Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:22, 11. 8. 2012.

Radnički poražen od Novog Pazara

ivan milenkovic Ivan Milenković

U prvom kolu fudbalske Superlige Radnički iz Niša izgubio je rezultatom 3:0 (1:0) od Novog Pazara u gostima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan P.

    19:59 // 11. 8. 2012.

    Kako bre si uspeo da dobiješ crveni u 11 min ccc loša sreća ...Teško radnickom ove god ,za sad 80 % ispadaju

  • dexy

    20:12 // 11. 8. 2012.

    da se igracima povecaju plate, da se posalju na pripreme u francusku ili negde gde obican smrtnik ne moze da ide, da se obavezno postave reflektori na Cair , i jos po nesto da se ucini da bude bolje onima sto kao igraju fudbal jer im je malo ovo sto dobijaju i zato lose igraju. I jos nesto , poceti pripreme za drugu ligu , a druge sportove u ovom gradu bataliti nacisto.Jer fudbal je ipak najvazniji.

  • peka

    20:51 // 11. 8. 2012.

    ispravite biser gore sto imate -Premijera u Superligi ove sezone nije bila uspešna za Radnčki. Novi Pazar je slavio na svom terenu sa 3:0 u utakmici sa puno faulova, kartona i 2 gola.

  • Pera

    22:13 // 11. 8. 2012.

    samo hrabro nista jos nije gotovo sledeci mec hajduk nisu ni oni nista posebno,moze bod uz maksimalno zalaganje

  • budala sa durlan

    03:11 // 12. 8. 2012.

    Objavite mi komentar!
    Ma vi titovi blizanci samo se nadajte da cemo da ispadnemo,a bice vas sve manje i manje u NISU
    Drugo,danas NAMA,nislijama,nije dozvoljen ulazak u Novi Pazar,kazu zabranili nam iz VRHA!
    zanci DACIC nam je zabranio ulazak u Novi Pazar




    SRBIMA je zabranjen ulazak u Novi Pazar

    Demokratija,sloboda kretanja,ljudska prava...blabla? TO NE POSTOJI,SHVATITE,OVCE
    SMRT FASIZMU !!!
    objavite komentar po drugi put

  • zux

    03:20 // 12. 8. 2012.

    Ma jok bre,necete ispast,samo treba odredjeno vreme da vam se igraci priviknu na super ligu.Znam sta govorim,jer smo mi prosle godine bili u vasoj poziciji.Bio sam na mecu naravno,niste nesto pokazali,posebno u napadu,ali verovatno je razlog tome i u igracu manje.Crveni karton je od onih gde sudija moze da dodeli i zuti ali i crveni,jer je Rascic isao sam ka golu.Treba videti kako ce te izgledati kada budete igrali 11 na 11

  • NIšlija

    10:01 // 12. 8. 2012.

    Dosta bre sa pljuvanjem tek je prva utakmica ni blizanci tamo nisu pobeđivali ja neznam šta ste vi očekivali da im damo 2-3 komada ccccc, jedva ste čekali ovako nešto pa da raspalite po radničkom sramota!

    • Milan Stamenkovic

      20:38 // 12. 8. 2012.

      Hvala za ovoliko pluseva smatram da je ovo jedna vrlo realna izjava.

  • Lale

    10:59 // 12. 8. 2012.

    Kakav samar realnosti!

  • meraklija 68

    11:44 // 12. 8. 2012.

    Dezurni treneri i selektori opustite se.Poraz koji ne sme da utice na nas Radnicki,pustimo igrace,strucni stab da pokazu sta i koliko mogu,a mogu mnogo.Dosta stvari je uticalo na jucerasnji rezultat,nemogucnost registrovanja par igraca,neiskustvo igranja JSL i najbitnije ne vruc vec vreo teren u N.Pazaru.Na zagrevanju vi vidite da se nesto nenormalno desava i na stadionu i oko njega,znate da stizu Niske Meraklije(dobra brojka) utakmica pocinje(i zavrsava se) a njih nema,crveni karton u 11 min.Zato molba svima Vama dobronamernim trenerima i strucnjacima da se vise pozabavite i razmisljate o onome sta se desavalo na 15-tak kilometara od ulaza u Novi Pazar.

  • meraklija 68

    11:54 // 12. 8. 2012.

    Oko 17h.na punktu je zaustavljen kombi sa Meraklijama(autobusi su tog trenutka bili kojih 40-tak km.iza)uz objasnjenje da moramo sacekati ostatak i da zajedno udjemo na stadion,u trenutku dobijamo info.da je oko i na stadionu sukob pazarskih navijaca i da je pitanje da li cemo opste uci na stadion.Iritantno je preci 200 kilometara puta kroz svoju Srbiju i ne stici na cilj,sa obrazlozenjem da ne moze da nam se garantuje bezbednost u Novom Pazaru,majko Srbijo,pa zar na par kilometara od Starog Rasa od svetinje Djurdjevih stupova.Sve ovo me podseca na 90-e,doduse i sada 2012 ista ekipa na vlasti(vuk dlaku menja ali cud...)
    AKO SI NISLIJA BUDI MERAKLIJA.

    • dexy

      18:37 // 12. 8. 2012.

      Sta je trebalo, da vas puste u NP i bude masovna tuca, uostalom Srbija je i ovde i tamo i kakve to sada veze ima???Da te ne puste u BGD zbog iste stvari sta bi onda rekao??? A Pazarcima da ne dozvole zbog iste stvari dolazak u Nis sta bi tada rekao- hvalio bi se ti moj rodjo da si uspeo u necemu! Budi fer , ovo je Srbija ali ne i demokratija i ne pravna drzava!

    • meraklija 68

      20:56 // 12. 8. 2012.

      Na pocetku g.Dexy ja Vama nisam ni rod a ni porod,pa Vas zato molim ubuduce bez rodjo.Radi se o tome da je Srbija i tamo i ovamo i onamo i svuda,a ti nemas slobodu kretanja.Navijaci Pazara nisu vraceni ni sa jednog odlaska na gostovanje.Beogradski mediji,da su vraceni bg. navijaci pisali bi danima.Za dve nedelje dole gostuje Zvezda,zeljno ocekujem da vidim da li ce cigane zaustaviti i ne dopustiti im da udju na stadion.I jos nesto g.Dexy da ste Vi izmotali iz dzepa novac da odete da gledate Radnicki siguran sam da bi i Vi razmisljali kao i mi.Najlakse je biti pripejd navijac koji se dopunjuje kao Vi.

    • dexy

      19:42 // 13. 8. 2012.

      G-dine Meraklija1968 izvinite ako sam vas uvredio zato sto sam koristio nesto sto nikako nisam trebao, a to je "rodjo".Ako je to moj greh onda se zaista jos jednom izvinjavam.Za ostalo ne bih da se ubedjujem jer nema svrhe ubedjivati se sa nekim ko drugog smatra manje vrednim navijacem .LJubav prem klubu se ne meri brojem poseta utakmicama, mozda neko nema novaca za isto. Hvala

  • Marijan Gacik

    17:04 // 12. 8. 2012.

    Prvi macici se u vodu bacaju! Ova ekipa ima talenat,volju, zelju ali i ono mnogo vaznije, srce i petlju. Oduvek je bilo onih kojima je mrvica dovoljna da pocnu da pljuju po Radnickom jer su im bruke beogradskih blizanaca daleko draze. Na srecu, ima dovoljno nas koji smo uz svoj klub i kada mu ide i kada nije tako. Podici ce se ova ekipa i pokazace zube a onda da cujem vas pljuvace?!

    • Milan Stamenkovic

      20:36 // 12. 8. 2012.

      Komentar za medalju NAPRED RADNIČKI!

  • predrag.nis

    17:54 // 12. 8. 2012.

    Ne fantazirajte samo i ne palite se bezpotrebno sa ovim ljudima na celu naseg kluba i organizaciji mi nemozemo da postignemo nikakav uspeh hoce mi neko reci ko je na celu naseg kluba i ko vodi klub trenutno . Nasu omladinsku skolu su rasturili sve selekcije su nam ispale iz kvalitetne lige nas predsednik prodaje nasu najtalentovaniju decu za 10 lopti i niko se nije zapitao cemu to vodi i ko ce odgovarati za takve postupke . OSVESTITE SE MERAKLIJE DOK JE VREME I NAJURITE TE NEZNALICE .

  • pratim fudbal

    21:31 // 12. 8. 2012.

    svaki pocetak je tezak...setite se pazaraca prosle godine...jedva se spasili ispadanja...tako i real sa nisave...tek je pocetak sezone...ima dosta utakmica da se igra....pazar je vruc teren...tesko je tu i zvezdi i patrizanu da uzmu bodiove...drugo...par igraca nije igralo...pavlicic...vukomanovic...zivkovic...lukic...taj decko lukic nikola je cujem povredjen a videcete kakvog ste igraca doveli......bice to dobro samo strpljenja i netreba odma osudjivatiti ekipu jer ima i losijih...npr javor,bsk borca itd

  • Ibra

    21:36 // 12. 8. 2012.

    A što se neki ne pita zašto je uprava kluba organizovala dva neispravna autobusa, koja su se kvarila na pola sata!!!!

  • ToXic

    23:30 // 12. 8. 2012.

    Dokle bre da vise gubite od ovakvih pacera ne cekajte da prodju 20 utakmica pa tek onda da se probudite.
    Nadam se da vec pritiv Hajduk iz Kule zaigrate kako treba i normalno pobedite.

  • Kosta

    23:41 // 12. 8. 2012.

    Alo momci ne klonite duhom odmah,mene nervira sto se u ovoj drzavi sa sve kasni ali finansije diktiraju tepmo-brzinu.Da su licencirani igraci na vreme tj.da su dovedena pojacanja na vreme nebi tako bilo u np.Ali nema veze klub ce se konsolidovati nadam se vrlo brzo,imamo dobrog trenera samo hvale dobri igraci.Jako mi je zao sto smo prodali glavne igrace i to se odmah ostetilo u np.mancic,pejicic itd!

  • 101% Nislija

    09:00 // 13. 8. 2012.

    Losa sreca,los dan u Pazaru.
    Nije Radnicki igrao toliko podredjenu ulogu kao sto rezultat pokazuje.Dva od tri gola su primljena sutevima sa preko 20m (naravno da ovo nije alibi za poraz),igrali smo 80 min sa igracem manje,nisu nam dozvolili da udjemo u grad i na stadion.Ne kazem da bi Radnicki pobedio u tom slucaju,ali bi barem igrali drugacije kada bi videli preko 150 Nislija na tribini.
    Borba za opstanak i konsolidaciju tek pocinje,a navijaci topciderskih blizanaca ce naravno ovde na vestima o Radnickom leciti komplekse i svoju evropsku bruku...

  • Sale

    09:48 // 13. 8. 2012.

    Ovaj golman je rupa ziva!!!Sve ispod tri komada je uspeh sa njim na golu...

    • igor

      13:21 // 13. 8. 2012.

      apsolutno se slazem i hvala bogu da je neko to primetio.
      sve sto ide u okvir gola je pogodak, on kao da ne postoji.
      tako je bilo i prosle sezone u prvoj ligi, a lik je i dalje prvi golman i nista se ne preduzima.

      inace predvidjam krvavu borbu za opstanak, ali mislim da cemo na kraju, ipak uspeti.

  • zux

    03:55 // 14. 8. 2012.

    @meraklija 68 Ne povezuj to sto su vas zaustavili sa nama niti klubom.Nikakve to veze nema sa nama u smislu da vam je neko od nas to uradio.Nazalost desilo se to sto se desilo sa nasim navijacima,i policija je pretpostavljala da je bolje za sve da gostujuci navijaci ne udju taj dan.Prosle sezone su dolazili svi ,kada je bilo jos rizicnije(jer je 1.god. u super ligi) niko nikom nije zabranio.Ja i svi mi bismo rado voleli da je taj dan doslo i nekolko hiljada vas, samo da se nije desilo to sto se desilo izmedju dve nase grupe.Tako da samo bez potrebe lupate glavu nekakvim glupostima,nema potrebe za tim!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: