Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:58, 17. 2. 2017.

| Sport

Radnički otvara prolećni deo prvenstva

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički
Ne zna se ko će stati na gol Radničkog - Bajić ili Zogović; foto: Vanja Keser

U premijernoj utakmici drugog dela Superlige niški Radnički će otputovati u Lučane, gde ih očekuje neizvestan meč, jer je Mladost pružala odlične partije ove sezone, dok Nišlije najavljuju velike ambicije. Meč je na programu u petak, 17. februara od 17 sati.

Nakon pauze tokom koje je tim sa “Čaira” angažovao veliki broj novih igrača, njihova očekivanja su vrh tabele i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. U ovoj utakmici se nadaju pozitivnom rezultatu, mada je njihov domaćin 2 mesta bolje plasiran na tabeli najelitnijeg domaćeg prvenstva. Kao i uvek, trener niškog tima Milan Rastavac je optimističan.

Drago nam je što prvenstvo počinje, imamo ispred sebe jedan veliki i lep izazov. Mladost poštujemo i cenimo, imaju dobar tim, dobre igrače, trenera i potvrđuju svoj kvalitet. Opet, mi smo se dosta pojačali i u ovoj utakmici želimo pre svega da dokažemo i pokažemo da smo stepenicu više od onoga u prvom delu sezone - kaže Rastavac.

Mladost nije ekipa za potcenjivanje jer su 5. na tabeli, a pobedom nad Radom posle penala obezbedili su i plasman u četvrtfinale Kupa. Takođe, trijumfom nad Vojvodinom i remijem sa Crvenom zvezdom na stadionu “Rajko Mitić” pokazali su da su ekipa za velike rezultate.

Direktan prenos je na kanalu Arena sport.

Trifunović ipak ne igra u Radničkom, Kojić potpisao

I pored toga što je napadač Miloš Trifunović bio na pripremama i trenirao sa Radničkim, on ipak neće postati igrač ovog kluba zbog problema sa papirima koje nije uspeo da reši sa svojim dosadašnjim klubom Vojvodinom, potvrdio je trener Rastavac.

On nije potpisao za nas, jeste trenirao, ali neće postati naš igrač definitivno. On prvo mora da rešava svoj status iz prethodnog kluba tako da smo se sa njim dogovorili da prvo to reši - rekao je Rastavac. 

Umesto njega, iskustvo će napadu dati Nemanja Kojić koji je potpisao ugovor sa Nišlijama, kako je objavio sajt ovog kluba. Ipak, on još nije stekao pravo nastupa tako da neće izaći na teren u prvoj utakmici.

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gari

    21:04 // 17. 2. 2017.

    Otvorio i zatvorio, 1:0 za Mladost, radničkom "domaći zadatak" kako se izvode jedanaesterci !!!!!! Kakva Evropa, bice dobro da neigraju playout !!!!! Toliko o pojačanjima!?!?!?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: