Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:24, 24. 3. 2012.

Radnički pobedio Bežaniju sa 1:0

radnicki, ceda i ivanp Čedomir Paunović i Ivan Pejčić; foto: Ivan Mančić

Fudbaleri Radničkog savladali su Bežaniju golom Bojana Stamenkovića u 91. minutu u 20. kolu Prve lige. Sinđelić odigrao bez golova sa Banatom u Zrenjaninu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Dejan Stanimirovic

    18:00 // 24. 3. 2012.

    Kuzmanovicu odlazi dok nije kasno !

    • Dragan Galic

      18:53 // 24. 3. 2012.

      I treba da ide. Prvi je na tabeli, kada ce da ide nego sad. Postaje opasno da se ne daj boze udje u Super ligu. Od kad je dosao u klub pa do sada Radnicki je na prvom mestu pa su ispunjeni svi uslovi da se trener menja. Zato odlazi Kuzmanovicu, ova selendra u kojoj zivimo i, na zalost po ovaj grad, ogroman broj (bicu blag) parazita i buzdovana u njemu, ne zasluzuju da Radnicki izadje iz gnoja u kome se nalazi deset godina. Zato, idi ti burazeru i spasi se.

    • jedan je tole

      20:30 // 24. 3. 2012.

      i o5 ih sudije nisu gurale,ma neeee...jos koj da ih poguraju i eto supeice :)
      Tole zakon za srbiju a i sire :DDD

    • petar petrovic

      21:02 // 24. 3. 2012.

      koji ste vi likovi meraklije,pa vama nijedan trener nije dobar, pored pobeda nikoga necete, ko god da dodje imacete problem, malo se zapitajte gde imate problem a ne da vam se cela Srbija smeje vasim budalastinama.

    • Pantelejac

      21:46 // 24. 3. 2012.

      @ Petar Trifunovic...apsolutno tacno...Prvo im onaj Djordjevic smetao pa kad doso Aca dizali ga u nebesa.Sad im pa ni on ne valja.Sve bre neki fudbalski strucnjaci i svi sve znaju....

    • Shone

      03:57 // 25. 3. 2012.

      @ petar petrovic prvo dodji na utakmicu pa vidi kako igraju a onda pricaj ...
      a nzm sta je bilo sa djordjevicem meni on bio super ...

    • Pantelejac.

      16:41 // 25. 3. 2012.

      Kuzmanovic je jedan od retkih trenera koji hoce da radi za dzabe ili za veoma male pare.Ako oces trenera sa strane tj Murinja...Epa bato plati kolko treba a mi te pare nemamo.Za losu igru je velikim delom i kriv ocajan teren.Stalno im odskakuce nezgodno lopta kad se nameste za neku kombinaciju.Treba se vratiti sto pre na Cair.

  • Vladimir

    18:54 // 24. 3. 2012.

    Druže Kuzmanoviću, da ne kažem gospodine jer to nisi, na šta vam liči to da posle utakmice psujete meraklije u kopu? Mi smo tu uz Reala uvek i zauvek, a vi ste svi prolazni .. to mmožda možeš da psuješ one seljake u onim klubovima koje si vodio i koji su tvoja klasa, svrljig i tako to .. ovde ne možeš ... Idi Aco odakle si i došao!

    • petar petrovic

      14:08 // 25. 3. 2012.

      psovao vas aaaaa, znaci da ima nesto u glavi , dok vas predsednik glumi to pocasno mesto a u bg za zajebavaju SIN DRAGAN vi se palite na pogresne ljude, razumete se samo u flase i divljanje i naravno veliki strucnjaci! glave ne sluze samo za frizuru mucnite malo vasim glavama! bio sam na utakmici i samo zlobnici mogu da komentarisu negativno!

    • Vladimir

      00:34 // 26. 3. 2012.

      @ Petar Petrovic ... Prvo, niko se ovde ne pali ni na koga, drugo, ja niti pijem niti divljam a na jug idem zato što volim Radnički ... i mi smo svi tu zbog njega, a ne zbog prolaznih trenera koji su dovedeni samo zato što se nema pare za kvalitetnije ... Ti dečko očigledno nisi bio u Somboru i nisi gledao onaj jad ... Kuzmanović je sve samo ne dobar (čak ni ispod prosečan)trener, a kamo li gospodin ... Kad publika skandira da trener treba da ode on može da kaže svoje mišljenje ali nikako da psuje navijače kao najgori klošar ... Treće, ti idi pa nam nađi nekog ko nije sin Dragan, nađi boljeg pošto vidim da si ti ovde najveći stručnjak a mi svi ostali smo slepci koji nemaju oči da vide jad i bedu od igre ... Ili ti je on možda neki rođa, kum ili komšija ... vodi ga u selo da bude trener pa neka se tamo psuje sa seljacima ispred zadruge ... mi smo gradski klub i naši treneri ma koliko bili loši, bar treba da budu gospoda ...

  • pera peric

    18:48 // 24. 3. 2012.

    "....nemojte da se zacudite ako se izneda rabolim......."
    "Razboli" se vise molim te !

  • DUVANISTE

    18:47 // 24. 3. 2012.

    Cestitke igracima na pobedi, igra nije ni priblizno igri koja se ocekuje od ekipe koja pretenduje da udje u super ligu, pre bi se reklo da se bore za opstanak. Kakvu je ekipu selektirao trener, kakve izjave daje, nije ni cudo sto Radnicki ima ovakvu igru. Prosto verujem da bi njegov pomocnik Pepi bio bolji nego Kuzmanovic. Ako Kuzmanovicu ne mozes drugacije da odes onda se stvarno razboli i idi. Kuzmanovicu tebi i Bobanu Stankovicu nije uspelo da posvadjate prva dva coveka kluba Simonovica i Vlajkovica pa ste sada na muci, koga da posvadjate pa da i dalje vladate.

  • milutin

    18:59 // 25. 3. 2012.

    Vec je otisao danas/nedelja/-podneo je ostavku.NOVI TRENER ACA ILIC PONOVO!!!!!POZDRAV SVIMA KOJI VOLE RADNICKI.

  • Dubioza

    18:25 // 24. 3. 2012.

    Otiso je vec on!
    Ima li ga onaj pera dojava x2? :)

    • Pera

      20:28 // 25. 3. 2012.

      Imam ga mogu da ti ga pokazem a i da ti ga dam

  • Bulevarac

    18:17 // 24. 3. 2012.

    Igračima Radničkog sve čestitke na pokazanom karakteru pre svega. Mnogo slatka pobeda.

  • Pera

    20:43 // 24. 3. 2012.

    Svaka cast RAdNICKOM dobio je utakmicu protiv sudija a sledeceg vikenda svi na stadion da podrzimo Sindjelic protiv mafijaskog Napredka

  • Pera

    19:07 // 24. 3. 2012.

    sudija gay

  • 101% nislija

    21:04 // 24. 3. 2012.

    Misljenja sam da Kuzmanovic nije toliki problem,kao sto je to neagilna uprava i skromni izbor igraca (4-5 mozda bi mogli da igraju Super ligu,ostali ne).Krivo mi sto publika nije bila iznad situacije danas,jer je trener Bezanije isao na to da se utakmica prekine ili napravi bilo kakav incident.Ovako zbog par ubacenih predmeta klub ima da bude kaznjen (nadam se samo finansijski,a ne kao pre 2g i 2 utakmice bez publike).
    Sta reci o Bezaniji,finansijerima Napredka,sudijama...sve to ne vodi ozdravljenju srpskog fudbala.

  • radomir jovanovic

    22:23 // 24. 3. 2012.

    Sto tako lazete i duvate situaciju....upaljaci jesu bacani ali flase nisu a cak i da je ubacena,a nije,mogla bi da bude samo plasticna nikako staklena

  • tomica

    15:06 // 27. 3. 2012.

    auuu sto su lose igrali sa bezanijom, to je verovatno zbog trenera. bio sam tamo i gledao.igraci+trener=pobeda. nego me brinu navijaci, bruka, sramota,na onakvu igru oni daju sebi smelost ta tako komentarisu. i dalje cu gledati radnicki i cuditi se ljudima koji ne misle svojom glavom!

  • matematičar

    16:55 // 27. 3. 2012.

    (igrači + trener + meraklije100% + nišlije100%)-------( UO VLAJKOVIĆ + suđenje ZLEGENDE + prodane meraklije ZLEGENDE + prodani mediji LEGENDE + premirana bežanija NAPRETKOVA + Z B LEGENDA) = Radnički : Bežanija 1: 0

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: