Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:31, 15. 9. 2012.

| Sport

Radnički pobedio Smederevo na Čairu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki
Foto: Mihajlo Lazarević

Pred oko 7.000 navijača na stadionu Čair u Nišu fudbaleri Radničkog golom Dušana Kolarevića u 83. minutu pobedili su Smederevo rezultatom 1:0 u 5. kolu Superlige.

Prelepim golom sa oko 30 metara Dušan Kolarević doneo je prvu pobedu u ovoj sezoni Radničkom na stadionu Čair. Nišu je nedostajao vrhunski fudbal i to su Nišlije pokazale u subotu, 15. septembra koja će biti upamćena kao prva seniorska utakmica na stadionu Čair posle rekonstrukcije.

Radnički je imao veliku podršku na tribinama, sve karte za jug i zapad su bile rasprodate, čak je danas pušten i deo severne tribine. Atmosfera za desetku, igra u početku baš i ne.

Niški fudbaleri su nošeni podrškom sa tribina više napadali, stvarali šanse, ali ih nisu i koristili. U 13. minutu Vukomanović je iz slobodnog udarca loptu prebacio preko gola, a već u 18. minutu Milan Jovanović je dodao Biniću koji je pokušao glavom da savlada golmana Smedereva, ali nije uspeo.

Ređale su se šanse Radničkog, Stefan Stevanović je u 20. minutu šutirao u golmana, a Vladan Binić dva minuta kasnije opet pokušao glavom da postigne gol.

U 23. minutu Milan Jovanović je imao veliku priliku, ali je njegov udarac skoro sa gol-linije izblokirao Filip Osman. 

U drugom poluvremenu Vladan Binić je iamo 3 prilike U 57. minutu je nakon dodavanja Aleksandra Jovanovića šutirao u golmana, pa je 4 minuta kasnije propustio još jednu šasnu. U 65. minutu nakon dodavanja Miloša Petrovića, Binić je zakačio loptu.

Jedini izgledniju priliku Smederevo je imalo u 79. minutu kada je Krmar dobio loptu, ali je Perić dobro reagovao i Radnički nije primio gol.

U 81. minutu Aleksandar Jovanović je šutirao preko gola, a samo 2 minuta kasnije usledilo je slavlje na Čairu.

Radnički sada ima 7 bodova.

Svi rezultati:

Radnički Niš  - Smederevo 1:0 (0:0)
Sloboda - OFK Beograd 4:3 (2:2)
Javor - Donji Srem 0:1 (0:0)
Rad  - BSK 3:0 (0:0)
Novi Pazar - Spartak 1:1 (1:0)
Partizan - Hajduk
Vojvodina - Jagodina
Radnički 1923 - Crvena zvezda

RADNIČKI NIŠ - SMEDEREVO 1:0 (0:0)

Stadion: Čair, Niš

Sudija: Novak Simović (Lovćenac)

Žuti kartoni: Mirko Radovanović (33. minut) iz Smedereva

Crveni kartoni:

RADNIČKI: Miloš Perić, Branislav Vukomanović, Miloš Petrović, Marko Ranđelović, Dušan Kolarević, Strahinja Petrović (od 82. minuta Milan Pavličić), Aleksandar Jovanović, Stevan Stefanović )od 46. minuta Bratislav Pejčić), Milan Jovanović (od 59. minuta Saša Stojanović), Vladan Binić.

SMEDEREVO: Mladen Živković, Miloš Nikolić, Igor Krmar, Vlade Lazarevcki, Filip Osman (od 70. minuta Aleksandar Miljković), Uroš Momić, Danko Opančina, Nikola Bogić (od 86. minuta Srđan Urošević), Mirko Radovanović, Igor Miović, Miloš Đorđević (od 73. minuta Marko Jovanović).

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija

    18:42 // 17. 9. 2012.

    Mlogo lepo bilo !! Nego !!!
    DAJTE ZVEDU DA SE IGRAMO,DA SE IGRAMO, DA SE IGRAMO !!!!!!!

    • pele

      13:33 // 1. 10. 2012.

      bravo, kralju. Zvezda vas tambura dva puta u mesec dana i ti bi jos. U svakom slucaju bravo za Randnicki i stvarno bih kao Vranjanac voleo da opstanete i imamo i dogodine klub sa juga u tole super ligi. Ali, ovo na kraju ti nije trebalo. Pozz za nislije ;)

  • Aleksandar Cash

    16:39 // 17. 9. 2012.

    Bravo niski, nekad je bilo milina gledati nislije kako igraju...
    Uz malo volje i truda opet ce biti velikih imena ...

  • MN

    15:18 // 17. 9. 2012.

    Citam ove komentare,da se Radnicki gleda i bodri u celoj juznoj Srbiji,ako tako i treba.Nego,bilo bi lepo da pocnete da organizujete grupe,pa grupno da dolazite na utakmice,jer bi tako jasno pokazali onim kompleksasima sto navijaju za blizance,da i vase mesto zivi za Radnicki,a ne za njih!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: