Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:51, 16. 2. 2019.

| Sport

Radnički pobedom nad Čukaričkim počeo 2019. godinu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
rdnicki
Nermin Haskić posle postignutog 13. gola u sezoni; foto: JV / Vanja Keser

Golovima Nikole Drinčića i Nermina Haskića u prvom poluvremenu fudbaleri niškog Radničkog pobedom od 2:0 (2:0) nad Čukaričkim nastavili su takmičenje u Superligi. Na lošem terenu stadiona "Čair" Nišlije su upisale 16. pobedu u elitnom rangu i tako nastavile niz od pet pobeda i seriju bez poraza.

radnicki,-nis,-16-februar-2019,-foto-jv-vanja-keser Slavlje niških fudbalera; foto: JV / Vanja Keser

Domaći tim je poveo u 29. minutu pravom "bombom" Nikole Drinčića koji je majstorijom sa tridesetak metara poslao loptu u mrežu Čukaričkog, a golman gostiju iz Beograda je mogao samo da posmatra.

Na 2:0 povisio je najbolji strelac Superlige Nermin Haskić svojim 13. golom u sezoni. Njemu je u 24. minutu Drinčić centrirao sa desne strane, a Haskić se našao na pravom mestu i sa oko 10 metara poslao loptu u gol Čukaričkog.

Na utakmici na zaista lošem terenu niškog stadiona dominirao je Radnički u prvom poluvremenu, stvarao prilike, dok je Čukarički zapretio samo u 45. minutu preko Šapića, ali bez gola.

I u drugom delu igre Radnički je imao dominaciju, ali nije uspeo da postigne novi gol. U 52. minutu Haskić je imao veliku šansu, dobio dobru loptu od Todorovskog, obišao golmana, ali je pogodio spoljni deo mreže.

Ulaskom Petra Petrovića niški tim je dobio potrebnu svežinu. Petrović je imao dve, tri dobre šanse, ali ih nije iskoristio, a čak je namestio odličnu loptu Nikodijeviću, međutim golman Čukaričkog je spasio svoj gol.

Nišlijama je ovo 16. pobeda u Superligi, peta u nizu, pa sa 53 boda i dalje suvereno drže drugu poziciju, iza beogradske Crvene zvezde. U narednom kolu Radnički gostuje Vojvodini u Novom Sadu.

laltovic-i-radnicki,-nis,-16-februar-2019,-foto-jv-vanja-keser Nastavili gde su stali - nova pobeda; foto: JV / Vanja Keser

RADNIČKI - ČUKARIČKI (2:0)

Stadion "Čair", Niš

Sudija: Novica Anđelovski

Žuti karton: Miladin Stevanović u 52. minutu (Čukarički)

RADNIČKI: Ristić, Todorovski, Pankov, Crnomarković, Đorđević, Bondarenko, Drinčić, Grbić (Nikodijević od 70. minuta), Kojašević (Stojanović od 65. minuta), Ranđelović (Petrović od 59. minuta), Haskić.

ČUKARIČKI: N. Stevanović, Veličković, M. Stevanović, Šapić, Bogosavac (Stojanović od 46. minuta), Đorđević, Docić, Kajević (Sarić od 81. minuta), Birmančević (Luković od 63. minuta), Ovusu, Mudrinski.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • PALILULA

    10:27 // 17. 2. 2019.

    Bravo za Radnički jer su odlični.Klub radi sa par činovnika i u sportskom sektoru g.Tončev i g.Lalatović i tu je kraj.Ovakvu hemiju niko nije do sada imao u klubu.Tačno se zna ko šta radi-Lalatović predlaže a Tončev ispoštuje predlog i eto dobrih rezultata.Dosta nam je više kojekakvih agenata,posrednika i nekih koji kao fol vole klub a u stvari čekaju platu za nerad od Tončeva.IVICA-LALETA-EVROPA.

    • PALILULA 2

      22:10 // 17. 2. 2019.

      Komšo alal vera,Gađaš tačno u metu.Ljubi te brat i pijemo kafu u desetku.Ti kad ga napišeš onda je i napisano a to je kratko i jasno i ciljano.Bata Ivica prati JV samo da znaš.Vidim po crven palac nadole da se prepoznaju foliranti i neradnici u klubu,a tek onaj što prodaje maglu,a u Mesaricu se pravi kao veliki rukovodioc.Lale ga ispoštuje sa neku kaficu eto prosto ga žali.Ali bata Ivica ga čeka.

  • JANKO VOZDOVA

    21:19 // 16. 2. 2019.

    Neko je nedavno napisao da tandem IVICA I LALE odlično sarađuju.Tačno je milion posto.Odličan izbor igrača od strane šefa st.štaba i naravno saglasnost za dolazak od strane Ivice.Nema tu puno filozofije jer Ivica je postao odličan pregovarač u razgovoru sa igračima.Odlične konekcije ima Ivica u BG,NS,PG,tako da svaka njegova ispijena kafa u restoranu NOVAK bude uspešna.Ovako treba da i ostane.

    • URKE

      01:14 // 17. 2. 2019.

      Ima istine.Klub odlično funkcioniše i sa par ljudi u administraciji i to je to.Nema bespotrebnih funkcija kao u drugim klubovima.Jednostavno i prosto IVICA I LALETA i izlaz u Evropu,KUP.Samo da ne zaboravim g.Dmitrovića koji je svaki dan u klubu i brine o mlađim selekcijama.BRAVO za IVICU TONCEVA

    • Tivat

      07:20 // 17. 2. 2019.

      Nije tebi bitan Radnicki ,vec da nahvalis svog finansijera!
      On kafe a ti sendvice!

    • TODOR

      10:34 // 17. 2. 2019.

      Bravo Janko.Samo treba I bata Bojzija pridodati Lalatovicu I Toncevu I bice fina prica fudbalska.On stvarno voli klub,mada sada ima I velike obaveze u Sindjelicu,ali kadar je on biti u dva kluba.Ljubav je to.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: