Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:59, 17. 7. 2011.

| Sport

Radnički pobedio ekipu Panduri

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
IMG_0422
Gol Nikole Miljkovića (21) u 48. minutu

NIŠ - Fudbaleri Radničkog savladali su rumunsku ekipu Panduri rezultatom 3:1 (1:0) u prijateljskom meču na stadionu na Delijskom Visu.

U prvoj pripremnoj utakmici u ovoj sezoni niški Radnički je bio bolji od superligaša iz Rumunije, ekipe Panduri. Niški tim poveo je u poslednjem minutu prvog poluvremena golom Petra Mitića na dodavanje kapitena Predraga Stamenkovića.

Na početku drugog poluvremena, već u 48. minutu Nikola Miljković je uvećao vođstvo domaće ekipe. Devet minuta kasnije Albert Voinea je postigao jedini gol za Rumune. Konačan rezultat postavio je Čedomir Paunović u 68. minutu.

- U ovom delu priprema vidim da svi igrači imaju pravilan odnos prema igri. Imam još par dilema koji igrači neće poći na pripreme na Vlasinsko jezero i u narednom periodu će spisak biti iskristalisan. Ne izdavajam igrače, svi imaju dobar odnos prema i igri i kvalitet. Moj zadatak je da podignem igru na viši nivo - rekao je Zvonko Đorđević, trener Radničkog.

Fudbaleri Radnićkog će 20. jula otići na pripreme na Vlasinsko jezero, gde će odigrati i tri pripremne utakmice. Već 23. jula Radnički će igrati protiv Sopota, a četiri dana kasnije i protiv Hajduka iz Kule. Poslednji meč na Vlasini Radnički će igrati protiv imenjaka iz Pirota i to 30. jula. 

Sa Vlasine je povratak 3. avgusta, a 6. avgusta ekipa ide u Smederevo gde će igrati protiv Smedereva. Dan kasnije očekuje ih duel sa Carom Konstantinom u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • dragoljub stamenkovic

    11:34 // 19. 7. 2011.

    ako se po jutru dan poznaje... sada je na redu uprava da obezbedi normalne uslove za rad i dalje takmicenje . napred radnicki !

  • aki

    23:14 // 17. 7. 2011.

    da li je Fk Radnicki dobio nove dresove i koje sponzor ( npr. adidas, najk, umro ...) ?

    hvala.

    • Vladan Ristic

      10:41 // 18. 7. 2011.

      Kazu da su dobili Adidas opremu,nikad bolju.Juce smo igrali u plavim dresovima,nadam se da ce tako biti i cele sezone.Pa da se opet na Cair cuju uzvici:PLAVI!!!PLAVI!!!PLAVI!!!

  • Andrija Mandic

    22:50 // 17. 7. 2011.

    Gazite braco do prve lige!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: