Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:13, 22. 10. 2011.

Radnički poražen od Banata

490x370_radnicki-d-srem-GOL foto: Marjan Nikolovski

Fudbaleri Radničkog pretrpeli su prvi poraz na svom terenu pošto je Banat slavio sa 3:2 u 12. kolu Prve lige i približio se niškom timu na bod zaostatka.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zeljko Petrovic

    18:33 // 22. 10. 2011.

    Da se ponovim, gde se menja trener koji dobija, to samo u Nisu. umesto da se pomere dugogodisnji lopovi iz kluba. Zasto radnicki nema fudbalsku skolu sa dobrim trenerima i kako se biraju igraci koji tu dolaze, to pitajte sekretara bobana koji se sa njima tali, tako oni izmedju sebe pricaju...

    • meraklija 68

      23:39 // 22. 10. 2011.

      Petrovicu Zeljko,smenjeni trener je greskom bio trener,ekipa od prvog kola igra katastrofalno-izuzimajuci Lucane,ekipa je fizicki bila pripremljena samo za prva 4-5 kola,ekipa gde half igra beka,centarfor levo pa desno krilo....a pojedinci ne znam ni sta,ni zasto uopste igraju.Steta sto nam se Banat nije desio ranije pa da se njegova smena desila ranije,to sto smo bili prvi kad je on smenjen samo je splet po nas srecnih okolnosti.Radnicki,ne secam se kada je imao veceg demagoga od njega.Gledao sam par njegovih treninga jednom recju -nemam reci.Nama se u N.Sadu i Mladenovcu smeju i pitaju zar je ova ekipa za Super ligu.Seti te se samo njegove izjave-u Radnickom ce igrati niska deca-pa pitam gde je Strahinja,Cvele,Cakar...Zato sto dalje od Niskog Radnickog.

  • Joca

    22:50 // 22. 10. 2011.

    Od kada se svira penal kad je igrac oboren u svom sesnaestercu??

    • ................

      23:58 // 22. 10. 2011.

      Sta lupas?

  • galic.dragan70

    11:46 // 23. 10. 2011.

    Neverovatno je koliko ima idiota u ovom gradu. Kako ne smeju da izadju iz misje rupe, onda im dodje ovaj sajt kao Bogom dan da sve bolesno sto imaju u sebi, a ne smeju da kazu nigde, napisu ovde i da se posle samozadovoljavaju citajuci sta su napisali. Sto se tice kluba i rezultata ovo juce nije prva utakmica koju je Radnicki izgubio. Izgubljena je treca u nizu od cetiri utakmica, Kolubari su dali u gol u poslednjem minutu, Cukarickom takodje, i Sindjelic i Donji Srem su bili bolji u Nisu a Radnicki je srecno pobedio. O tome kako su igrali u Novom Sadu i Mladenovcu novine pisu, bez i jednog ozbiljnijeg napada. Da nije tih igraca koji su dovedeni na leto ko zna gde bi bio klub sada. Da ne pricam o klincima iz skole kojih nigde nema o kojima pise meraklija68.
    Sto se tice sekretara, ode se lepo u policiju, kazes svoje ime, prijavis sve sto znas i oni odrede svoj posao. Ako kojim slucajem policija ne potvrdi tvoje tvrdnje budes covek, a ne parazit, i snosis zakonske posledice.

  • Boban Stankovic

    12:47 // 23. 10. 2011.

    Zeljko,
    kako si me lepo nahvalio, i insistiras da me pitaju u vezi transfera igraca, najljubaznije te molim da se obratis organima koje su drzava i zakon odredili da mi postave sva pitanja koja ces im ti sugerisati. Posto ti se javno obracam i molim te da to uradis, zamolio bih te da i meni ostavis mogucnost da, nakon onoga sto policija utvrdi, iskoristim svoje zakonsko pravo u slucaju da se tvoji navodi pokazu neistinitim. Posto ti ocigledno imas proverene informacije, jer sigurno nisi neozbiljan i neodgovoran da ih ovde iznosis bez argumenata, nema razloga da ne uradis ono sto sam te zamolio.
    Ovde mozes pisati svakod dana, a ja cu proci nekaznjeno. Slozices se, sigurno, da nije u redu da ljudi ne odgovaraju za svoje postupke

  • Zeljko Petrovic

    16:40 // 23. 10. 2011.

    Bobane nemam ja sta da te prijavljujem u policiju, svako neka radi svoj posao, a vi razmislite da li ste mogli bolje sa tim parama sto vam grad daje i steta za stadion koji se gradi a da nisi u super ligi. Zato sam poceo da vas prozivam da se malo trgnete i pocnete stvarno da dovodite ili stvarate igrace. A sto se tice Kuzmanovica njega ste vec jednom oterali,,,tada ste trebali da nastavite saradnju ako covek ima dobre rezultate.

  • DEJAN MINIC

    00:42 // 25. 10. 2011.

    Gospodine Stankovicu licno poznajem gospodina DJordjevica a isto tako i njegov rad jer je i mene trenirao citave 3 godina ,sa njim smo ostvarili mnogo uspeha i siguran sam da bih i sa vama to ostvario sto se tice njegove bolesti mogli ste da slazete nekako drugacije da bih vam bar neko poverovao .NJegovom smenom ste mnogo izgubili uostalom se vidi protiv Banata .Istina ce izaci na videlu mislim da ste odabrali pogresno resenje jer sam Djordjevic ima i znanja i harizme i pre svega je posten tako da je mozda i bolje sto vise nije sa vama kako ne bih ukaljao svoj obraz radeci sa vama s postovanjem gospodinu DJordjevicu ----MINIC-----

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: