Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:22, 11. 8. 2012.

| Sport

Radnički poražen od Novog Pazara

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ivan milenkovic
Ivan Milenković

U prvom kolu fudbalske Superlige Radnički iz Niša izgubio je rezultatom 3:0 (1:0) od Novog Pazara u gostima.

Premijera u Superligi ove sezone nije bila uspešna za Radnčki. Novi Pazar je slavio na svom terenu sa 3:0 u utakmici sa puno faulova i kartona

Radnički je već u 11. minutu ostao sa igračem manje jer je Marko Ranđelović dobio direktan crveni karton zbog prekršaja.

Prvi gol postigao je Enver Alidović u 30. minutu kada je uputio precizan udarac sa više od 20 metara udaljenosti. Jedinu izgledniju šansu za Radnički u prvom poluvremenu imao je Ivan Milenković u 34. minutu, ali je njegov šut izblokirao Đogatović.

U 60. minutu nakon centrašuta Riste Ristovića, Dario Damjanović je golom glavom postavio rezultat 2:0.

Konačan rezultat 3:0 postavio je Risto Ristović u 74. minutu.

U narednom kolu Radnički gostuje Hajduku u Kuli.

Utakmice u ovom kolu odigrali su i Jagodina i Hajduk sa rezultatom 1:0, OFK Beograd izgubio je od Donjeg Srema (0:1), a Sloboda Point završila je utakmicu sa Spartakom ZV rezultatom 2:0. Partizan i BSK Borča igraju od 19h.

Gradski stadion u Novom Pazaru

Gledalaca: 6.000

Sudija: Dejan Santrač

Novi Pazar: Vladan Đogatović, Emir Lotinac, Ahmed Mujdragić (Ivan Đoković od 66. minuta), Slobodan Jakovljević, Miloš Rnić, Dario Damjanović, Semir Hadžibulić (Faruk Bihorac od 76. minuta), Enver Alidović, Risto Ristović (Miloš Bogunović od 80. minuta), Irfan Vusljanin, Admir Rašić.

Radnički: Zoran Vasković, Bojan Đorđević, Marko Ranđelović, Zoran Pešić, Predrag Stamenković, Aleksandar Jovanović, Strahinja Petrović (Miloš Petrović od 17. minuta), Bratislav Pejčić, Ivan Milenković (Dušan Kolarević od 65. minuta), Stevan Stefanović, Jovan Jovanović (Vladan Binić od 56. minuta).

Žuti kartoni: Semir Hadžibulić (23. minut), Dario Damjanović (32.), Emir Lotinac (52.) i Miloš Rnić (69.) iz Novog Pazara, Zoran Pešić (22.) i Predrag Stamenković (31.) iz Radničkog

Crveni kartoni: Marko Ranđelović (11. minut) iz Radničkog

Novi Pazar - Radnički 3:0

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • zux

    03:55 // 14. 8. 2012.

    @meraklija 68 Ne povezuj to sto su vas zaustavili sa nama niti klubom.Nikakve to veze nema sa nama u smislu da vam je neko od nas to uradio.Nazalost desilo se to sto se desilo sa nasim navijacima,i policija je pretpostavljala da je bolje za sve da gostujuci navijaci ne udju taj dan.Prosle sezone su dolazili svi ,kada je bilo jos rizicnije(jer je 1.god. u super ligi) niko nikom nije zabranio.Ja i svi mi bismo rado voleli da je taj dan doslo i nekolko hiljada vas, samo da se nije desilo to sto se desilo izmedju dve nase grupe.Tako da samo bez potrebe lupate glavu nekakvim glupostima,nema potrebe za tim!

  • Sale

    09:48 // 13. 8. 2012.

    Ovaj golman je rupa ziva!!!Sve ispod tri komada je uspeh sa njim na golu...

    • igor

      13:21 // 13. 8. 2012.

      apsolutno se slazem i hvala bogu da je neko to primetio.
      sve sto ide u okvir gola je pogodak, on kao da ne postoji.
      tako je bilo i prosle sezone u prvoj ligi, a lik je i dalje prvi golman i nista se ne preduzima.

      inace predvidjam krvavu borbu za opstanak, ali mislim da cemo na kraju, ipak uspeti.

  • 101% Nislija

    09:00 // 13. 8. 2012.

    Losa sreca,los dan u Pazaru.
    Nije Radnicki igrao toliko podredjenu ulogu kao sto rezultat pokazuje.Dva od tri gola su primljena sutevima sa preko 20m (naravno da ovo nije alibi za poraz),igrali smo 80 min sa igracem manje,nisu nam dozvolili da udjemo u grad i na stadion.Ne kazem da bi Radnicki pobedio u tom slucaju,ali bi barem igrali drugacije kada bi videli preko 150 Nislija na tribini.
    Borba za opstanak i konsolidaciju tek pocinje,a navijaci topciderskih blizanaca ce naravno ovde na vestima o Radnickom leciti komplekse i svoju evropsku bruku...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: