Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:05, 1. 11. 2020.

| Sport

Radnički poklekao u nadoknadi: crveni karton, odbranjen penal i prekid u Ivanjici

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Radnički fudbal Žarko Marković
Marković "pocrveneo" već u 8. minutu; ilustracija; foto: Vanja Keser

Iako je već od 8. minuta imao igrača manje, pošto je Žarko Marković dobio crveni karton, uz to se suočio i sa penalom 20 minuta pre kraja meča, Radnički je odolevao Javoru sve do nadoknade vremena, ali je u 92. minutu primio gol. Utakmica 13. kola Superlige koja se igrala u Ivanjici završena je sa 1:0.

Od samog početka bilo je uzbudljivo na stadionu kraj Moravice. Zbog oštrog starta nad Vanjom Zvekanovim, štoper Radničkog Žarko Marković dobio je crveni karton već u 8. minutu. Vezista je pokušao da nastavi utakmicu, ali je tri minuta kasnije ipak morao da napusti teren zbog povrede.

U nastavku je nekoliko prilika imao Javor, najbolju u 35. minutu kada je Filip Pavišić pokušao glavom da zatrese mrežu, ali je Borivoje Ristić sjajno intervenisao.

Još jednom je Ristić zablistao u 70. minutu, kada je domaćinu dosuđen penal, okušao se Luka Luković, ali je golman Radničkog skinuo ovaj udarac.

Usledila je bura, ali ne među fudbalerima kako to obično biva, već u loži. Kako prenose u Javoru, sudija je zaustavio utakmicu i naložio da se loža isprazni.

Meč je nastavljen, 90 minuta je isteklo bez golova, ali je usledilo 10 minuta nadoknade, tokom koje je ponestalo snage Nišlijama. Nedeljko Piščević je šutirao sa 20 metara i pogodio, za konačnih 1:0.

Radnički je pao na 8. poziciju Superlige nakon ovog poraza, a priliku da popravi plasman imaće narednog vikenda, kada će ugostiti Radnik iz Surdulice.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ACA navijač iz Rengenove

    11:05 // 2. 11. 2020.

    Radnički mora biti veliki klub,ali ovako ne ide.Razni treneri se dovode a među njima i anonimusi poput onog Bataka.Hajde ovaj sada je poznat.Direktor Marko Jovanović mora prvo na stažiranje tipa Budućnost Popovac,Zadrugar Baličevac,Jedinstvo Gornji Matevac pa tek onda u Radnički.Gde su igrači iz škole fudbala ,dosta više dolazaka prosečnih igrača sa područja Vojvodine.Grad daje veliki novac klubu.

  • Damutka

    22:32 // 1. 11. 2020.

    Sto bi rekao Milojko Pantic- Kokezanija !

  • Naissus

    22:28 // 1. 11. 2020.

    Ovo je sramota bre!! Za sta prima platu taj kondicioni trener kad igraci ne mogu da mu izdrze posle 90 minuta igre??? Cela uprava napolje!! Drugacije Meraklije ne mogu da napreduju

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: