Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:52, 25. 12. 2017.

| Sport

Radnički pobedio odbojkaše Niša u "Čairu"

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
OK Niš Svetozarević Jović
Nišlije pale na 7. poziciju; foto: Vanja Keser

Najubedljiviji poraz od početka ovogodišnjeg šampionata doživeli su odbojkaši Niša na svom terenu, gde su maksimalno izgubili od Radničkog iz Kragujevca, po setovima 21:25, 19:25, 18:25.

Ponovo je najbolji u domaćem sastavu, ujedno i jedini sa dvocifrenim brojem poena bio Alžirac Sofijan Hosni, dok su sa druge strane mreže najubojitiji bili Ivan Glavinić i Nemanja Stevanović.

Do prvog tehničkog tajm-auta su se dobro držali niški odbojkaši, ali su Kragujevčani serijom od 7:2 poveli sa 18:12. To vođstvo su domaći smanjili do kraja, spasili 2 set lopte, ali više nisu mogli, pa su izgubili sa 21:25.

Tako su nastavili i u drugoj deonici, pa je na samom početku Radnički stekao prednost od 4:1. Vodila se velika borba u nastavku, Nišlije su se približavale, pa opet upadale u seriju grešaka. U završnici su gosti odlično zaigrali, nanizali 5 poena, naspram jednog gostiju i lako priveli set kraju.

I u nastavku su odlično igrali Kragujevčani i uspešnim blokovima prošlogodišnjeg prvotimca Niša Aleksandra Pejčića, zatim Glavinića i Nikole Goića poveli sa +5. Ubrzo su imali i 20:11, pa su se sa pravom opustili, ali ipak osvojili i poslednji set sa 25:18.

Nišlije su sada pale na 7. poziciju Superlige, sa 5 pobeda i 6 poraza, dok je Radnički na 3. mestu. Ovo je bilo poslednje kolo jesenjeg dela sezone najjačeg domaćeg šampionata

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: