Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:40, 17. 1. 2024.

| Sport

Radnički otišao u Tursku na nastavak priprema

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Radnički
Posle Niša, pripreme u Turskoj; foto: FK Radnički Niš

Fudbaleri Radničkog iz Niša otišli su u Belek kod Antalije gde će do 31. januara obaviti drugi deo priprema za prolećni deo sezone. Planirano je da ekipa Nikole Trajkovića u Turskoj odigra četiri prijateljske utakmice.

Prva provera forme "Reala sa Nišave" je 20. januara kada igra protiv olimpijske reprezentacije Uzbekistana.

Sledeći rival je češka Karvina (24. januara), a duel sa ekipom Slovačko je 27. januara. Poslednja provera Nišlija je 30. januara - rival je bugarska Arda, sedmoplasirani klub tamošnje Prve lige.

U Tursku su otišli golmani Nikola Vasiljević, Dimitrije Stevanović i Uroš Kitanović, odbrambeni igrači Vasilije Bakić, Aleksandar Vojnović, David Petrović, Bazile Jamkam, Kolins Fai, Filip Frej, Andreja Stojanović i Marko Petković, potom igrači sredine terena Milorad Stajić, Andrija Luković, Aleksandar Mesarović, Vanja Ilić, Stefan Cvetković, Nemanja Belaković i Mihajlo Terzić, kao i napadači Sava Petrov, Pavle Ivelja, Semir Smajlagić, Boris Krstić i Stefan Vukić.

Stručni štab predvodi Nikola Trajković, a pored njega su trener Vladimir Đorđević, trener golmana Igor Pavlović, kao i novi članovi stručnog štaba - trener Dušan Đokić i kondicioni trener Aleksandar Ilić.

Pripreme za drugi deo sezone Radnički je počeo 8. januara, a dosad su klub pojačali napadač Boris Krstić, golman Nikola Vasiljević, vezni igrač Andrija Luković, reprezentativac Kameruna Kolins Fai, napadač iz Bosne i Hercegovine Semir Smajlagić, defanzivac Marko Petković i napadač Stefan Vukić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Гага

    10:36 // 18. 1. 2024.

    Мурињо добио отказ...да доведемо њега...не помаже, овде ,ни Свети Никола,док је оваква клупска политика...

  • Auttrikter

    20:58 // 17. 1. 2024.

    Mozete i u Majami da odete, zna se ko vuce konce u propalom srpskom fudbalu ! Bice kako boss- ovi kazu !

  • Nikola

    20:15 // 17. 1. 2024.

    Dok je Nikola Trajković trener ja neću da dodjem na stadion.Vratis trenera koji je sam otišao a uprava je verovala u njega.Ostavio je klub kad je bio najpotrebniji.Užasan potez uprave

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: