Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:10, 7. 7. 2022.

| Sport

Radnički podmladio sastav omladinskim reprezentativcima

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Ognjen Ajdar 1
Ognjen Ajdar stigao u Radnički; foto: FK Radnički Niš

Krilni napadač Ognjen Ajdar i defanzivac Nikola Stajić novi su igrači Fudbalskog kluba Radnički iz Niša, a u klubu kažu da su dovođenjem ovih mladih i izuzetno talentovanih igrača uložili u budućnost.

19-godišnji Ognjen Ajdar je nastupao za sve mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje i bio veoma efikasan. Prošao je mlađe kategorije Čukaričkog, bio jedno vreme na pozajmici u BASK-u, a nedavno je igrao za Srbiju na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 19 godina.

20-godišnji Nikola Stajić je u Niš došao iz Grafičara, a prošao je Zvezdinu školu.

Bio je odličan na kontrolnim mečevima u Sloveniji i po povratku u Niš je potpisao ugovor. Levonogi defanzivac, koji je tokom dosadašnjeg fudbalskog puta uglavnom igrao na poziciji levog beka, tokom minule takmičarske godine nastupao je i na štoperskoj poziciji i igrama na 25 utakmica u prvoligaškoj konkurenciji privukao pažnju mnogih klubova - kažu u Radničkom.

Nikola Stajic 1 Nikola Stajić u timu Radničkog; foto: FK Radnički Niš

Bio je član prve generacije junior Crvene zvezde u Ligi šampiona za mlade, jednu sezonu proveo je u Brodarcu, a neposredno nakon povratka u Zvezdu branio je boje španskog niželigaša San Fernanda.

Drago mi je što sam u Radničkom. Ovo je klub sa velikim ambicijama i meni imponuje što ću dobiti priliku na ovom nivou. Brzo sam se prilagodio na rad sa Tomislavom Sivićem. Saigrači su me sjajno prihvatili, a izdvojio bih Sašu Marjanovića, koji je pravi lider ovog tima i koji je nama mladim igračima od velike pomoći i na terenu i van njega. Konkurencija na mojim pozicijama je žestoka, ali verujem da ću uspeti da se nametnem kao prva opcija na levom beku. Svakako mogu u svakom trenutku da odgovorim i zadacima na mestu štopera. Radujem se sledećoj sezoni i očekujem da uradimo dosta dobrih stvari - izjavio je Stajić.

U Radnički su dosad stigli Saša Marjanović, Sava Petrov, Stefan Dimić, zatim Maka Goku i Gruzijac Anton Tolordava. U nedelju, 10. jula od 20 sati Radnički igra prvo kolo Superlige i to protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Box

    15:44 // 8. 7. 2022.

    Dovesce I sa meseca samo deci iz Nisa i okoline da ne bi dali sansu

  • Nislije

    10:07 // 8. 7. 2022.

    Alo gde su vam Niška deca iz nase škole fudbala...dovodite igrače menadzera i onda se pitate zasto nema navijača i zasto nam deca odlaze ili prestaju da igraju fudbal!!!

  • Roditelj

    01:22 // 8. 7. 2022.

    Gde su nasa deca iz omladinske skole?Sram vas bilo,samo menadzerske kombinacije!!!Dovodite mlade igrače iz Beograda i onda se pitate zasto nam deca odlaze...UPRAVA NAPOLJE!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: