Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:07, 17. 9. 2011.

| Sport

Radnički pobedio Teleoptik sa 1:0

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Radnicki

U šestom kolu Prve lige fudbaleri Radničkog savladali Teleoptik sa 1:0 (0:0) i tako zabeležili treću pobedu u nizu i sa 14 bodova zadržali prvo mesto na tabeli. Sinđelić remizirao 2:2 sa Mladim radnikom.

Ono što je planirano pre tri kola, ispunjeno je. Devet bodova je osvojeno iz tri utakmice i niški Radnički drži čelnu poziciju na tabeli Prve lige. Osvetili su se niški fudbaleri Teleoptiku za poraz od 4:1 na Čairu pre dve godine i to minimalnim rezultatom. Jedini gol na meču postigao je glavom Marko Mančiž u 56. minutu nakon centrašuta Ivana Pejčića. Pokušavali su i napadali niški fudbaleri i pre i posle tog gola, ali nisu bili precizni. Ivan Pejčić je imao priliku u 10. minutu, ali golman gostiju Filipović je odbranio. Pejčić je imao priliku za pogodak i u finišu prvog poluvremena, ali je šutirao pored gola. U 50. minutu Ivan Milenković je šutnuo na gol sa daljine od dvadesetak metara, ali je Aškovski iz Teleoptika odbranio sa gol-linije. Fudbaleri Teleoptika nisu imali mnogo prilika da postignu gol, a i kada su pokušavali Vasković je bio na pravom mestu.

- Imali smo par izglednih šansi, ali ne može se iz svake šanse postići gol. Teleoptik je filijala Partizana, tehnički obučena i nadarena ekipa. Poslednjih 20 minuta su dominirali. Mi puno pažnje posvećujemo našoj odbrani i kada to uradimo, a imamo talentovane napadače, pa moramo da postignemo i gol. Samo protiv Bežanije nisamo postigli gol. Zadovoljan sam, šest utakmica, kod kuće sve pobede, dva remija u gostima i jedna pobeda protiv Sinđelića na njihovom terenu. Čestitam igračima na igri i navijačima na podršci - rekao je Zvonko Đorđević, trener Radničkog.

Posle šest kola Radnički drži prvu poziciju sa 14 bodova, a ima dva više od prvog pratioca Kolubare. Bežanija igra u nedelju protiv Proletera i ima šansu da uz pobedu dođe na dva boda zaostatka za niškim timom.

U narednom kolu niški tim gostuje ekipi Mladosti iz Lučana koja ima 10 bodova i bez poraza je ove sezone, kao i Radnički.


Mladi radnik - Sinđelić 2:2 (1:0)

Fudbaleri SInđelića prekinuli su niz od 4 poraza remijem u Požarevcu protiv Mladog radnika. Domaćin je poveo u 41. minutu golom Lazara Veselinovića koji je glavom poslao loptu u mrežu Sinđelića nakon kornera. U 75. minutu isti igrač je povećao prednost na 2:0 golom sa ivice šesnaesterca. Četiri minuta kasnije Marko Aleksić je smanjio na 2:1, a u 86. minutu doneo remi i bod SInđeliću koji nažalost ostaje na poslednjem mestu na tabeli sa 4 boda.

U nardenom kolu SInđelić će dočekati Inđiju.

Ostali rezultati 6. kola:

Mladenovac - Novi Sad 3:4
Banat - Donji Srem 1:1
Napredak - Mladost (L) 1:1
Inđija - Kolubara 1:3
Čukarički - Radnički (S) 2:1
18.09. u 16:30h Srem - Sloga (K)
18.00. u 16:30h Proleter - Bežanija

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • tiruriru

    21:16 // 17. 9. 2011.

    busi real ,cepaj real !bre !

    • NIšlija

      00:08 // 18. 9. 2011.

      POsle će opet Saša Mrčkadžija da kaže kako je radnički nepošteno pobedio Sinđelić izgleda nepošteno Radnički mlati sve redom u prvoj ligi??????????????

    • Misko

      21:41 // 18. 9. 2011.

      A sta ti kao mozes da kazes da je bilo posteno protiv Sindjelica?? Faul kod gola 1:0 za Sindjelic?? Ma daj!!

    • Meraklija

      13:22 // 19. 9. 2011.

      Misko idi leci komplekse na drugom mestu. A mozes i da tugujes zbog hapsenja "gospodina" Djordjevica. Uskoro ce i banana ne sekiraj se !!!

      JEDAN JE REAL !!!!

    • Misko

      00:31 // 20. 9. 2011.

      Pa vi(meraklije) zbog kompleksa i mrzite pomenutu gospodu!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: