Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:04, 9. 1. 2019.

| Sport

Radnički otpočeo pripreme bez Stanisavljevića i Babića

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
pripreme svlačionica Radnički Čair
U dobrom raspoloženju fudbaleri dočekali početak priprema; foto: JV/M.J.

Fudbaleri Radničkog ponovo su na okupu, pošto je danas završen zimski odmor. Tradicionalnom prozivkom ozvaničen je početak priprema niškog kluba za prolećni deo sezone, a na njoj nije bilo Aleksandra Stanisavljevića i Siniše Babića koji su napustili “Čair”, kao i Nikole Drinčića i Borivoja Ristića, sa kojima se još pregovara.

Hoće li iskusni vezista i golman ostati u "Realu sa Nišave" znaće se danas, najavio je sportski direktor Marko Jovanović, a očekuje se da dođe još par pojačanja. Neki će i otići, naglasio je Jovanović, ali nije precizirao o kome je reč. U svlačionici "Čaira" bio je i Nikola Aksentijević, ali se nije našao na spisku igrača.

Biće sigurno još dolazaka, ne puno. Danas ćemo, nadam se, pojačati konkurenciju na desnom beku, doći će jedan igrač, ali o tome ćemo kada se završi. Sigurno će doći i jedan vezni igrač, “desetka”, imamo pregovore, ali još ništa konkretno nije dogovoreno. Biće i odlazaka, sa nekim igračima pričamo i to će se znati u narednih par dana - priča Jovanović.

Zavejani-Cair-2-foto-Juzne-vesti-Milica-Jovanovic Na stadionu danas bilo nemoguće da se trenira; foto; JV/M.J.Trening na stadionu ovog puta je izostao, zbog snegom zasutog “Čaira”, pa će tim, priča trener Nenad Lalatović, biti primoran da trenira u balon sali. To je teško, s obzirom na brojnost fudbalskog tima, pa strateg poziva Grad da pritekne u pomoć i napravi adekvatni pomoćni teren.

Pokušaćemo da zakažemo dok smo ovde dve prijateljske utakmice 18. i 21. januara, ako uspemo da nađemo protivnike i ako vremenski uslovi to dozvole. Drago mi je što su igrači došli u dobrom raspoloženju. Prelazni rok nije završen. Želimo da nam ova sezona bude uspešnija od prošle, ali ne bih imao ništa protiv ni da bude kao prošla - ispričao je Lalatović.

U Nišu će se fudbaleri jesenjeg viceprvaka Srbije zadržati do 23. januara, kada će se zaputiti na dve nedelje u Tursku. Tamo će odigrati 5 kontrolnih mečeva, priča Lalatović i, mada nisu svi protivnici dogovoreni, zna se da će igrati protiv Kairata, jednog od najboljih klubova u Kazahstanu. Pripreme-svlacionica-Cair-zima-2019-Radnicki-foto-Juzne-vesti-Milica-Jovanovic Fudbaleri će se u Nišu pripremati do 23. januara; foto: JV/M.J.

Na prozivci na “Čairu” pojavili su se golmani Mladen Živković i Ivan Bulajić, kao i mlađi pogon čuvara mreže Stefan Ilić i Milorad Kojić, odbrambeni fudbaleri Stefan Đorđević, Taras Bondarenko, Đorđe Crnomarković, Radovan Pankov, Nikola Stanković, Aleksandar Todorovski, Andrija Mijailović, Filip Stanković i Petar Ćirković, vezni Riota Noma, Saša Stojanović, Aleksa Jovanović, Aleksandar Jovanović, Uroš Damnjanović, Petar Ristić, Petar Krstić, kao i dvojac novajlija Nikola Čumić i Petar Petrović. Tu su i napadači Andrija Apostolović, Petar Grbić, Nermin Haskić, Marko Mrkić, Slađan Nikodijević, Lazar Ranđelović i Marko Mitrović.

Prvenstvo će otpočeti trećeg vikenda februara, kada će Radnički dočekati Čukarički, koji je jesenji deo prvenstva završio dve pozicije slabije plasiran od Nišlija, ali i sa 11 bodova manje.

Zavejani-Cair-foto-Juzne-vesti-Milica-Jovanovic Zavejani "Čair" dočekao fudbalere; foto: JV/M.J.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • tabakmala

    18:24 // 9. 1. 2019.

    Marko Živković, desni bek, novo pojačanje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: