste dorastao zadatim ciljevima i onda je sve OK....samo se plašim da se u tim "kalkulacijama" Radnički ne nadje ponovo u Srpsku Ligu....dok se svi izredjaju i ne ostvare svoje ambicije....
    2.Što se tiče igrača....malo je "selski" da dovedeš igrača ili one koje zatekneš...obećaš im šta im obećaš pa kad ne ispuniš svoje obećanje,izadješ sa stavom.."idi tamo gde ti je bolje"....
    3.Što se tiče Simonovića....ne bi ni ušao u ovu priču oko Radničkog da nije Banana sa Sindjelićem pokušavao to što je pokušavao i fala bogu nije uspeo...mada mislim da od stadiona nisu odustali ali videćemo još....Znači želim da apostrofiram to da Simonović ima "veze" sa fudbalom taman toliko koliko i moja baba sa kvantnom fizikom.....
    4.Što se tiče mog razumevanja fudbala a pre svega fudbalske igre....Razumem ga koliko ga razumem i na osnovu toga donosim svoj stav...Prvi puta sam otišao na utakmicu Radničkog relativno skoro...1970.g. i to protiv Partizana kada smo pobedili 2:1 a za Partizan branio Furtula i igrao Neša Cvetković...i od tada Radnički otpratio na mnogim stadionima širom bivše Jugoslavije uključujući i gostovanja na nekim utakmicama Kupa UEFA....Stara Zagora,Roterdam,Cirih,Linz....svoje godišnje PLAĆENE karte čuvam kao relikvije i ponosan sam na to....Tu ti je odgovor i na to koliko "poznajem" fudbal i koliko volim Radnički ....

    To što si "Meraklija" ti ne daje za pravo da imaš eksluzivitet na ljubav prema Radničkom...

  • Vojkan Vojkan

    23:05 // 26. 5. 2011.

    @ Meraklija

    U nekim stvarima se slažemo a u nekima ne....Volimo Radnički....to je dovoljno....

    E sad...meni je bitno kakav je motiv Simonovića za ulazak u klub....Zato što mi se smučilo epizodno pojavljivanje pojedinih ambicioznih mediokriteta kojima je fudbal na poslednjem mestu u životu a koriste ga samo kao sponu do ljudi pomoću kojih će napuniti džepove....Zato se plašim da u momentu kad prestanu razlozi ili motivi za ulazak Simonovića u Radnički,da će prestati i njegovo interesovanje za Radnički a sve to najdalje do momenta objavljivanja datuma sledećih lokalnih izbora....Što znači.."mačka u džaku"...i nije dugoročno rešenje.Radničkom treba dugoročno rešenje jer su mu planovi vezani za duži rok...razmisli malo pa mi kaži gde grešim?

    Što se tiče trenera....ako misliš da će "leskovački matrapaz" polovnim limuzinama biti bolji trener od ovog dosadašnjeg.Ovaj bar nije koštao......
    Bio bih poprilično zadovoljan npr.da se uprava angažovala da privoli bivšeg trenera Rada Marka Nikolića koji je "slobodan" ali da li je "uprava" dorasla takvom treneru....(navodim samo primer)...Kad angažuješ trenera pa mu kažeš...od igrača imamo to što imamo,teren za sada nemamo,sami perite dresove (što je najmanji problem),treniraj na Vulkanovom igralištu ali ako nisu prethodno zauzeli ragbisti a uz to mu još ne platiš...kakav motiv imaš?Možeš da voliš klub koliko hoćeš ali to ćeš teško moći da namažeš na lebac i daš deci da jedu....isto važi i za igrače...
    Da se razumemo....ovim postovima ne "lobiram" da Dragan Ilić ostane trener Radničkog...pre svega neće ni On to sam, a to je najavio još pre više od mesec dana...ali da ne odlazimo daleko od priče....

    U PLS ćemo imati Indjiju,Čukarički,Radnički (Kg) ili Novi Pazar,Napredak,Sindja,Banat....mnogo "krokodila" a bara mala odnosno samo 2 mesta za SupeLigu....kao što vidiš svi ovi klubovi imaju i "jake likove" koji ne i

  • Vojkan Vojkan

    20:53 // 20. 5. 2011.

    Dobro Predsednik Skupštine Kluba FK Radnički i Gradonačelnik Simonović "skenirao" probleme Radničkog.Uspeh je tim veći što je to uspeo za samo dva pojavljivanja u Radničkom...kada je izabran i sada kada je Radnički ostvario cilj.Kažu da igrači i treneri redovno primaju plate.Redovno za nekoliko meseci samo jednu??? Da li mi se čini ili se već "pravi mesto" za neke "nove" ljude na mesto trenera i dela rukovodstva...? Izgleda da dosadašnji trener ne trpi "menadžerske igrače" a da zlo bude veće i deo rukovodstva ga u tome podržava....Demagogija poput izjave da su "tereni isti i za protivnika" ne pije vodu.Osim loših terena niko ne spominje pritiske za prepuštanje bodova i katastrofalno sudjenje.Da li su "uslovi" za odigravanje utakmice u Negotinu i Despotovcu bili isti i za Radnički i za njegove protivnike???
    Pustite sportiste da se bave sportom,Vaš posao gradonačelniče je,za ono što ste se prihvatili,da obezbedite uslove da se sportisti bave sportom,politikom se bavite tamo gde ste za to i plaćeni,a da li ste i kako obezbedili uslove za treniranje i sve ono što je neophodno znate i sami.Izgleda da je nevolja što to i drugi znaju i što je najgore o tome pričaju....
    Samo jedan je Real...

  • milan savic

    00:43 // 21. 5. 2011.

    PEDJA KAPITEN JEDAN JE PEDJA KAPITEN.SRAMOTA DA KAPITEN NIJE BIO PRISUTAN NEGO OVI POLITICARI KOJI SU MI SE SMUCILI.FOLIRANTI JEDNI DA LI SE NEKO OD TIH POLITICARA POJAVIO ISPRED IGRACA U TOKU PRVENSTVA,A VERUJEM DA NIJE A OVDE SE FOLIRAJU MI OVO MI ONO.VELIKI SAM NAVIJAC RADNICKOG,ALI OVO NIJE DOBRO,UMESTO IGRACI DA SE POJAVE KOJI SU IZNELI NAJVECI TERET,KAD ONO OPET OVI POLITICARI.SRAMOTA.

  • Aca Meraklija

    00:50 // 21. 5. 2011.

    Bravo za ispunjeno obecanje. posebne cestitke direktoru kluba koji je uvek sa igracima i navijacima na svakoj utakmici. MARKOVIC SASA JEDAN JE MARKOVIC SASA.

  • Vojkan Vojkan

    22:25 // 21. 5. 2011.

    Za Merakliju:
    Najveća sreća za sport,uopšte, bi bila kad bi se političari izopštili iz sporta.Pogledajte na šta nam liči svaka liga...Unapred se zna ko ide u viši rang ko ispada ko kome duguje bodove iz prošle sezone...Na osnovu kojih kriterijuma cenite da Dragan Ilić nije "dorastao" trenerskom zadatku???
    Zašto političari LAŽU da su sva dugovanja prema igračima i trenerima izmirena?
    Da li znate da su pojedinim igračima radnici EDB isključili struju zbog neizmirenih računa?Jel to zato što su ima plate redovno izmirene a ?
    Da li znate MERAKLIJA ko je održavao opremu,prao dresove i gde su trenirali igrači Radničkog u prolećnom delu?
    Da li znate ko je i za koje igrače vršio pritisak da moraju biti u ekipi Radničkog?
    Zašto da se večito gura glava u pesak pred problemima i izjavama "lako ćemo"?
    Ako sam "dežurni kritičar" zato što volim Real sa Nišave i što ponovo hoću da gledam Radnički protiv Zvezde,Partizana a bogami i ponovo protiv HSV-a,Napolija,Fayenorda..onda u redu.
    Ako je neistina ono što sam naveo u prvom postu...povlačim sve i spreman sam da odgovaram ako treba i krivično za klevetu i laži....uostalom pitajte nekog od igrača,trenera Ilića,Sašu Markovića,Bankovića......
    Pitajte ih i to ko je plaćao "valjanje" terena,šišanje trave na glavnom terenu i ponavljam ponovo ko je održavao opremu za trening igračima ovih meseci?

    A da li je predsednik kluba iz DS-a,SPS-a,SNS-a...savšeno me briga bitno mi je da voli da bude tu gde jeste a pre svega treba da mu je ČAST da bude na čelu kluba kao što je Radnički Niš.....za slikanje imaš Bananu i njegove bagere....takav pozer Nam ne treba.....
    AKo si Nišlija budi Meraklija....
    pozdrav

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: