Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:24, 24. 3. 2012.

| Sport

Radnički pobedio Bežaniju sa 1:0

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki, ceda i ivanp
Čedomir Paunović i Ivan Pejčić; foto: Ivan Mančić

Fudbaleri Radničkog savladali su Bežaniju golom Bojana Stamenkovića u 91. minutu u 20. kolu Prve lige. Sinđelić odigrao bez golova sa Banatom u Zrenjaninu.

Niški tim u poslednjim trenucima meča osvojio je 3 važna boda i tako zadržao prvu poziciju na tabeli Prve lige. Gol odluke postigao je Bojan Stamenković koji je nakon kornera koji je izveo Aleksandar Jovanović bio precizan u šesnaestercu Bežanije. par minuta nakon gola sudija je Stamenkoviću pokazao drugi žuti karton jer se vratio na teren bez dozvole.

Teškom mukom Radnički je došao do 12. pobede u sezoni. Imali su prilike domaći igrači, ali nisu uspevali da savladaju golmana gostiju Dušana Puletića. U prvom poluvremenu više prilika su imali niški fudbaleri, a najviše prilika da postigne gol imao je Ivan Pejčić, ali ih nije iskoristio.

U drugom delu igre Radnički je više napadao, stvarao prilike za pogodak, ali bez uspeha. U 53. minutu Aleksandar Jovanović je šutirao iz daljine, ali je pogodio samo prečku. Najizgledniju priliku je imao Pejčić u 67. minutu nakon dodavanja Petra Mitića. Golman gostiju je izašao ispred Pejčića, ali ga je ovaj zaobišao i šutnuo ka praznom golu. Nažalost, lopta je otišla preko gola.

Zbog simuliranja jedanaesterca, sudija je Pejčiću dao žuti karton u 77. minutu, ali je tada nastao prekid jer su navijači bacali upaljače i flaše na teren. Nereda nije bilo, već se nastavila utakmica.

Do kraja je Radnički pokušavao da savlada Puletića, ali nije uspeo do 91. minuta kada je bio precizan Bojan Stamenković koji je doneo veliko slavlje na Delijskom Visu.

- Vrlo važna utakmica i dobili smo ekipu koja je imala više od 11 igrača, ko me razume. Zahvalio bih se fudbalerima jer su pokazali karakter i kvalitet. Nemojte se iznenaditi ako se iznenada "razbolim" jer je u Nišu sve moguće - rekao je nakon meča trener Radničkog Aleksandar Kuzmanović.

U Zrenjaninu fudbaleri Sinđelića uspeli su da osvoje bod jer su sa Banatom igrali bez golova. Sinđelić će ipak i posle 20. kola ostati 16. sa 20 bodova, a ima 2 boda manje od Mladog radnika koji je prvi iznad "zone ispadanja".

Svi rezultati:

Radnički (N) - Bežanija 1:0
Banat - Sinđelić 0:0
Inđija - Čukarički  1:0
Mladi radnik - Radnički (S) 1:0
Napredak - Kolubara 3:1
Mladenovac - Teleoptik 1:1
Novi Sad - Donji Srem 0:1
Sloga (K) - Mladost (L)
Srem - Proleter

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • matematičar

    16:55 // 27. 3. 2012.

    (igrači + trener + meraklije100% + nišlije100%)-------( UO VLAJKOVIĆ + suđenje ZLEGENDE + prodane meraklije ZLEGENDE + prodani mediji LEGENDE + premirana bežanija NAPRETKOVA + Z B LEGENDA) = Radnički : Bežanija 1: 0

  • tomica

    15:06 // 27. 3. 2012.

    auuu sto su lose igrali sa bezanijom, to je verovatno zbog trenera. bio sam tamo i gledao.igraci+trener=pobeda. nego me brinu navijaci, bruka, sramota,na onakvu igru oni daju sebi smelost ta tako komentarisu. i dalje cu gledati radnicki i cuditi se ljudima koji ne misle svojom glavom!

  • milutin

    18:59 // 25. 3. 2012.

    Vec je otisao danas/nedelja/-podneo je ostavku.NOVI TRENER ACA ILIC PONOVO!!!!!POZDRAV SVIMA KOJI VOLE RADNICKI.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: