Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:38, 28. 1. 2021.

| Sport

Radnički pobedom završio pripreme u Turskoj

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
fudbal
Pripreme u Turskoj završili pobedom; foto: FK Radnički Niš

Fudbaleri niškog Radničkog su zabeležili drugu pobedu i to na poslednjoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj, a savladali su poljski LKS iz Lođa rezultatom 1:0. Pobednički gol postigao je Petar Đuričković u 46. minutu.

Na terenu u turskom gradu Belek Radnički se pokazao kao bolji rival u oba poluvremena, pa je već u prvom minutu drugog poluvremena poveo pogotkom Đuričkovića, što je na kraju bio i konačan rezultat.

Nišlije su iskoristili loše izvođenje auta svog protivnika, pa je posle dobro odigrane akcije lopta poslata u mrežu Poljaka. fudbal Strelac pobedničkog gola bio Đuričković; foto: FK Radnički

Utakmicom je bio zadovoljan i trener Vladimir Gaćinović i naveo da su fudbaleri pojačavali ritam igre iz prvog u drugo poluvreme, što im je omogućilo pobedu.

U drugom poluvremenu smo bili dominantni. Igralo se bukvalno na jedan gol i mislim da je naša pobeda mogla da bude ubedljivija. Sve u svemu, zadovoljan sam. Mislim da smo se ovde u Turskoj "namestili" kako treba, pripreme su protekle baš onako kako smo zamislili i verujem da ćemo to i dokazati kada počne prvenstvo- rekao je Gaćinović.

Radnički je u prvoj postavi u susretu sa LKS-om nastupio u sastavu: B. Ristić, Bjeličić, Šljivić, Marković, Ćirković, A. Kovačević, Petrović, Đuričković, Gavrić, P. Ristić i M. Kovačević. Tokom drugog poluvremena šansu su dobili Đuričin, Pantelić, Đurić i Trifunović.

Inače, tim sa Čaira je pre duela protiv LKS-a odigrao četiri kontrolna meča u Turskoj. Izgubio je od poljske Jagelonije (0:3) i ruske Alanije (3:5), savladao je ukrajinski Inhulec (2:1) i remizirao sa ruskim Akronom(1:1).

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: